Son bahar - Любов назаем - Тема 25

• 22 218
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Те толкова добре изиграха всички любовни сцени, че и без целувка и без секс направиха красива любовна история. Е имаше моменти когато щеше да бъде добре да има истинска целувка, но аз и така ги харесвам.

# 91
А бе момичета, Кралето къде е?
Снощи беше на дуел с Еда, днес да не е отишла да се разправя с Ердал?

smile3506 smile3516 smile3506 smile3516

О не. Тази вечер се смея от сърце. Много си остроумна джанъм. Тя снощи Еда я оформи без наша помощ сега ако се наложи и с Ердал ще се справи - сигурна съм. След като не се обажда за помощ  newsm39  car003 travel motor Виж сега какво съм приготвила при зов за помощ

# 92
Да искаме Бонбонче. Нали това е любим момент на много от нас. Защото е единствен по-така  hahaha hahaha hahaha

Ами то добре че тоз момент го имаше че иначе щяхме да се чудим
дали е възможно непорочното зачатие.
 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А недей така, нали и когато ходиха в чифлика спаха на една легло и под една завивка.

Да, ама това в чифлика беше след зачатието,мисля.А и бяха си легнали с целия кофраж.Нали като се връщаха Сабито връщаше на бензиностанцията.
 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93
# 94

И аз също Мамче и Бони, ги харесвам така ! Нищо, че няма истински целувки. Много нежни, много чисти, искрени и същевременно естествени, без капка фалш !От еротиката на американскитефилми ми е дошло до гуша !

# 95
А бе момичета, Кралето къде е?
Снощи беше на дуел с Еда, днес да не е отишла да се разправя с Ердал?

smile3506 smile3516 smile3506 smile3516

О не. Тази вечер се смея от сърце. Много си остроумна джанъм. Тя снощи Еда я оформи без наша помощ сега ако се наложи и с Ердал ще се справи - сигурна съм. След като не се обажда за помощ  newsm39  car003 travel motor Виж сега какво съм приготвила при зов за помощ

Тоз джип ми прилича като да е на Галип.Ще помагаме, няма начин! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 96

Да, ама това в чифлика беше след зачатието,мисля.А и бяха си легнали с целия кофраж.Нали като се връщаха Сабито връщаше на бензиностанцията.

Не, не връщаше когато се връщаха от чифлика, а когато ходиха на едно езеро с лодката - тогава беше пикник без преспиване и ядаха наденички и тя каза че е от наденичките.

# 97
Права си Хелън. Ако се бяха целували постоянно нямаше да я има тръпката да чакаме и да си мислим - а сега сигурно ще има истинска целувка - но нямаше. За сметка на това според мен беше много красиво.

# 98
# 99

И аз също Мамче и Бони, ги харесвам така ! Нищо, че няма истински целувки. Много нежни, много чисти, искрени и същевременно естествени, без капка фалш !От еротиката на американскитефилми ми е дошло до гуша !

Хелен,  Hug Hug Hug Hug Hug

Наистина успяха да изиграят една голяма любов даже и без истинка целувка.Големи артисти!
Големи,големи ,ама колко да са големи? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
И преди съм споделяла-тези двамата са ми много съмнителни!
 Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 100
# 101

Не, не връщаше когато се връщаха от чифлика, а когато ходиха на едно езеро с лодката - тогава беше пикник без преспиване и ядаха наденички и тя каза че е от наденичките.

Права си, Мамче! Гледала съм тези серии няколко пъти,ама съм се объркала. ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 102
И на мен са ми съмнителни! Sunglasses Sunglasses Sunglasses Те толкова естествено"играят", че на моменти имам чувството че не са само екранна двойка,а нещо много, много повече!!!  Wink Wink Wink

# 103
Све, голяма красота!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ЧОК, ЧОК ГЮЗЕЛ!

# 104
Бонбонче какво да са ми съмнителни, като всичко го правеха така като че цял живот са били заедно. Нямам представа от актьорската игра - от кухнята става въпрос. Но другите не играят така. Само това мога да кажа. След този сериал трудно приемам друг дори и турски, защото не виждам такава игра.

Общи условия

Активация на акаунт