По цял ден сме на вън,въпреки жегата,в парка е по-прохладно отколкото в къщи.А и този месец съм с двете деца в къщи,защото няма градина и на моменти направо лудвам,въпреки,че каката е голяма и доста ми помага.В понеделник бяхме на консултация и сме вече 6500(+700гр.) и 64.5см.(+2.5см.)Дундичка ми е тя,но какво да се прави,не мога да лишавам детето от храна.Все още сме изцяло на кърма,мисля да захранвам около 6тия месец или по-скоро,когато тя е готова за това.Ще я захраня най-вероятно с картофено пюре,след това плодово,каша и най-накрая сок.Чета,че вашите бебета се обръщат(да не говорим за бебето на Пипикоето стои право),моята хубостница още нищо не прави,само се хили като ряпа и гука,говори ми и това е то.Даже още не посяга да хваща играчките,но всяко нещо с времето си,явно не е дорасла за това.Иначе само чака да засече някой с поглед и веднага е ухилена!!

Не мога още да я хвана - когато мисля, че ще яде много, изхвърлям половината приготвено
През нощта се будеше към 4ч., хапваше по 60мл и заспиваше, но преди 2 нощи и дадох бибата да не мрънка докато приготвя млякото, а като се върнах с шишето, тя беше заспала отново и изплюла бибата. Затова реших, че вече няма нужда от това хранене. Увеличи дневната доза, по-добре да ти остава, отколкото да не се храни достатъчно
Аз почти винаги след оригването, ако е останало мляко, пак И предлагам - понякога си го изяжда, понякога го отказва
Най-вероятно, ако е сит през деня, нощем няма да се буди толкова често 
Ани, моята докторка днес е заредила със снфлорикс така че сигурно и твоята вече има. в понеделник ще ходиме да ни бие ваксините. дребното пак не ще нито да яде нито да ака, а днес даже и не спи
нещо така ме е стегнала шапката, че единствено ме успокоява вършането по сайтовете (благодаря, Змейче
).
Доволна съм,защото е много хубава козметика,каката ни я ползва за суха кожичка. 

Тук в нашия квартал има преносени бебета, колкото нас са на месеци, а все едно са с месец по малки, така изглеждат пред Борисчо 
Нямах интернет на морето и много ми липсвахте!
Мина по добре отколкото очаквах,не беше лесно,но се справих.Таткото по цял ден беше на курс,ние се мотахме главно по разходки из старият Созопол,вечер ходихме и на плаж.
Времето беше ,много тежко,голяма влага и адски горещо.Нощите беше най-зле,в стаята задух,чершафите ставаха мокри. Кардамчо го окъпахме 2-3 пъти в морето
Баткото не ме слушаше,но някак си се справяхме. 
,малко са неорганизирани,иначе работят качественно.
Бойко направи ангина на морето,че пи АБ и още поприкашля,отвреме-навреме. Утре ще си покаже,явно ще сме по лекъри,че и мен ме боли ужасно ухото,нещо се е възпалило и нещата които прилагам нещо не ми помагат.Оф и един ремонт в Детската градина сме обещали,който не търпи отлагане
Вдруги ден ще ходя да шпакловам там и да видя един теч откъде идва,че и него да оправям
не трябваше да обещавам,ама нали е заради Бойко.

Габи се преби с мотор, но вече всичо заздравява. Като ветеран от войната е - навсякъде е охлузен, половината му лице е в корички, а окото и челото бяха сини, сега вече са към жълтата гама
Имам още 4 нови шишета и всичките са с биберон 1-ца, та мисля поне 2 от тях да ползвам за вода, когато започна да давам.
Ще звънна на наШТа докторица за ваксината. Дали трябва да има някакъв интервал, ако не се сложат навенъж 
Да е жив и здрав, все така добре да си расте 
Мен засега не ме дразнят, з'то не се отлепят, само главичката стои пжълтичка, но може и аз да ги махна.
)
А днес така ме оака... добре че си бяхме вкъщи. 

сега забелязвам каква лудница е в хола - кошарка, шезлонг, кошница за кола, играчки, ужас
тази нощ след 3.30 - хранене, почти не съм мигнала
ставах за АБ на Марти в 4.30 в 5.30 дребния мрънкотеше и някак си се укроти с бибата, но вече в 6.30 трябваше пак да се храним и край със съня
чувствам се скапана и незнам дали ще събера сили за сутрешната разходка. а как съм се запуснала мани мани - плача за боядисване, педикюр, маникюр, но в близката една седмица няма да ме огрее
Аз вчера бях много скапана, та чак депресирана, но след 1 час следобеден сън направо се преродих 

Струва ми се обаче, че ник'ви мерки не помагат, просто трябва да си минем през това
Нали съм и блондинка,та още по зле.Снощи си направих една маска с бадемово масло,зехтин и вит.А,поседях мазничка 2 часа и тази сутрин като се сресах не падна нищо