Лакове за нокти - тема 9

• 44 307
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Този зеления на Флормар е супер,и аз го имам,но още не съм го пробвала,но май ще е следващия ми. Peace

# 91
как да кача снимка от компютъра? нещо не ми се получава... newsm78

# 92
от компютъра не можеш
прочети тази тема и ще се ориентираш как става
успех!

# 93
от компютъра не можеш
прочети тази тема и ще се ориентираш как става
успех!

благодаря   bouquet

# 94
  • Варна
Да ви кажа: В ДМ в Гранд Мол Варна управителката от мен чу, че утре ще излиза някаква нова серия на Есенс. Дори ме изгледа странно като й казах и ме попита дали не се бъркам със "Здрач"  ooooh!
Да не съм капо - взех си от Дъглас CND Raspberry sparkle ефект

# 95
справих се най-накрая Simple Smile

# 96
Новата серия на Есенс ми харесва цялата, но ако се нанасят по 3 пъти съм пас  Stop 
Искам хубав тъмносин лак за зимата, харесах на Шанел един, но не ми се дават толкова пари, някакви предложения?

Има един тъмносин на Флормар, но не знам кой номер е. На мен ми хвана окото, но определено е зимен цвят и ще го оставя за по нататък  Peace

Имам го този , много  е хубав има малко частици , но не  е при мен в момента , за да кажа номера.

Благодаря момичета за отговорите за Зулуту .  bouquet Heart Eyes Hug

# 97
  • София
Новата серия на Есенс ми харесва цялата, но ако се нанасят по 3 пъти съм пас  Stop 
Искам хубав тъмносин лак за зимата, харесах на Шанел един, но не ми се дават толкова пари, някакви предложения?

Има един тъмносин на Флормар, но не знам кой номер е. На мен ми хвана окото, но определено е зимен цвят и ще го оставя за по нататък  Peace

Имам го този , много  е хубав има малко частици , но не  е при мен в момента , за да кажа номера.

Благодаря момичета за отговорите за Зулуту .  bouquet Heart Eyes Hug

аз имам на Фломар № 398 много тъмно синьо, но такива частици почти няма, само на слънце  Laughing

# 98
  • Варна
Аз имам и Шанела, и Флормар-а. И на двата частиците им се виждат при определена светлина. Шанела е по-индигов като че ли.

# 99
Благодаря и на останалите, които се включиха  Hug

Една много добра душа от темата предложи да ми подари излишния и Римел  Heart Eyes но и аз ще я зарадвам с нещо  Hug

# 100
Флормар-а и аз го имам, бие ми повече на черно със син отенък, частичките са ситни. А заместител на Шрек-а на Опи май имаха Radiant, аз всеки път скачам на него като отида до Бонжур и всеки път не си го взимам. Но трябва да го видя пак, за ад съм убедена, че е добър заместител

# 101
Zoya Wonderful Collection

# 102
  • София
Флормар-а и аз го имам, бие ми повече на черно със син отенък, частичките са ситни. А заместител на Шрек-а на Опи май имаха Radiant, аз всеки път скачам на него като отида до Бонжур и всеки път не си го взимам. Но трябва да го видя пак, за ад съм убедена, че е добър заместител

Ето го, ама още не съм пробвала, как стои  Hug

# 103
  • USA, Steak State
Страхотни са тези на Зоя, за есента са ми перфектни!
Момичета, сигурно доста пъти сте го обсъждали, но.. заплес съм си аз.
Тези на Зоя от къде могат да се купят в Бг?

# 104
Май не могат.

Общи условия

Активация на акаунт