. Вчера нарязах 2 тиквички на парчета и ги замразих. Ама това е много малко, а заема много място, фризера е пълен. Имаме спанак, зелен боб, моркови, картофи от село. Все ще го изхраним- кога с от мен сготвено, кога с готово, надявам се всичко да е наред и на 10 месеца да го поемат бабите и него 
(иначе чета редовно 

.Дайте съвети
.Другото е,че много е злояда.С 300 зора понякога изпива по 90 мл АМ.Ще видим този месец колко ще наддаде
,но така е като не съм писала отдавна.Вече ще съм на линия
това докато не е отминал съвсем денят, имам 1 минута

Благодаря за отговорите
Вчера вечерта говорих с една приятелка и тя каза:"Няма значение какво пише по книгите и кой какво ти казва, детето само ще ти покаже какво трябва да направиш." Та смятам след две седмици да пробвам Мони с пюре и тогава ще съобщавам резултати. За по-ранно захранване на бебетата на АМ мисля, че го казват по инерция /преди 30 год. в БГ имам чувството, че повечето бебета са били на АМ и ранно -от вторият месец- захранване/.
. Сетих се за писаното тук /и благодарение на това не се паникьосах
Моите юначета още спинкат
Мъж ми ги ползва за гарнитури към скарата
Тази нощ и сутринта я намерих спяща по корем
Обаче, като се събуди и се умори да държи главата, не може да се завърти по гръб и започва да скимти. Отивам да я взимам, да не събуди Габи
вчера и през деня почти не спа
незнам какво му става - вече се замислих да не би зъби да ни растат, защото баткото така ми мрънкотеше със зъбите
и къде съм тръгнала и аз с това бебе на море - то ще ми стопи лагерите още преди заминаването
много съм се изнервила.
да видим дали ще дойде, че той е една мъгла страшна 
само лекарствата за дечурлигата са една торба. в този ред на мисли да ви попитам - ходихме да правим здравни застраховки заради пътуването и отказаха да направят на бебо - не правели на бебета застраховки
що за простотия незнам
може би, защото там вероятността да си ползват хората застраховката е в пъти по-голяма, а от големите само лапат парички

Този месец му се събра да шравим почивка и от септември пак ще започна да давам 
Понеже вече много И се спеше, а не може да се спре, сложих една възглавница отстраната, на която се обръща - да я спре
Зави си главата с пелената и заспа
егати и нещастника - все едно за мен прави нещо, мухъла с мухъл
дадох му 20 лв. за да не ме занимава и да свърши работа. ох, как няма начин да се отърве човек завинаги от бившите си
, ще видиме до края на деня какво ще стане.определено взе да не му стига кърмата.Онзи ден е ял на всеки час почти.
.Да се надяваме, че утре ще е вече всичко ок, че доста и м се събра в болницата.А и педиатърките в окръжна са много гадни
и нищо не казват и сестра ми само се притеснява.Вече е по добре де , но първите дни просто беше кошмар с тях.

Зави си главата с пелената и заспа 

важното е да е свършил работа и да ти се маха от главата, да си отидете на почивка и да не го мислиш за известно време тоз човек.
А за педиатрите в Окръжна -
може би са много добри като специалисти, но наистина като отношение и поведение са пълен отврат - и това е мнението на поне още 4 майки, които са раждали в Окръжна
Дано изпишат по - скоро сестра ти и беболина - ще се съвземат много бързо 
- юни месец едвам се отървахме от тях!!! Добре, че не нахапаха малката, но аз бях на решето и накрая спасението беше в някакъв препарат от селскостопанската аптека на 4-ти километър и изпиране на АБСОЛЮТНО всичко в къщи, вършеене с прахосмукачка нонстоп /гадините могат да преживеят без храна от 6 до 12 месеца, една бълха снася о/о 450 яйца
и се събират във фугичките на пода/
радвам се, че съм помогнала 

,купих и оризова каша 
.Да ви е жива и здрава и много усмивки да раздава.Дано бързо да изпишат малката.Берин също беше на лампа.Няма страшно,по-бързо ще й мине жълтеницата.А ако кърми още по-добре.Много