Лакове за нокти - тема 9

• 44 345
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • Belgium

П.П. Лу страхотен е този цвят.Манхатън къде мога да ги намеря и на какви парички са горе долу?
Точно такъв си търсех!

Pink Flower има ги в Ремедиум и в Бонжур, до колкото си спомням  Laughing

Този, който аз съм показала е от постоянната им серия Quick Dry и е 5 лева  Laughing

И пак да попитам това някаква нова колекция, лимитиранасерия ли е какво е, да разпитам тук продавачките дали очакват да получават.

За кой точно лак питаш? За моя съм обяснила по-горе. Синият, който ти търсиш е от новата им лимитирана колекция Colour Collection:

http://www.manhattan-cosmetics.com/en/products/nails/product/Pro … sh/4002554444350/

# 631
Ако питаш за Манхатън,мисля че е лимитирана серия

# 632
  • Бургас
Имам си нова лИбоФ от снощи (благодарение на Пампита в известен смисъл Hug):

Гъстичък е, сравнително покривен, малко странно ми се разливаше по кожичките при нанасяне (или просто снощи не съм била в кондиция, че се лакирах в тъмни доби Laughing), но пък има страхотен млечен бледосин цвят Crazy

# 633
Да, точно за синия питах, благодаря ви.
А  Лу, може ли да кажеш номерче на твоя на Манхатън.
А някой питаше за Ревлон-на мен сякаш не ми е особено гъст, аз имам ментата. И съм много доволна от Ревлон, че е един от малкото ми лакове, които се чистят лесно.           

# 634
ау синия Ейвънски стои много добре, а някой да знае как изглежда точно пак на Ейвън - Лимеаде...в каталога изглежда някакво резедаво, светло зелено, ама знам ли, дали се доближава до ментово  newsm78

# 635
  • Варна
маякуб светло перлено зелено е, не е ментово.
Брадата, благодаря за снимката, от толкова време му се чудя, но сега се убедих да го взема  Hug заедно с lux lavender i peppermint leaf

# 636
ау синия Ейвънски стои много добре, а някой да знае как изглежда точно пак на Ейвън - Лимеаде...в каталога изглежда някакво резедаво, светло зелено, ама знам ли, дали се доближава до ментово  newsm78

Не е хубав, една приятелка си го взе, цветът е едно никакво прозрачно перлено зелено.

# 637
  • Belgium

А  Лу, може ли да кажеш номерче на твоя на Манхатън.     

67C  Peace

# 638
ау синия Ейвънски стои много добре, а някой да знае как изглежда точно пак на Ейвън - Лимеаде...в каталога изглежда някакво резедаво, светло зелено, ама знам ли, дали се доближава до ментово  newsm78

Не е хубав, една приятелка си го взе, цветът е едно никакво прозрачно перлено зелено.
И много бързо пада

# 639

А  Лу, може ли да кажеш номерче на твоя на Манхатън.      

67C  Peace

Мерси.

Току що видях в сайта на Манхатън, че са пуснали още нови лакове:
http://www.manhattan-cosmetics.com/de/produkte/nails/product/Pro … ls/4002554456513/

Ей сега ще потърся снимки в интернет и ако ми харесат дано понеги намеря тях.

Не намирам снимки, явно са нови, защото доскоро ги нямаше в сайта. НО на мен почти всички ми харесват.

Има пуснати и някакви украски за нокти, не знам как им се вика точно.

# 640
Pink Flower,зеленият лак перлен или пастел е?

# 641
  • Belgium
Ето ги лепенките за нокти на Манхатън:

# 642
  • София

аууу,страхотни са...всичките,обаче аз онзи ден бях в Ремедиума на Графа и нямаше такива красоти,а в Бонжура пък нямаше нищо Crossing Arms

# 643
  • Belgium
В новата колекция пускат и матиращ топ лак, както и такъв в гланцов ефект  Laughing

# 644

аууу,страхотни са...всичките,обаче аз онзи ден бях в Ремедиума на Графа и нямаше такива красоти,а в Бонжура пък нямаше нищо Crossing Arms

Те са съвсем нови. Вчера или преди 3-4 дни пак проверявах сайта и ги нямаше тези неща. Дано да дойдат тука по-бързо, че това синьо също ми прилича на моята мечта...

Общи условия

Активация на акаунт