Лакове за нокти - тема 9

• 45 301
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Rainboww_, с цикламен или розов мисля да съчетая ментата днес  Peace Благодаря ти за предложението, харесва ми.

# 376
  • Belgium
Rainboww_ кой е номера на този лак на Манхатън?

# 377
Rainboww_ кой е номера на този лак на Манхатън?

52B
Обаче не знам защо на мен в магазина ми изглеждаше някакъв по-телесен цвят, а тука в нас по-странно. Въпреки че от тази колекция са само два мисля че-този цвят и някакъв розово цикламен. Днеска пак ще намина през този магазин, дано там да има синия който търся.

Абе във Варна има ли още магазин Бонжур и там има ли козметика на Манхатън? И от центъра къде точно се завиваше наляво, за да отидеш там-уличката преди бившата Валентина ли?

Ако някой от Варна случайно мерне някъде този лак синия на Манхатън, който бях пуснала, да споделя къде, че скоро ми предстои ходене там.

Алиена, няма защо. Обаче на мен не ми харесват цикламените лакове, а розово  хубаво нямам. Дали с този лак, който аз пуснах на Манхатън бежовия ще седи добре? Аз сега съм  цялата с мента, но ми се ще да го сменя после малко.

Едит:  Алиена, този лак, който ти предложих сега мацнах на едно листче и цветътт е някакъв особен, като на фон дьо тен. Laughing Ако искаш утре като изтрия този, с който съм сега, ще ти снимам как изглежда.

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 12:43 от Rainboww_

# 378
Хубаво ще е и с този, поне на мен ще ми хареса де  Laughing
Снимай да го видя  Peace

# 379
  • Belgium
Бях до Ремедиума - имаше този цвят на Манхатън

Не намерих нюд цвета, който търсех и за утеха си взех сиво-лилав  Laughing Ето този:

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:01 от bubanka

# 380
Рейнбоу, мисля че затвориха този Бонжур, за който говориш. Дали има друг в града - не мога да кажа, ще чакаме другите варненки да се изкажат.
Аз да ви докладвам само, че ще отварят скоро DM в Кауфланд, което мен ме улеснява много, тъй като живея на две крачки оттам. Есенс другаде освен в Гранд мола не съм намирала досега. А ще пробвам и DM-ската марка, S-he.

Впрочем, meggle, бях пуснала в края на предната тема снимка на лак, който ми се струва, че отговаря на описанието ти. Най-много се доближава до P2, който Лу е показала. На моята снимка е излязъл малко блед.
http://www.picvalley.net/u/1987/5859912613272848731280936363I42L … CSKD2cSABs05s.JPG

Nad_tab, лакът ти стои наистина страхотно, още повече в комбинация с този пръстен  Heart Eyes

# 381
  • София

И аз съм на подобна вълна, в петък свалям гела и поне месец, ще съм с неутрални лакове, любим ми е OPI Bubble Bath, една идея по розов е на живо и не толкова покривен, тук предполагам са 3 слоя.

Лу, страхотен цвят! За трайността на Моод-а, нищо не мога да кажа, върху гела всичко стои докато не го изтрия...

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 14:02 от bubanka

# 382
Лу, в коя Ремедиум има синьото?

Над-таб, това е хубаво, но искам по-покривен. Сега като се поразрових в наличните имам едно подобно на това Опи и един на Мода, но търсеното от мен е нещо между тях двата  Crazy

# 383
Лу, в коя Ремедиум има синьото?

И аз да питам същото  Flutter

# 384
Бях до Ремедиума - имаше този цвят на Манхатън

Маци , този от втората снимка харесвам , а дали  е един и същ? newsm78

# 385
placholina Същият е! Някой ме беше помолил да снимам сиво-лилавия на Manhattan, но Лу ме е преварила  Peace Peace

# 386
  • Belgium
Маци, според мен е един и същ и понеже знам, че в темата няколко момичета го харесахте, за това докладвам  Laughing

Аз бях в Ремедиума на ул. Гео Милев, но си мисля, че трябва да го има във всичките им аптеки  Thinking

Цялата нова серия бяха заредили:

# 387
Маци , златна си. Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 388
Купих си заздравяващата база на Римел по съвет на страшно чаровната Пампита днес. Heart Eyes Hug Взех също и ментовия лосион за ръце на CND. Мирише просто приказно.
Маникюра на Пампита е просто върха, на живо е още по-готин. На Над Таб също е невероятен. Въобще двете дами са моето вдъхновение за лакове и маникюри. Невероятни ценители. Hug  bouquet

Менот млак съчетавам само с ментов  или зелен, с нищо друго не ми харесва достатъчно.
Лака 19 Есенс ми падна зе един ден. Sad
Сега сложих новата база и върху нея три пласта от розовия лак от Дивата серия. Много е хубав лака, но три пласта не обичам да слагам. Засега не е станал на мехури, но ще го видя после дали няма да се получат. Цвета обаче му е превъзходен. Heart Eyes

Пробвах млечно розовия лак на CND, страхотен е с голяма покривност и страхотна млечност.

Септември месец живот и здраве ще да направим голяма лакова среща в София. Hug

# 389
Лу, мерси, ще мина и от там днес  Flutter

Сега се чудя дали да не смеся малко Мода и Опи, да видя какво ще стане  Thinking

Днес получих един лак на Римел, с maxi brush четка, много хубаво и лесно се нанася с нея.

Общи условия

Активация на акаунт