Отговори
# 240
Количката е страхотна това че е приколка не пречи на този модел понеже е с 2 гуми отпред и е адски стабилна аз съм я виждала мацката с количката и каза че е много доволна,но малко и е тежичка понеже тя е една слаба така че наистина момичета количката не е за испускане,а и марката е една от най-луксозните в света
Казах че ми пречи че е триколка по причина че не ме кефят,малко са ми грозновати  Mr. Green За стабилноста не мога да кажа,не съм тикала такава количка,но по физични закони една четириколка е по стабилна от една триколка,но не мисля че това е от такова значение. Все пак производителите не може да не са се постарали за стабилност. Другото е въпрос на вкус,на всеки му харесват различни неща.

# 241
⅞ ...and Happily Ever After  На мен ми хареса твоята,но ако трябва да си купувам и кошница за кола ще ми дойде доста скъпичко,но има вариант и наще и свекитата да си делят леглото така че може да се отпусне още някой лев за количка иии smile3521 smile3521 smile3521 но това в последствие ще се реши

Трябва да се организираме някой ден не толкова горещ да обиколим малко магазините и да ги разгледаме тия количи,тук от нашия блок една мацка има такава ама с по-ма;ките предни колела ще я питам от къде я е купила и тук в Русе дали има такива да се продават Peace Peace Peace

# 242
  • Бургас
Съкровищница, прекрасно изказване  Hug Подкрепям Peace

Аз количка не смятам да купувам, честно казано, по-рано от декември. Което не значи, че не му е сега времето да проуча въпроса и да се спра на нещо. И в тази връзка...последно си харесах количка от един UK сайт и се чудя транспорта до БГ колко ли пари излиза? Иначе, там има кой да ми я купи, въпроса за по нататък не ми е ясен newsm78

Днес бях на ЖК - кръвно ми измериха, корема... и забравиха да ме претеглят  Laughing Аааа, направление за антитела ми дадоха...значи пак е нещо Peace

# 243
И в тази връзка...последно си харесах количка от един UK сайт и се чудя транспорта до БГ колко ли пари излиза? Иначе, там има кой да ми я купи, въпроса за по нататък не ми е ясен newsm78
С посредническа фирма е по 1,20 паунда/кг. Правят и промоции от време на време. Доставката е до София. Виж във форума "на пазар", темата за доставки от UK.
7/8, гледам доста са вдигнали цената, нашата излезе по-тънко, но пак си е скъп модел. Но пусти бременелски мозък, много си я харесах навремето и мъжо ми угоди ... наистина всичко друго ни изсипаха наготово и ми взеха радостта от пазара  Crossing Arms Даже легенче ни натресоха, въпреки че упорито отказвах да взема ползвано. Но свеки настояваше да ни прехвърли всичко от племенника, та да има после за какво да ми опява.

# 244
Съкровищница, прекрасно изказване  Hug Подкрепям Peace

Аз количка не смятам да купувам, честно казано, по-рано от декември. Което не значи, че не му е сега времето да проуча въпроса и да се спра на нещо. И в тази връзка...последно си харесах количка от един UK сайт и се чудя транспорта до БГ колко ли пари излиза? Иначе, там има кой да ми я купи, въпроса за по нататък не ми е ясен newsm78

Днес бях на ЖК - кръвно ми измериха, корема... и забравиха да ме претеглят  Laughing Аааа, направление за антитела ми дадоха...значи пак е нещо Peace

Габко са с тарифа 0,90 цента на кг  Peace

# 245
Аз бях намислила да взимам евтина количка, но днес хоих да я рзгледам и нещо не ми вдъхна дверие. Много тяна ми се вижда. Та сега се прехърлих на друг модел нa Chipolino rapido - http://www.bebe-best.com/koli4ka-chipolino-rapido-red-2009.html
За кошарка, избрах я още миналия месец - от трансфрмиращите се - http://www.dizainbaby.com/bg/adelina.php
Здравейте, включвам се с нов приблем. Някой има ли болки на така наречената срамна кост? Pubic Bone. Мен ме боли тази кост особено когато вървя или например седя и си кръстосвам краката. Когато седя или лежа не ме боли.

Да, и аз имам там болки от време на време, като походя малко пове4е или постоя права.....дори днес ме боля пак..но не знам дали е нормално, една такава болка като иглички....

оффф май и аз току що го усетих това боцкане ли какво е и аз нещо се спичам  Tired
мен ме наболява и от двете страни, също като походя малко, не е коста, а отстрани в областта на яйчниците.Днес беше доста силна болката и като се прибрах и седнах мина. Отделно понякога имам сърцебиене. Утре съм на док и ще питам,че и мен ме притесняват тези болки.

Аз понякога имам болка отляво или отдясно, но тя е една такава тъпа болка, а на ниско долу към срамната кост е по-скоро като бодеж, но съм забе;язала, че като отида до тоалетна по малка нужда и спира.....не знам дали не е нещо от пикочния михур, но наскоро ми правиха изследване на урината за бактерии и беше стерилна.....

Не моята болка е все едно са ме ударили с чук или ритник на срамната кост. болката е на срамната кост.

# 246
Добро утро!!!

Много спите, ааа Simple Smile

Ето закуската и кафето Simple Smile Да ви е сладко !!!

# 247
Добро утро и от мен,
 аз днес бия всичките си рекорди по ранно ставане - 5:30. Е то малко си беше нарочно, защото трябваше да събудя мъжо за да ходи в КАТ, обаче после вместо да си поспя  - станах. Сега чакам да стане 8:00 за да почнат да работят в КАТ и да следя номерцата ... луда работа ... ей побъркаха хората с тия нови документи. Той милия бил там към 6:10 и каза че е САМО 75 номер  #Shocked Не мога да разбера какво е това чудо ама ...

⅞ ...and Happily Ever After  - да, детето учудващо бързо се оправи. Като с вълшебна пръчица ... пу, пу да не го урочасам нещо. Един ден беше с Т и адски червено гърло на другия ден ... хоп нищо му нямаше... дори и помен от червеното гърло нямаше. Сега го дебна да не настине нещо, че вече станах параноичка. А пък и милия пътува в събота за Чехия и хич не ми се иска да му има нещо ...

Момичета ние днес почваме ремот в къщи на банята ... направо ми е мъка. Аз разбира се се изнасям с детето при майка ми до събота докато заминат после ще се пребера да видя какво е положението и мисля понеделник пак да забегна за 2-3 дни докато оправят водопровода. Просто не ми се мисли... инструкции съм дала къде да не се влиза какво да не се прави ама после пак какво чистене ме чака ... мъка.

Monkas вчера забравих да напиша... аз имам такава болка . Бях писала за нея ама преди повече от месец и тогава никой нищо не каза. Точно все едно са ме изритали в срамната кост. На мен ми казаха тогава , че бебето притискало там и затова така боляло. Можело и от разширение на таза да е ама на мен ми се струваше много, много рано ( все пак бях 14-15г.с. тогава) Сега още ме боли ама не толкова. Всъщност ме заболява когато седя повече седнала ( най-вече с кръстосани крака) или пък като шофирам. Тогава просто после немога да ходя. Ако работиш седнала е абсолютно разбираемо, ставай по-често и се разхождай ,сменяй позата на седене и това е спасението. Общо взето аз до такъв извод стигнах тука за месец и половина Simple Smile

# 248
Добро утро на ранобудните мамита,
да Ви питам нормално ли е бебко да неспира да шава,ритка мноооого дори е болезнено сякаш с нощ те намушква някой от лявата страна най вече.Цяла нощ не се спря накъде ли не се въртях не и не неми даде мира.Направо не знам вече как да застана ,ето сега седя и Ви пиша а той побутва ли побутва от вътре ,на вас случват ли ви се тия неща?

# 249
Здравейте сладурани Hug
Аз хващам нет само от рецепцията и сега докато домочадието закусва реших да ви навестя Hug
Монкас, все се каня да те питам, какво се оказа онова течение, за което се притесняваше?
Отивам да ви попрочета  Hug

# 250
  • София
здравейте маминки Simple Smile

да ви кажа това с количките си е голяма краста - сега само се заглеждам по количките на хората и накрая може да отнеса някой скандал.

Съкровищница много добре казано.

Лек ден засега

# 251
добро утро и от мен....

koqto, може ли да видим количката на твоята приятелка на снимки. Звучи доста интересно, заинтригувах се, ама ми се иска да видим снимки поне....възможно ли е. До колкото разбирам количката е в Русе, така ли....

# 252
Добро утро ,момичета.

mari:) как е за сега почивката ?

Аз искам да ви питам , нали когато пиеш желязо като добавка не трябва да консумираш млечни продукти преди и след това.. Това означава ли тогава, че когато примерно ядем месо или дробчета,няма да усвоим желязото от тях толкова хубаво ако едновременно консумираме кисело мляко и сирене (примерно). Ясно ,че не сме лекари тука, но все пак може да има някоя просветена по въпроса:)

# 253
Добро утро и от мен

Добро утро на ранобудните мамита,
да Ви питам нормално ли е бебко да неспира да шава,ритка мноооого дори е болезнено сякаш с нощ те намушква някой от лявата страна най вече.Цяла нощ не се спря накъде ли не се въртях не и не неми даде мира.Направо не знам вече как да застана ,ето сега седя и Ви пиша а той побутва ли побутва от вътре ,на вас случват ли ви се тия неща?

Аз съм в същата ситуация, цяла нощ не мога да си намеря място, а бебето рита ли, рита. Чак се чудя не спи ли това човече...? smile3533 Само незная дали и като се роди ще е толкова буйно и няма да иска да спи Joy
Ако случайно се кротне и аз успея да заспя, се будя често, защото немога да си намеря подходяща поза за спане.. А матракът ми е само на 2 години и е от скъпите и е супер удобен, но явно сега не ми е от полза newsm78
Нямам спомен да съм се чувствала по този начин с предишната си бременност, направо си мисля че съм станала една глезла, но надявам се че поне вие ме разбирате smile3507

# 254
poli.t ,аз мила те разбирам чудесно. Кофти е но дано след това са по кротки но знае ли човек какво ще е бебчето му....
Сега е кофти защото съм си на работа и по цял ден дремя на бюрото и нищо неми се прави.

Общи условия

Активация на акаунт