Стар сериал който искате да гледате отново!

• 270 737
  • 775
  •   1
Отговори
# 510
  • София
"Трима братя, три сестри" и "Касандра" Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Касандра я дават в момента по Диема Фемили.
http://tv.dir.bg/tv_kanal_dnevna.php?id=79

# 511
Много мерси Simple Smile , желанието ми се изпълни, ще я гледам. Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 512
Здравейте, опитвам се да се сетя за един филм сериал (комедия) който даваха на времето по кабеларките. Той беше доста стар можеби от 80-те или края на 70-те незнам, и се разказваше за един учител по английски който води вечерни часове на възрастни работещи хора, които са от най различни държави, но работят в англия. Мисля че филма се казваше "Учител по английски"или " Англиски учител " или нещо такова , но немога да го намеря . Ако някой се сеща нека помогне ако може и на английски заглавието , искам да си го намеря.
Благодаря!

# 513
  • София
Сещам се кой е, обаче в момента изобщо не ми идва името... и аз много го обичах. Беше май нещо от сорта на Грешка в превода  newsm78

# 514
  • в морето до колене
Сериалът се казва Mind Your Language
В Замунда има три сезона в два различни рилийза - единият е без превод, другият е с ддублаж на български, както е излъчван по нашата телевизия - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=Mind+Your+Lang … =0&incldead=1
Ако не отваряте Замунда, може да го потърсите и на други места. На мен честно казано в момента не ми се търси ... sorry

# 515
  • София
Ах, даааааа! Внимавай какво говориш се казваше  Heart Eyes
преди някакво време гледах, че го дават по някоя от кабелните.

# 516
Не знам защо, но се сетих за "Октопод"....нямам абсолютни никакви спомени за него, също така "Twin Peaks" само че не събирам смелост да го гледам сама ... Rolling Eyes

# 517
Twin Peaks го гледах скоро/скоро,скоро преди 2-3 години  Laughing /.Страхотен е!Няма нищо страшно  Peace
Като го гледах едно време през 90-те/бях 1-2 клас/ се побърквах от страх/особено от танцуващото джудже  newsm43/,но сега въобще не е страшно,а по-скоро смешно.

Препоръчвам сериала,много ми хареса сега  Peace Гледах и филма за Лора Палмър/предисторията/.И той е много добър  Peace

# 518
  • София
Twin Peaks го гледах скоро/скоро,скоро преди 2-3 години  Laughing /.Страхотен е!Няма нищо страшно  Peace
Като го гледах едно време през 90-те/бях 1-2 клас/ се побърквах от страх/особено от танцуващото джудже  newsm43/,но сега въобще не е страшно,а по-скоро смешно.

Препоръчвам сериала,много ми хареса сега  Peace Гледах и филма за Лора Палмър/предисторията/.И той е много добър  Peace

Точно преди да разбера, че съм бременна започнах да го гледам и умрях от шубе...не го и догледах, това е единственият филм/сериал, от който ме побиват тръпки...

# 519
  • Варна и...духом на Босфора
Какво ще кажат хората Simple Smile  с оригинално заглавие "Keeping Up Appearances" 
Ооо,да! Как се казваше героинята-Букет ли беше,ами роднините и,оня с потника,супер сериалче,супер! Мен сега ми се гледа някоя супер бразилска история,нова,или мексиканска. Фен съм на определени турски сериали,но взеха малко да ми омръзват. Днес гледах серия от Дом за нашите деца- колкото пъти и да го дават все ми харесва.

# 520

Би ли дала линк към филма за Лора Палмър, който споменаваш или поне оригиналното му заглавие. Откъде може да се свали? Rolling Eyes Заинтригувана съм.

# 521
# 522
Благодаря ти!   bouquet
Как така съм го пропуснала? newsm78

Спомням си, че сериалът "Туин Пийкс" започна с много силна първа серия... После нещата се поразводниха малко, струва ми се. Любимата ми героиня обаче беше Ани - любимата на дедектива.
Много сладка актриса. Тя дали участва и във този филм?

# 523
Благодаря ти!   bouquet
Как така съм го пропуснала? newsm78

Спомням си, че сериалът "Туин Пийкс" започна с много силна първа серия... После нещата се поразводниха малко, струва ми се. Любимата ми героиня обаче беше Ани - любимата на дедектива.
Много сладка актриса. Тя дали участва и във този филм?

Пише ,че участва  Peace Аз лично не мога да гарантирам,че вече ми се губят моменти...но след като пише,значи участва  Peace
На мен също Ани ми беше любимка.Никога не бях виждала по-красиво създание от нея /през 90-те /  Heart Eyes
Иначе има и други филми с тази актриса.Препоръчвам този с моя любимец Джони Деп  Heart Eyes

# 524
Зачетох темата от самото й начало и се сетих за един полски сериал - дори си спомням приблизително годината, когато го даваха 1992-1993 май беше. Казваше се "Между Одер и Висла". Много ме беше впечатлила главната героиня - голяма красавица и богаташка щерка беше, ако не се лъжа, но се влюби в един младеж от по-ниско потекло... Само това си спомням. Опитвах се да го намеря във  YouTube или Vbox7, но засега безуспешно. Някой знае ли нещо за този сериал?

Общи условия

Активация на акаунт