МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Ох, да, за дрешките и аз трябва да намеря време да сортирам, да прегледам, но кога ще е... всичките са по едни торби в дрешника  Crazy

Lux-че, знаеш колко ми е добре да не кърмя  Embarassed На Криста гласа и не се е чул - точно на определено време примрънква за храна, излапва си млякото за 5 мин, 1 час се хили и рита с крака, после заспива и така до следващата доза мляко - много подредена работа  Peace Аз пък цяла нощ сънувам посещение при пластичния хирург за корекция  Embarassed Mr. Green
Хм и аз видях един комар у нас, а досега не е имало  Confused

Счупих си гела на един нокът и е нЕква страшна организация да отида утре да ми го оправят - мъж ми трябва да остане с Габи, за да отида аз само с Криста и то поне след 17ч., когато маникюристката няма часове  Crazy Слънчева, ти си герой с козметичката  Peace Моят мъж нещо още се плаши да остане сам с двете деца, че Крисето два пъти му спретва истерични номера  Crazy

# 256
  • София / Сливен
Току що се завърнахме от разходка в Сливен е горещо но подухва един ветрец и е търпимо.
МЦ на мен ми дойде вече за втори път но аз не кърмятака че е разбераемо.

# 257
  • София
Здравейте и от мен!
Вече се завърнах в София. Днес дори ходих до работа, за да попълня прословутите декларации, че да не ми се забави майчинството. В Стара Загора беше ужасна жега. То в тоя район е така. Аз свикнах с доста по-прохладното лято в София и там направо се опържих. Иначе ми беше мноого добре там. Мама и тати ни обгръщаха с грижи и внимание постоянно. И малката явно усещаше любовта им и папкаше с голям апетит, а кърмата ми отново си текна с пълна пара (В София нещо ми беше намаляла).
Ани, според мен майката трябва да се чувства комфортно и да е спокойна, за да е добре и бебето. Така, че ао ти си добре и Креста ще е добре пък било то и на АМ. Ти й даде каквото можа с кърмата до сега.  Hug
Аз лично се удоволствам с кърменето и изпадах в големи притеснения като ми беше намаляла кърмата, защото много искам да кърмя пък било то и след навършване на годинка на Габриелка.
Облаче, дали има Крис мераци да се запознае с Габриелка?   loveuuu

# 258
  • гр. София
Привет!
Днес ни биха двете ваксини и пу- пу малката проплака 20 сек, , баща и я метна на рамото и се успокои, а после и поспа-( ей това златно рамо на татеее, при мен така не се успокоява newsm78 Дадох и Панадол за всеки слуай и се надявам всичко да е наред. Имам питане към мамите които кърмят, по специално към Malini, защото има сива кърмаческа блузка като моята. Когато Викито суче навън и потича кърма по дрехите ми- остават петна които не могат да се изчистят, случвало ли ви се е?
Момичета, най- вероятно сте коментирали- вие консервирате, замръзявате ли плодове, зеленчуци за бебоците си, за  предстоящото захранване?
Хайде хубава вечер от мен   bouquetСега отивам да ви чета....

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 19:15 от Марая

# 259
Аз от вчера не съм се разписвала, ама не остана време, снощи дребоска заспа в 01.40ч  Shocked то такава жега беше, че не се дишаше направо, а аз след близо 2 часа и половина дундуркане и разнасяне из апартамента вече нямах силички за нищо, идеше ми да заспя преди нея по едно време  Crazy
Утре вечер сигурно вече ще сме си вкъщи, на по-хладничко  Grinning

Еееее и аз трябва в края на седмицата да отида до работата да попълня декларациите за мийчинство, направо бях забравила  doh добре че Златна писа, та да се сетя и аз  Hug

дилянка - аз не мисля по никакъв начин да го подпирам с нищо, ортопеда изрично ни предупреди за това,- да не се подпират децата, да не се карат да вървят, а да се остави само детето когото събере сили сам да направи тези крачки в живора, за да не му навредим на гръбначния стълб за цял живот
и на нас ортопеда ни каза същото Peace

МЦ и аз още нямам, но и аз като Ани си нося винаги тампон и превръзка с мен, че знам ли кога ще ме споходи това щастие, особено като се сетя на Лукс колко й подрани  Rolling Eyes

Аз във Фейсбук-а се ориентирах по имената и снимките на малчовците първоначално, но вече ви научих коя-коя  Peace Wink

# 260
  • София
Аз днес купих успокоителното чайче на ХИП, пък ще видим дали ще действа, малката го хареса поне на вкус.
Цикъл и аз нямам, но предпочитам да ми дойде, за да си следя нещата  Wink.

# 261
хайде добър вечер от мен Simple Smile

само хвърлях по едно око, че нещо много щуротийки ми се събраха. днес водих баткото на зъболекар уж за пломбичка, а се оказа парадонтит, гной, кръв и сега отвориха зъбчето да го лекуват - та понеже съм много свободна сега ще ходиме и на зъбар още няколко пъти. добре, че ми е приятелка зъболекарката и може някой път да идва да го взима от нас, защото кабинета и е в Люлин (ани, ме разбира за какъв преход става въпрос  Confused ).

иииииииииииии, голямата новина е, че бебко днес се изака при това два пъти  newsm44 как се радвам на осраното му дупе  Joy и е започнал да се хили с глас - истерично  Laughing

а бе тея с комарите по гръцко ще ме довършат - след 20 дни заминаваме за първия ръкав на Халкидики и се надявам паниката да е отшумяла. ще питам педито мога ли да мажа бебо с нещо за комари.

# 262
  Привет и от нас  Simple Smile!При нас обичайното в този час  Mr. Green.
  Вчера свършихме 3 и почнахме 4 месец -честито и на останалите вчерашни мъничета имащи малък рожден ден  bouquet,с пожелания да са здрави и послушни дечица.Честито и на днешните сладурковци.
  Мога да се похваля и запиша в отбора на плажуващите   grinning039 -вчера сефтосах плажа и морето  newsm44 без бебка(гледа я баба и),отидохме в едно закътано място, 4-5 семейства имаше само на една голяма ивица и бяхме на големи разтояния,което беше страхотно ,че не съм за пред хора с моите килца  Rolling Eyes като се цопна  smile3549 изпразва се морето  Mr. Green.Беше супер водата,попличках се ,пеках се -супер ,за час забравих че имам дете -е не напълно имаше проверка,да ги чуя де. Wink.А да се похваля не бях се теглила на кантара и вчера се качих да проверя положението и съм свалила 2 кг.(75 съм остават 13кг) yesyesбез диети и ограничения.Почнах да тренирам  newsm39 от вчера- за сега най вече коремни там ми е зора от кръста нагоре ,надолу по бивам,
  Чета за цикли пишете и аз си нямам  Thinking,но нали казват, че докато се кърми няма цикъл,но явно и това уж правило  си има и своите изключения в случая ,както някои мами пишат прецакани   action032
natalinik честити ви аки  smile3550,какви честитки само,но...няма начин зор и притеснение си е .
  И на нас ортопеда ни каза така.Каза да сме я слагали и полулегнала след 4 месец и седнала показа как след 6 м и 7 в проходилка.
  dudunski тези машинки май не са ли вредни  newsm78 за бебоци ,аз един ден накупих какви ли не на райд и като прочетох не се препоръчват за деца под 3 годинки и моментално ги дадох на нашите и си имме гробница на тавана всеки ден залепяме някой (моя аз съм по нежна  Laughing)и на другия ден с четката мацай да заличвам ,но от седмици две няма а и да отбележа нямеме комарници на спалнята.
   Слънчева  400 са ви  добре и 200 да бяха пак щеше да са добре акто го видях Роско преди време той си ги е качило детето по раничко-какъв голям мъж си е. Peace
  Хубави  резултати имат мъниците -бравооо.
  Хайде млекоцентралата приключва работа и пак ляга. smile3524

# 263
Момичета ,забравих да ви питам , като ви четях ,че пишете за документи за мачинствотои все ще ви питам и се сетих ,вие получавате ли пари от местоработата ,от която сте излязли болничен и съответно мачинство?Аз съм от март в болничен и досега включително и този месец ми дават пари  newsm78(не че се оплаквам),много ми е странно  Rolling Eyes.Питам управителя какви са той ми казва болнични(а сега де?),а си получавам от НОИ всеки месец  Thinking?

# 264
Момичета да ви почерпя виртуално ,че днес мъжи има Рожден ден
Лилка това с паричките е много странно ,но както казваш ,щом ти дават вземай  Grinning
Днес ще слагат и ваксините на моя бебо и се притеснявам доста ,дано да мине нормално всичко.Хайде пшо-късно ще се разпиша да кажа как е минало .

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 13:02 от ileinа

# 265
  • София
Имам питане към мамите които кърмят, по специално към Malini, защото има сива кърмаческа блузка като моята. Когато Викито суче навън и потича кърма по дрехите ми- остават петна които не могат да се изчистят, случвало ли ви се е?

Минавам на бързо, че няма време в момента.
Марай-че (Ани), да ти кажа, остават петна, ама мойте май се изпраха. Ще погледна после дали нещо не се вижда все пак... но то ще да е от материята, не е най-подходящата за такива дрехи.
После пак! Слънчев ден! Hug

# 266
Добро утро от нас Hug

Ние вчера цял ден миткосвахме в парка, крихме се на сянка и беше много добре - Дарето толкова не е спала през деня Shocked Обаче моята кърма ник'ва я нямаше, кърмихме се често-често, вечерта два пъти правих АМ, единия път изпи 20 мл, втория път го отказа категорично Stop В крайна сметка се кърмихме в 20.30ч. и малко след това заспа, и така до 6.30 тази сутрин Heart Eyes

Днес мисля да отидем двете у майка ми тя да се занимава с нея, аз малко да почивам, да пия чайчета, айрянчета и т.н. да овладеем ако може положението с производството Praynig

Наталник, честито ви одрискване Joy

АниК, щом ти се чувстваш добре и Крисето е спокойна - значи така е трябвало да стане Peace Аз не съм за кърменето на всяка цена, най-важно е двете да сте ок Hug Сега спи ли повече през нощта?

Лилка, има машинки на Чико, които са си за бебета Peace

П.П. Дара заспа сама в леглото си #Crazy

# 267
 Уф, това истеричното в детски пубертет ми къса нервите цяла сутрин... не ми се мисли какво чудо ще е истинския пубертет Crazy

Аз тук чакам криза на растежа и да почне да яде повече, а той дребния- напротив. Явно от жегата, от любопитство ли,не знам, ама хич не му се яде. Това беше конкретно вчера. Яде сутринта, после в градинката не пожела, дръпна малко- колкото да стимулира сериозен поток мляко и порядачно омазване върху мен.. и заспа. Спа до 4ч следобяд, когато аз го събудих,че щях да гръмна. После яде още един път кажи речи насила и пак заспа и така до 23ч,когато го изкъпахме и 5 мин по-късно спеше с цица в уста. Днес пак дърпа, гледа ме в очите влюбено, пуска цица и се хили... Много ми е сладък Heart Eyes Айде жеги, разбирам не е гладен, ама не е ли жаден newsm78 нали вода не му давам, на кърма само кара...

Поздравявам ви с едно клипче от вчера. Ако ви е нужен превод- рецитира първата старница от книжката за трите прасенца:)

Пожелавам ви хубав ден!

# 268
KikiNiki , много мило ми стана като гледах клипчето, ти си имаш 2 слънца Бела и Габи, да са ти живи и здрави, големи сладурковци са Hug

# 269
Привет

Кикиники, много ти е сладка Бела а Габче с дънките направо беше убиец:) От любопитство разгледах и тортите и съм ужасно впечатлена, направо си страшна майсторка  chef bowuu

Лилка, машинката в спалнята е на чико, а в хола вечер като си легнем слагам 2 на райд. Не знам какво се случи, досега нямаше 1 комар сега са на талази ooooh!

Илейна, да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша и обича, да ти помага с бебчо и да сте много щастливи заедно. Сърдечни поздрави и от моята половинка

Ох, много ми е мързеливо днес, направо нищо не ми се прави.....

Общи условия

Активация на акаунт