Лакове за нокти - тема 9

• 45 383
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
на КА има доста лакове /на Перферкт и други марки - също/ на пазарчето на Мл. 4, в парфюмерията /тя е само една там, Мери козметикс/

# 496
Бубс, и със здраве и с кеф - само да дойдат  bouquet Дано да се доредя и до последния Praynig Иначе сега се утешавам с малко холограмни отблясъци:

Аз явно минавам на следващата фаза от манията-много ми хареса дизайна на безименното пръстче. Шаблон ли е, печат ли е , боичка ли е, какво е? И много добре са се съчетали цветовете  bouquet

Искате ли да ми дадете един съвет? Когато си правя френски, независимо дали е обърнат или не, като млахна шаблончето и остава една много рязка и неприятна черта, като ръбче направо. Как да избегва това

# 497
  • София

Искате ли да ми дадете един съвет? Когато си правя френски, независимо дали е обърнат или не, като млахна шаблончето и остава една много рязка и неприятна черта, като ръбче направо. Как да избегва това

на мен ми се изравнява като сложа топ лака отгоре...

# 498

Топ лакът наистина би трябвало да прави нещата, нали наскоро обсъждахме точно това - той някакси размеква основния цвят и следователно заличава някои грапавинки и от сорта. Аз не слагам винаги топ, но често лепвам един пласт точно заради това му свойство  Wink

# 499
  • Бургас
Valandin, печатче е - аз нали съм им фенка и понеже и най-атрактивния лак ми изглежда все семпъл (ми циганче съм си по душа Crazy), все гледам да си лепна нещо Blush С френския и на мен никога не ми се получава добре с лентичките и затова се понаучих без тях - малко кривичко, но нали се търси уж натуралния ефект Peace

# 500
И аз се правя без лентички - с тях имам чувството, че стават по-зле нещата. Така или иначе рядко ми се занимава с френски.  Sunglasses

# 501
и аз френския го правя на ръка, с една тънка четчица от левчетата, малко нескопосано става, но отгоре където е границата между бялото и основата дръпвам по една линия сребърен брокат и се получава много ефектно  Peace

# 502
  • София
А какво олио слагате върху налакираните нокти, за да изсъхва по-бързо лакът? Обикновен зехтин или бебешко олио ще свършат ли работа или слагате някакви специални масла за нокти? До колкото си спомням се обсъждаше в темата, но явно помня само толкова  Blush

# 503
  • Belgium
Олио?  Shocked Е, как ще изсъхне по този начин.

По-скоро сложи изсушител. Аз имам, но рядко го ползвам. При два слоя и топ лак, изсъхва за около 20 минути, което ме устройва  Peace

И аз се научих да правя френски на ръка, с лентички ми става едно голямо мазало  Wink

# 504
  • София
Аз пък тоя френски хич не го умея.А толкова го харесвам Cry
Купих си едни лентички и ще им дам последен шанс,пък ако не стане здраве да е.

Да попитам за тази основа на Мейбълин,която похвалихте на какви парички е горе долу?

# 505
  • Belgium
Новата колекция на YSL:

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 14:28 от bubanka

# 506
Момичета ето как аз правя перфектен френски и на себе си и на майка ми, ако не го правя с четка, то използвам лентички.
Основното обаче, е че не оставям лентичките. Слагам ги, лакирам с бяло и веднага след като съм лакирала нокътя, бавно и внимателно отлепям лентичката, не чакам лака да изсъхне, иначе става както казвате на линии и неравномерно.
Дано съм била полезна   bouquet

Останаха ми очите в лилавия и тюркоазения..красота  Peace

# 507
  • София

Топ лакът наистина би трябвало да прави нещата, нали наскоро обсъждахме точно това - той някакси размеква основния цвят и следователно заличава някои грапавинки и от сорта. Аз не слагам винаги топ, но често лепвам един пласт точно заради това му свойство  Wink

Точно по тази причина!

Мен винаги много ме нервира правенето с лентички, но понякога пъцете ми треперят и не мога да го докарам без лентички. Освен това като дръпна лентата и ако не е засъхнал достатъчно лака обикновено се точат едни конци, а ако не е залепена ентичката добре лака минава под лентичката и се размазва...
До скоро имах (явно някъде съм го изгубила) завршек за френски маникюр на орифлейм - от много стара колекция, но нали малко се харчи... имаше перлен завърчек и бял - предпочитам перлен, защото седеше много естествено. Четката на завършека беше по - тясна от тази на обикновените лакове, не се разперваше и нещата се случваха мн. лесно.
Сега съм се насочила към търсенето на нещо подобно, да видим до къде ще я докарам. Има едни такива мини лакчета - завършек на есенс и за маркерите на есенс съм се замислила, но за този месец приключих с покупката на лакове Simple Smile

# 508
  • София
Цитат на: Беки Б в Събота, 26 Юни 2010, 23:29

Друга хитринка, която знам за по-бързото изсъхване на лака е да се сложат ръцете под течаща студена вода за кратко или внимателно да се намажат пръстите с много мазен крем или олио за подхранване на кожичките.  Cool

Намерих го  Crazy
И аз немога да си обясня, като си намажа ръцете с мазен крем или олио за кожички как ще изсъхне по-бързо, но трябва да се пробва. Ако Беки Б чете може да даде повече подробности  Peace

# 509
Изсъхва и още как. С новото ми масло за подхранване на ноктите и на кожичките съхне още по-бързо. Слагам го върху топа за бъросъхнене, но не изпозвам изсушителя тогава.

Страхотно ми харесва колекцията на Ив Сен Лоран. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт