Лакове за нокти - тема 9

• 45 230
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Забелязал ли е някой,че шишенцата на лаковете ''севънтийн'' се чупят прекалено лесно?
Вчера си всех два нови,новенички и единият падна от масичката(30 см.) и се разби на хиляда парчета.... ooooh!
А други как съм ги хвъляла и нищо им няма.Сестра ми ,като се лакира винаги първо го разбива лака.
Дори и да е нов,така е свикнала.Не знам колко пъти ,металните топченца вътре го разбиват шишето ?
При вас така ли е или....?Чак пък толкова финно стъкло,защо така? newsm78

# 571
  • Стара Загора
Цитат
 питах в сайта на есенс  кога ще я пуснат из магазините но не можаха да ми кажат

E аз днес си купих парфюма и един лак от тази серия- лилавото Simple Smile за протокола от София

Коя от двете тоал. води си купи  Laughing и как са като трайност?

Момичета, някоя от вас да си е купила синия и бледолилавия лак от Сърфър Бейбе и да не и харесва. Много го искам, а незнам кога ще се добера до ДМ-а до Стара Загора ... и може да е свършил дотогава.  Tired   bouquet  Hug Плащам колкото трябва.  Laughing  Peace

# 572
  • Ст Загора
Цитат
  питах в сайта на есенс  кога ще я пуснат из магазините но не можаха да ми кажат

E аз днес си купих парфюма и един лак от тази серия- лилавото Simple Smile за протокола от София
e незнам само написах какво ми казаха  и аз да питам кото  iv4enceto_91 за тоалетната вода от сериата коя си взе и как е трайността ,че още като я гледх в сайта си я харесах .

# 573
  • USA, Steak State
Днес отнесох тези от магазина, но ме е яд, че не намерих сивия. Sad Има няколко цвята, които май не съм виждала в серията онлайн, което е странно. Цък

А тези са ми от БГ, още не съм се докопала до тях де.. Цък

Момичета много са ми пожълтели ноктите и се белят, дайте ми някакъв съвет на продукт, който мога да пробвам продължение на месец- два и да ходя без лак, но да си оправя ноктите.

Ииии Ягодовите полета, също така нещо холограмно Simple SmileЦък

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 06:11 от TheBlackWidow

# 574
Синята взех от водите, розовата ми се струваше по сладникава като миризма,а на мен сега сенките са ми в главата и май ще се ходи пак. Като трайност на първо четене бива днес ще го тествам по сериозно Simple Smile Ако някой иска нещо да пише на лични - днес ще ходя до уредя сенките с нов притежател Joy

# 575
  • Стара Загора
също така нещо холограмно Simple SmileЦък

Heart Eyes Много яко.  Laughing

# 576
  • София
Днес отнесох тези от магазина, но ме е яд, че не намерих сивия. Sad Има няколко цвята, които май не съм виждала в серията онлайн, което е странно. Цък
Аууууу завид. Mr. Green
Oт някой определен магазин ли ги купи в щатите? Верига или нещо такова? Едни роднини ще идват началото на септемви от USA и мисля да гин помоля да ми вземат 1-2, но би било добре да ги насоча къде да търсят.  И какви са им цените там?

# 577
  • Варна
Забелязал ли е някой,че шишенцата на лаковете ''севънтийн'' се чупят прекалено лесно?
Вчера си всех два нови,новенички и единият падна от масичката(30 см.) и се разби на хиляда парчета.... ooooh!
А други как съм ги хвъляла и нищо им няма.Сестра ми ,като се лакира винаги първо го разбива лака.
Дори и да е нов,така е свикнала.Не знам колко пъти ,металните топченца вътре го разбиват шишето ?
При вас така ли е или....?Чак пък толкова финно стъкло,защо така? newsm78
И аз имам същия проблем с тези лакове. Вече 2 или 3 лака счупих на марката, и то само докато ги разклащам преди да се лакирам, не са падали  Peace И се отказах да купувам от техните лакове, остана ми само един още и ме е страх да го използвам, че и той ще се счупи  Rolling Eyes

# 578
Аз имам няколко лака на Севънтийн, изпускала съм ги на теракот, и не са се чупили.
За тези ли говорите? http://4.bp.blogspot.com/_o495Xt3-4HY/S4pNKlohRmI/AAAAAAAAAKg/Gw … s400/IMGP0834.JPG   Rolling Eyes

# 579
Момичета, аз имам един проблем с ноктите, така наречените набраздявания - плочката ми не е гладка а с напречни линии, вдлъбнати навътре на палците и показалците.
Сега гледах един лак на Колистар, който премахва тези набраздявания, някой дали го е ползвал?
Ето за това става въпрос.
http://www.parfum.bg/e-shop/products.php?category=makiage&id … af362860878545448

# 580
Момичета единствения лак, който се е чупил в ръцете ми при разклащане е Севънтиин, добре че не пострада дланта  ooooh!

# 581
  • Стара Загора
http://thenailfarm.blogspot.com/2010/01/art-de-lautrec.html

Pink Flower, ти ли беше питала... Заповядай.   bouquet

# 582
  • София
Момичета единствения лак, който се е чупил в ръцете ми при разклащане е Севънтиин, добре че не пострада дланта  ooooh!

на мен ми се е чупил един тъмно кафяв от лимитирана серия на Орифлейм. Хубаво, че не успя да се разлее...

Това, което пишете ме кара да преразгледам отношението си към севънтиин и да не им се точа толкова... достатъчно други марки има!

# 583
Ей,изкупили сте всички CA-800 Simple Smile

# 584
MAC Venomous Villains:

Общи условия

Активация на акаунт