Лакове за нокти - тема 9

• 45 319
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Аааааа, и аз искам на лакова срещааа  Crossing Arms
Бонжур има срещу входа на хотел Мусала.

# 391
  • Belgium
Дени, коя точно база имаш предвид? Тази ли?

А млечния на CND купи ли го, или само те лакираха с него?  Laughing

# 392
всички заздравители ли имат формалдехид?
аз съм много доволна от този на Мавала, вчера гледах нещо подобно на Флормар - и той имаше
а този на Римел, за който пишете?

пп новата колекция на Манхатън изглежда прекрасно, за съжаление вчера не я видях в магазините, в които влизах

# 393
  • София
Кое е това млечно покривно розово на CND?Аз си взех tutu,но нито е млечен,нито е покривен Crossing Arms

# 394
Тази база да Лу. Не, не съм купила, само ме лакираха. Сега нямам намерение да купувам повече лакове, ще си ползвам моите, не ми трябват други.
Ами не знам точно номера и името му, но той е единствения светъл млечно розов. Мисля, че е Girlie Pink#515
http://www.cnd.com/Products/Color/Default.aspx

# 395
  • София
Хаха, и аз бях в този Ремедиум на Гео Милев преди два часа, но се сдържах да ги разграбя Laughing Иначе обмислям да ги изкупя всичките от тази серия, чудни цветове Crazy
Аз също ползвам тази база на Rimmel и съм много доволна Peace Не пише да има формалдехид в съдържанието.

# 396
  • Belgium
Аааааа, и аз искам на лакова срещааа  Crossing Arms

Ти ела в София, ще спиш у нас и книга имам да ти давам  Whistling

Кое е това млечно покривно розово на CND?Аз си взех tutu,но нито е млечен,нито е покривен Crossing Arms

Ами аз за Tutu говорех  Thinking Не ти допада така ли?

Дени, кажи после дали си доволна от тази база, четох, че е база+топ лак в едно. Ще я пробвам и аз сигурно  Laughing

А това на Римел някой мяркал ли го е тука?

# 397
Да имаше и го това май на Римел. Аз не говоря за Tutu.

# 398
  • София
А за кой?

# 399
  • Варна
Ти ела в София, ще спиш у нас и книга имам да ти давам  Whistling
Май май ще се наложи да ми я даваш, а и аз от следващия месец честичко ще навестявам най-добрия град за живеене  Wink

Следобяд ще ходя на лов за лакове, харесах си един-два на Манхатън  Party

# 400
# 401
  • Belgium
Ти ела в София, ще спиш у нас и книга имам да ти давам  Whistling
Май май ще се наложи да ми я даваш, а и аз от следващия месец честичко ще навестявам най-добрия град за живеене  Wink

Най-добрия друг път  hahaha

Да споделя - за първи път не съм доволна от плътността на ОПИ  Shocked Толкова му се канех на What`s with the Cattitude, и сега мога да кажа, че светлосиния на Севнтъийн се нанася много по-хубаво и с два тънки пласта е с перфектна покривност. ОПИ изисква поне 3 слоя  Crossing Arms За първи път ме разочароват.

# 402
Ние те предупредихме. Това им е минуса на цялата серия искат три паста, иначе са страхотни цветове и Фионата иска три.

# 403
  • Belgium
Да, предупредихте ме, аз съм си виновна  hahaha

Както и да е, сега имам светло синьо за цял живот  Whistling

# 404
Лу, има тема за размяна  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт