Детска ясла 15 в гр. Русе

• 5 735
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте мами,
моето детенце е на 1 година и 4 месеца и съвсем скоро ще тръгне на ясла. Моля, ако вашето дете посещава детска ясла 15 в гр. Русе да ми сподели впечатленията си.
Когато ходих да подавам молба за приемането й, останах с добро впечатление от директорката на яслата. Виждам, че децата редовно се извеждат на двора. (което за мен е чудесно).
Моля разкажете ми как се чустват там децата ви, бързо ли свикнаха, какво е отношението на персонала към децата, към вас, като родители и т.н.
Благодаря!

# 1
Здравейте! Виждам, че темата която ви е интересувала е от миналата година, затова искам да ви попитам детето ви прието ли е вече в тази ясла, тъй като и моето ще го записвам там. Бих искала да ми кажете дали е добра алтернатива да запиша сина си в тази детска ясла и как се отнася персонала с децата? Ще може ли да ми дадете повече инфо за обстановката там. Мерси предварително!

# 2
  • на Русе
Здравейте,
и мен ме интересуват отзивите за тази детска ясла. Предварително благодаря!

# 3
Моята дъщеря ходи в тази ясла.Аз съм много доволна,а за свикването е различно при всяко дете дано вашите свикнат бързо.

# 4
Яслата е перфектна, директорката е супер и за персонала нямам думи. Дано ви приемат

# 5
И аз се интересувам от тази ясла. Дано има свободно място и за моята дъщеря. Тя сега е на 9 м и половина. Мисля да подам скоро време молба.

# 6
И аз се интересувам от тази ясла. Дано има свободно място и за моята дъщеря. Тя сега е на 9 м и половина. Мисля да подам скоро време молба.

Здравей! Мисля, че записването е само март месец, тъй като аз подадох документи за прием на сина ми миналата година март месец. Тази година чаках да извадят резултатите за приетите деца, но така и не видях никакви резултати. Кога ги изваждат резултати?  newsm78 Rolling Eyes
Казаха ми началото на юни месец, ходих няколко пъти, но нищо нямаше, а с директорката така и не можах да се срещна, все я нямаше.  Sad

# 7
Списъците излязоха в края на юли

# 8
Ние сме приети днес ни е втори ден и аз бих искала да чуя мнения на майки за ясла 15

# 9
Е как докато ви приемат и веднага ли тръгвате на ясла?  Rolling Eyes Аз мислех, че както и в детската градина децата тръгват на 17 септември.
На мен ми казаха, че на 3 септември ще има нови списъци с имена на деца, които сега не са били приети, тъй като от първото класирване не всички деца ще се запишат в тази ясла.
Деси ти кога си подала документите за записване? Детето ти на колко месеца беше тогава когато си го записала?  newsm78

# 10
Изпуснала съм запетаята и затова не си ме разбрала: Ние сме приети, днес ни е втори ден и аз бих искала да чуя мнения на майки за ясла 15

# 11
Подадох документи 2010

# 12
desssii, аз малко късно се включвам, но все пак...... Grinning Сигурно вече имаш някакви впечатления от Яслата. Моето детенце беше там до 31.08.2012г. Мога само хубави неща да кажа- невероятен персонал, невероятни хора. Грижеха се страшно много за детето ми, винаги е било чисто и проблечено. Всичко което ставаше ми се казваше. На много навици я научиха там. Имахме проблем с едно доста буйно момченце, те така се постараха, че накрая даже приятели станаха. Ако искаш повече инфо., питай, насреща съм....... Hug

# 13
Здравейте и аз искам да попитам относно записването.След нова година ще се местим да живеем в 82-ри блок и мисля,че тази ясла ни е най-близо, а и след като прочетох мненията ви мисля да запиша малката там.Тя сега навърши 3 месеца рано ли е да се подаде молба за записване?И всъщност каква е процедурата с кандидатстването?Какви документи се подават?Могат ли да се подадат в няколко ясли?
Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 13 окт 2012, 17:42 от orex4eto

# 14
Orex4eto колкото се може по-бързо пускай документи за яслата. Колкото по-рано, толкова е по-голям шанса да ви приемат поне към втората година. За тази ясла кандидатите са много. С копие на акта за раждане, отиваш при директорката. Там ще попълнил едно заявление, в него ще трябва да напишеш от кога искаш да започне ясла. Там напиши един прием по-рано. За този прием най- вероятно няма да ви приемат, но ще сте с предимство на следващия. (макар че и това е малко относително). Успех! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт