МАЙските ни бебчета красиви, стават все по-весели и игриви! № 5

• 23 734
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
  • Ботевград
Момичета имам въпрос..На някое бебче избиват ли му зъбки Rolling Eyes Защото на нас ни избиват двата горни кучешки Shocked

# 361
Veronika,не се учудвам, защото и на нас започнаха да ни излизат зъбки, венците побеляха и много  я сърбят малката, особено вечер е много нервна милата, И аз много се чудех,   Shocked, но те днешните деца се развиват по-бързо , така че, какво да се прави

# 362
И на нас май ни никнат зъбчета - виждам бели точици и по горното и по долното небце! В тази връзка да попитам по-опитните - каква паста за никнене на зъбчета ще ползвате или нещо друго успокояващо? 

# 363
Честит имен ден на всички празнуващи днес  Hug Да са здрави,весели и щастливи и нека славят имената си само с хубави неща   bouquet
Ади от няколко дни започна да се набира от легнало положение и иска да стой седнала,а ако има къде да се хване се набира до седнало.Има ли други бебчета като нас?!  newsm78
За зъбките и аз видях че на едното и венче има бяла точица,но не съм сигурна дали е зъбче или не.Ще питам на следващата консултация....
Ние днес още не сме излизали на разходка.Нали ставаме по-късничко и докато се оправим,то вече е жега.....така че направо довечера.
А,да исках да питам майчетата които имат количка Кангоро Виктория примерно и имат столче за кола,кака се монтира то - директно или си има адаптори?Защото разбрах че тези столчета са съвместими и с нашата количка,а така като гледам нашата мадама скоро няма да иска да стой в коша за новородено,а летния няма легнало,нито полулегнало положение,та можеби ще купим такова столче.....

# 364
  • Sofia
Грахи, и Крисето обикновено така се храни - в към 20-20.30 и после чак в 4.30, но в Банско и тази нощ в къщи пообърка режима - или заради жегите, или заради чуждото място. Аз до преди две нощи и давах да суче, защото вече само в просъница мога да я накарам, а и да И е по-леко на стомахчето с кърма, а не АМ. Обаче покрай грижите с Габи последните 2 нощи давах АМ, но по 1/2 доза - хем си хапне, хем по-малко, хем заспива докато го смуче  Rolling Eyes И при нас е по-добре с режим  Peace Днес успях да изцедя 80мл кърма, дадох и ги + 45мл АМ и след няма и 2 часа ревна за ядене  Crazy Отдавна не се беше случвало.

Аз мислех, че кърмата ми ще спре напълно с това 1 сучене нощем, което последните 2 нощи прескочихме, но сутринта прокапаха някакви капчици и понеже Крисе вече не се лъже да суче (върти се като отровена), се наложи да извадя помпата  Crazy Бях се зарекла да не виждам помпа през живота си  Mr. Green

happiness, ходеше ми се и на мен на черква, но пак си останах само с желанието  Sad

Момичета, може да не са зъбки, а пъпчиците между зъбките  Peace Много е рано още.

# 365
Айде малко настроение да вкарам
Дано няма повече инциденти при никой още по-малко - Аник  ooooh!

http://otpusnise.com/?p=3195

# 366
   Alex88 и моята кукла се опитва да се повдига и само пръст да й подадеш се набира и сяда.Аз я бутам обратно да лежи защото мее страх,че е мъничка и още й е слабо гръбчето.Незнам как ще я караме така поне още месец-два.Слагам я полулегнала ама и това не я задоволява маймунката.Май наистина се развиват много бързо тези дечица.
   И една молба ,може ли някой да ми изпрати паролата от албумчето за да кача най-накрая и аз някоя снимка.

# 367
ПРивет и от нас! СЕга се върнахме от село. Там е направо кошмарно през деня - жега! А нощем е супер - хлад , та дори студ хахахах Wink Нямах време да четам ного че съм супер уморена. От утре ще се вкл\чвам по адекватно!

Силве, моля те редактирай си поста и изтрий паролата, защото идеята беше да е само за нас! Давай я на лична, на който поиска от МАЙските мами, но иначе се обезмисля идеята Wink

# 368
Славчееее, вместо на ЛС съм цъкнала друго-извиненияяя Embarassed Embarassed Embarassed

Да питам по повод зъбките-Мирко има нещо като пъко-афта? с бяло връхче и на венеца-при някоя от вас има ли го и да мажа ли с Дактарин?

# 369
Здравейте и от нас. Ние днес бяхме на Рилсикия манастир и си изкарахме страхотно   Grinning В тази връзка ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С НАЙ-ХУБАВОТО ИМЕ МАРИЯ HugИ там съвсем случайно открих, че вече имаме ЗЪБЧЕ Shocked, направо си умрях от кеф ,, защото не съм го усетила.Имам чувството ,че за няколко часа изби, защото вчера го нямаше. Единственото ,което Калоянко праве ше е да си слага пръсчетата в устата и съответно аз да ги махам  Wink Дано и с другите да е така . Пожелавам на всички ни да не разбираме кога им никнат зъбчета. Нямам търпение да мине тази седмица, защото казват, че за около седмица порастват. Знам,че сега кърменето ще стане доста неприятно за мен, но пък това не ми пречи да се радвам (поне за сега Wink).
Колкото за сядането и той започна да го прави и се напъва , сърди се , червенее, щом му дадуш пръст и е седнал все едно цял живот това е правил. Мен мн ме е страх и не му позволявам, защото и без друго е по-пухкав .
Целувки и лека нощ

# 370
леле зъбчета ли почнаха да никнат вече  Shocked  slancho_83, браво на дребния, че така безпроблемно е пробило това зъбче  Hug
да ви кажа чак се плаша от това бързо и преждевременно израстване на нашите деца - на по три месеца искат да сядат, да им растат зъби, да правят чудеса  Simple Smile и после на 8 години влизат в пубертета - акселерация  Crazy да не ме разберете погрешно - нищо лошо не искам да кажа  Hug
моят дребчо направо си е като бебе от едно време  Joy няма зъби, не ще да сяда, не си държи добре главата.

# 371
ужасен ден имахме днес Cry, Антония цял ден беше много кисела и нервничеше, а сега вечерта плака почти 2 часа  Cryи преди малко се успокои и заспа, дано да имаме спокойна нощ, че вече едва гледам от умора. Не знам какво му стана на това дете, досега така не е плакала никога, дори колики когато я мъчеха. Не знам зъби ли я мъчат, какво ли, а свекърва ми твърди, че била урочасана, аз не вярвам много на такива неща, но знам ли......Ох, ще си лягам, пожелавам спокойна нощ на всички, дано и ние да спим спокойно Praynig

# 372
Пенелопа, аз съм в старата част на ОК.  Wink

Ивон, аз най-често кръжа с една зелена количка около градинката между Киевска и Ангелов връх - пиши някой път, когато си там   bouquet

АниК - дано Габи бързо се възстанови, стигат му толкова премеждия тази година

аnanasi дано бебка вече е по-добре и утре да е по-спокойна  Peace

Честит имен ден на всички празнуващи!

# 373
 Айде и моя младеж чукна трите месеца. Не му направих торта по случая, но пък цял ден скитосвахме, сутринта в парка, после в големите жеги се спасихме в Мола на Цариградско, там Бела игра 2 часа в Джимбото, а ние с Габчо се разхождахме, после и ние се присъединихме към игрите. В Мола пак бяха надули зверски климатика и духаше отвсякъде, дано тоя път не хремясат дребните, че ще се гръмна. 

Нати, и аз се плаша от акцелерацията.. и изобщо не искам Габриел да ми се развива бързо. Бела се развиваше доста бавно:) все беше последна от мартенските бебета- на годинка й пробиха първите зъбчета, на 1г4м. проходи, все последна и по килограми като бебе беше,  и с проговарянето беше трудно /ама сега не мога й затворя устата Mr. Green/.  И до сега няма всички зъби, които трябва да има на тая възраст /но има още цял 1 месец до крайния срок по учебник Mr. Green/
 Аз Бела й мажех венчетата с гелчето на Лавена /Бочко/. На билкова основа е, няма лидокаин в него. Не знам доколко й помагаше, но с удоволствие ми даваше да я мажа. Да ви кажа и още нещо, което правех. Има по аптеките една паста за зъби Ненедент, която я продават в комплект с мек силиконов накрайник-четка за зъби, който се слага на показалеца на майката и е за миене на зъби, аз ползвах накрайника, за да й чеша венчетата, понякога съм слагала и от гелчето за венци и втривах с него.
 На малкия му се радвам много на всяка стъпчица в развитието, сякаш ми е първо дете.  Днес го хванах, че протяга юмручетата си да пипне играчките, които съм му закачила на количката. Хили ми се толкова сладко, че се разкисвам Mr. Green Толкова ми е хубаво с дечицата, че на моменти се улавям, че ме е яд, че ми забраниха да забременявам повече... при други обстоятелства сигурно бих имала още поне едно детенце, но уви... И той още климбуца главата, нито като е гушнат, нто като е по корем може да я задържи съвсем стабилно- още е като костенурка, макар и много по-добре от преди. За обръщане изобщо не мисля, че ще е скоро. Да лежи, че да имам  спокойствие малко по-дълго Mr. Green

Едно въпросче- Как обличате бебетата нощем в тия жеги? Аз моите и двамата бая ги разголих тая вечер и се чудя дали не прекалих... споделете, моля:)

Малките заспаха..мъжо ми донесе мохито. Все повече надобрява:))) Наздраве:)

# 374
  Здравейте!Иха зъбки  ooooh!,мале какво става тия деца ,растат като гъбки  Mr. Green,след някой друг месец да не споделяме ,че прохождат  вече.Еми ,нашия тати е проходил на 9 месеца #Crazy, а е бил един шишкалак  Rolling Eyes
  slancho _83  честито ви зъбче дано не усешаш и останалите зъбчета.
  То и нашето мъниче от две седмици неспирно ръката в устата, на юмрук или пръста ,ама майка му даже и не е погледнала-каква майка само  #2gunfire,горкичкото ми, да не е напълнило устата  със  зъбки JoyДнес ще се опитам да погледна.
  И ние доста се кривяхме вчера,по точно не толкова колкото неможеше да спи спинка по 10 мин(а е добре като Т в къщи от климатика) събужда се и вече към 17ч като не беше спала кривичка ,но отидохме на село хладничко подухва кеф ,отъкри та спа ли спа,а е само на 15 км от къщи каква разлика.Вчера на село хапнах добре пълноценно разнообразно и сега прелива шишито на помпата(не че е нямало но хапвах по леко и малко милилитрите црдени сутрин намаляха,днес пак съм си кравичкат вече 270 мл за фризерчето за гладни дни Mr. Green).После да ми разправят ,че като се кърми се ослабва да беееее.........
  Някои са се сдобили с гостенката и аз нямам цикъл, но веднъж ме сви корема мога ли и на мен да погостува Simple Smile.
                                                                           HugЛек успешен и прохладен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт