Лакове за нокти - тема 9

• 45 314
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
meggle, аз си помислих, че сигурно си чела за изсушителя, който е като масло...

Голдън Роуз имат едно тюркоазено, което ми изглежда точно като това на ИСЛ, което Лу е показала. Леко убит цвят и си помислих, че за есента ще е идеално. Трябва пак да ида да го погледна.

# 511
Pink Flower, базата на Мейбълин е около 6-7 лв.
От колекцията на Ив Сен Лоран бих си взела всичко  Crazy

# 512
  • Бургас
letsgo, ако става въпрос за 06 от серията Fantastic Color - адски е непокривно (ама наистина адски) Naughty Но пък ми послужи идеално за тези бебчета:

# 513
  • София
Изсъхва и още как. С новото ми масло за подхранване на ноктите и на кожичките съхне още по-бързо. Слагам го върху топа за бъросъхнене, но не изпозвам изсушителя тогава.

Страхотно ми харесва колекцията на Ив Сен Лоран. Heart Eyes
densi какво ти е новото масло за подхранване? (сигурно вече си казала, но съм го пропуснала явно  Blush).То с четчица ли е, като лаковете и просто го нанасяш върху топ лака с четката или се капва капка?
ОТ лаковете на YSL ми харесва втория на 1 ред и първия на 2 ред  Laughing

# 514
# 515
  • София

Аз пък виждам само един ред. newsm78 Започва с чевено и завършва със златно.

# 516
  • София
Явно ги гледаш на голям монитор (или има голяма разделителна способност) по принцип са две картинките и на по-малките монитори не се събират една до друга и втората слиза на следващия ред, тя започва от розовото.

# 517
bradata, я какви сполучливи си ги забъркала! Може даже бизнес да завъртиш  Laughing Първият лак ще ми дойде перфектен за ежедневен работен маникюр, както напоследък все синичко ми се носи.
А иначе както винаги не погледнах името и номера на лака. Мерси, че ме предупреди да внимавам за покривността  Hug

Я, не бях виждала лакове на Белл! Sassie, пробва ли го вече?

# 518
Изсъхва и още как. С новото ми масло за подхранване на ноктите и на кожичките съхне още по-бързо. Слагам го върху топа за бъросъхнене, но не изпозвам изсушителя тогава.

Страхотно ми харесва колекцията на Ив Сен Лоран. Heart Eyes
densi какво ти е новото масло за подхранване? (сигурно вече си казала, но съм го пропуснала явно  Blush).То с четчица ли е, като лаковете и просто го нанасяш върху топ лака с четката или се капва капка?
Малко е, на CND, 8 лв струва и се капва в основата на нокътя по една капка за подхранване.

# 519
Изобщо не харесах как стои този лак на КА....всъщност като цвят е много готин, но мнооого не покривен...и съм измислила да отсипя малко от него и да сложа малко тъмно червено от един Орифлеймски лак, който вече ми се е посгъстил малко...предполагам,че ще се получи добре Thinking Иначе сега съм със холограмния на КА-666, който не мислех, че толкова ще ми хареса  Heart Eyes

# 520
  • София
[quote

Я, не бях виждала лакове на Белл! Sassie, пробва ли го вече?
[/quote]

Аз имам само че розово-оранжев. купих си го преди седмица. Да ви кажа доволна съм. Но все пак съм го пробвала само веднъж и с топ лак. Но като консистенция е ок и четката ми харесва.

# 521
  • София
densi   bouquet Ще се купува значи  Hug (предполагам го продават на щандовете за експресния маникюр)

# 522
Аз го купих оттам, след доста препоръки. Hug

# 523
  • Belgium
Дени, а как изглежда? Дай картинка, ако се намира в Интернет  Laughing

# 524
Може ли някой да ми покаже как изглежда синият лак на Мода на нокът?
Че се чудя между него и един син на S-he.

Общи условия

Активация на акаунт