Son bahar - Любов назаем - Тема 25

• 22 219
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Мамче,не съм казала, че са  му лоши пръстите. Деликатно споменах, че не са му толкова финни, колкото ми се иска. Е неможе всичко да бъде перфектно в един човек. Но в близък план, явно пръстите са излезли по-широки. По принцип мъжете с ръст като на Галип имат дълги крайници и съответно дълги пръсти, явно зависи от кадъра !

# 587
Бел, страхотна си ! този момент с тези клипчета е върховен !  newsm51 newsm51 newsm51

# 588
Сцената със скачането в Босфора е страхотна. При скачането Галип направо я блъсна във водата. След това когато избухна бомбата пак - направо я потроши тази жена.

# 589
# 590
Бел, страхотна си ! този момент с тези клипчета е върховен !  newsm51 newsm51 newsm51

И аз много го харесвам, мила! Hug Hug Hug Hug

# 591
Мамче,не съм казала, че са  му лоши пръстите. Деликатно споменах, че не са му толкова финни, колкото ми се иска. Е неможе всичко да бъде перфектно в един човек. Но в близък план, явно пръстите са излезли по-широки. По принцип мъжете с ръст като на Галип имат дълги крайници и съответно дълги пръсти, явно зависи от кадъра !
Хелен и аз това казвам - така изглеждат на снимката. 

# 592
Много е оправен Галип, колко бързо я съблече да не лежи с мокрите дрехи. И то както е завита. Браво! Човека е пич отвсякъде  Naughty

# 593
# 594
Кралице къде си джанъм. Да не би и ти да нямаш нет newsm78

# 595
# 596
# 597

Да си дойдем на думата !

# 598
А на този момент супер много се изкефих! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 599
А на този момент супер много се изкефих! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз!!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha