Лакове за нокти - тема 9

• 45 328
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
Такива по 3 пъти дето се нанасят ги махам от раз, това няма съхнене.

# 406
О с бързосъхнещи топ и изсушителя на Опи съхнат за 10 минути. Не го вярвах, докато не го пробвах. Сега съм общо с 5 пласта изсъхна веднага.

# 407
  • Belgium
Лу, има тема за размяна  Whistling

Обмислям  Whistling

Такива по 3 пъти дето се нанасят ги махам от раз, това няма съхнене.

А ОПИ съхне, не мога да се оплача, ама 30 минути (при 3 пласта + топ) стоиш с разперени пръсти и броиш мухите  Laughing

# 408
  • София

Както и да е, сега имам светло синьо за цял живот  Whistling
Според мен ако капнеш малко бял за френски плътноста ще се оправи. Може да стане 1 -2 идеи по светъл..  Whistling но поне няма да чакаш да съхне сто часа 3-4 слоя.

# 409

С топовете на CND и Сеше вит ми съхнат за 10 минути всички лакове, когато са 2 пласта нанесени. Лакирам се само късно вечер и ако са 3 пъти нанесени като легна някои стават на чаршафи. С двата звяра това ми е единственото възможно време за лакиране.

# 410
  • Варна

А ОПИ съхне, не мога да се оплача, ама 30 минути (при 3 пласта + топ) стоиш с разперени пръсти и броиш мухите  Laughing
И пазиш да не кацне някоя на ноктите ти  Joy

# 411
Manhattan като трайност как са?А като покривност?Зарибихте ме с новата колекция.Това е голяма мания

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 15:46 от Smokey

# 412
Manhattan като трайност как са?А като покривност?Зарибихте ме с новата колекция.Това е голяма мания

И цена? Grinning

# 413
Аз имам от новата серия на Манхатън. Добра трайност, бих казала средна, покривност също добра, цената беше нещо в стил 5 лв и нещо, това ми се върти в главата newsm78 Мога да ви щракна това, което имам, цветът е лилав, нече много ще помогне Laughing Аз също се чудя и на други цветове от тази колекция, привлякоха ми вниманието определено

# 414
Valandin    bouquet Hug

# 415
  • Belgium
Мисля 5,30 беше цената на новата серия. От нея нямам, но всички други лакове на Манхатън, които съм имала бяха с много добра покривност и трайност. Аз съм фен на марката  Laughing

В Интернет намирам тези картиники на два от цветовете от новата колекция:

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 17:56 от bubanka

# 416
Благодаря.Ще се купуват

# 417
Явно пускат различни цветове навсякъде, ето този лилавия много ми харесва, а никъде не го намирам, докато моя, който също е лилав, но тъмен никъде не му намирам снимки в Интернет

# 418
до днес бях с този на КА,признах ги за издръжливи тия лакчета,5 дена не мръдна  Crazy

http://polipet.snimka.bg/other/pokupki.186371.20064796.big

оххх,и съм влюбена в "променящия" лак на nat_tab  Heart Eyes

# 419
  • София
момичета сеш вит за бързото съхнене от къде го купувате, топ лак ли е или спрей и ориентировъчна цена може ли,
бях решила маваладрай на спрей да си взема от ремедиум, но като ви чета се замислям за сеш вит

Общи условия

Активация на акаунт