Лакове за нокти - тема 9

• 44 369
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Rangua Жестоки! Имате ли представа по колко вървят лаковете на Мак?

iv4enceto_91 Много ми харесват. Някой да ги е виждал по центъра на София?  Peace

# 586
Лаковете на Мас са по 18 лв. Няма все още нова колекция при тях.

# 587
densi Благодаря, а като трайност как са?

# 588
  • София

Много ти благодаря  bouquet
Днес тъкмо гледах в едно магазинче марката и се чудех тия цветове има ли ги newsm78
Ще си ги запиша и за зимата ще се обзаведа и с тях сигурно Crazy

# 589
  • Стара Загора

Много ти благодаря  bouquet
Днес тъкмо гледах в едно магазинче марката и се чудех тия цветове има ли ги newsm78
Ще си ги запиша и за зимата ще се обзаведа и с тях сигурно Crazy

Свиркай, ако ги намериш някъде, че и аз ги искам.  Laughing Без кафевия само.  Simple Smile

# 590
densi Благодаря, а като трайност как са?
Добре са, но знаеш, че това много зависи от нокътя. Аз съм фен на тези лакове.

# 591
  • волно калдъръмче
Mirama, в  този сайт прочетох:
Набраздени нокти
Резките или набразденията по ноктите са, за съжаление, най-често генетично обусловени. Не си мислете че можете да промените наследството си, но не забравяйте, че все пак можете да го изгладите с полираща пила! Ако все пак, наскоро са ви се появили набраздявания, това може да е знак за анемия и вие трябва да се консултирате с лекар. Браздите могат да са причинени и от прекалено силен натиск и избутване на кожичките по време на маникюр. Когато оформяте ноктите си, полагайте грижа да сте нежни с тях и така те ще растат отново нормални!

Иначе аз съм ползвала Anti straition на Perfekt. Пише, че е с лечебен ефект. При мен набраздяването не беше много очевадно и май се получи в резултат на неправилно третиране на кожичките. Но можеш да пробваш  Peace

# 592
  • София
Хахаха, това е моя снимка!!! Laughing Laughing Laughing Бях я поствала в един друг форум преди мнооого, много време Laughing Съжалявам за offtopic-а, просто много се зарадвах на съвпадението Embarassed

За компенсация - ето нещо много интересно, което ми направи впечатление днес --->

# 593
Аз пък не можах да се сдобя с този синия на Манахатън във Варна. Никъде не го намерих.

В София само в аптеки Ремедиум ли има, че май имам шанс да се сдобия с този от там?
И в Пловдив някъде да го има?

Съжалявам, че така ви занимавам само с този лак, но страшно много ми харесва и никъде не мога да намеря подобен, даже и на ОПИ няма. Shocked

И в крайна сметка те някаква лимитирана серия ли са?

# 594
  • Бургас
Мацка, намали тоз чаршаф, ако обичаш Rolling Eyes

# 595
Мацка, намали тоз чаршаф, ако обичаш Rolling Eyes

Да намалих веднага като го видях. Не знаех, че е толкова голямо.

# 596
  • USA, Steak State
Майка Зайка Магазинът е на Clarie's. Това е магазин, в който се продават предимно тийн боклучки, като обеци, ластички за коса и т.н... Реално лаковете са на марката. по 5$ са. Още ме е яд за сивия.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 20:07 от TheBlackWidow

# 597
Някои пробвал ли е да сложи матиращ топ лак в/у холограмен?Интересно ми е дали ефекта на холограмния лак ще се запази newsm78

# 598
Не бих казала, че се запазва...но се получава много хубав велурен цвят Wink

# 599
  • волно калдъръмче
Хахаха, това е моя снимка!!! Laughing Laughing Laughing Бях я поствала в един друг форум преди мнооого, много време Laughing Съжалявам за offtopic-а, просто много се зарадвах на съвпадението Embarassed
Постнах я, за да се види лака. Не помня точно в кой сайт я открих  Hug

Общи условия

Активация на акаунт