Отговори
# 105
Амидала, какво стана с дънките на ла редут?
Аз сега съм на тема дънки и панталони, че моите почнаха да ме стягат.

За сърчицето - при мен май е дадено в херц като честота; док каза, че е в норма и аз не питах повече.
Полът се надявам да го видим на 13 август. Каквото ни е на късмет, да е живо и здраво.

И на мен ми трябва прическа за интервюто, ама малко ме е шубе да не се окаже обратен ефекта  Simple Smile

# 106
  • София
Здравейте на всички,
Днес водих татко мен на скрининг,леле колко му беше интересно, а иначе не проявява кои знае каква загриженост тъка беше зяпнал екрана че когато сестрата го попита нещо той дори не разбра че се говори на него.Иначе всичко с бебчо е наред доки каза че според нея нямаме Даун, но все пак е добре да видим и какво ще кажат изследванията които ще излезнат след една седмица. За сега полът на бебчо е все още неясен , но ме увери че другия път като ме гледа на 4д ще го разберем.За съжаление това е чак след три седмици.

# 107
Евридика , и твоят мъж ли иска момче? защо повечето искат мъжки, пък после момичетата им ставали слабост  Laughing
Моят мъж вече му говори в мъжки род. 100% е сигурен, че ще е момче и аз покрай него свикнах да си му говоря в мъжки род.
А пък ми е все едно какво ще е  Heart Eyes
Ех тези мъже. И моя само за момче говори, доктора каза че го вижда че е момиче, а той все още се надява че нещо се е объркал. Че нали вече си имаме момиченце и тайно има надежди че ще е момче този път.
Момичета утре тръгваме за море стискайте палци пътя да мине леко, че вчера имах малко разкрасителни процедури за морето и от свиване да си махам космите стомаха ме по наболя. Днес пък ми се наложи малко разходка и пак ме по наболя, че взех малко да се плаша от пътуването. Сега смятам да легна и никакво ставане до утре като ще тръгваме. И ще си поизпия малко нош-па за ускопоение. Поне веднага след морето имам преглед и ще се види какво е положението на шийката, че преди в тези седмици се получи скъсяване и се наложи малък престой в болницата, но се разминах без серклаж. Да видим този път как ще е.
Имам и един въпрос има тели някакво все едно притискане във влагалището. Като походя малко и го усещам като подуване, но като легна и полежа нещата се оправят.

# 108
  • Mostly in my mind
приятно и безпроблемно моренце, чочосан   bouquet

# 109
Амидала, какво стана с дънките на ла редут?
Аз сега съм на тема дънки и панталони, че моите почнаха да ме стягат.

Ами отдавна дойдоха и заминаха при една мама от януарките, защото бяха доста големички, както си и очаквах, сега имам 2 чифта, като едните заминават за Биричката днес, тя ми ги беше поръчала, а другите са си вече за мен, хубави са, точно за сега и есента, тънички и удобни  Simple Smile Ти не си ми писала на личния, можеха и при теб да дойдат   bouquet

Иначе относно пола - аз имам още някаквиси 30% шанс да са сбъркали и да си имаме мома в крайна сметка...и не си ги изпускам Simple Smile

# 110
Чочосан, лек път и приятно изкраване   Hug
Мен от вчера  ме боли отзад, но не мога да преценя кръста или "опашката" и от време на време леко се предава отпред  Thinking и като че ли пак ми притиска пикочния мехур вповече, защото все ми се ходи... Tired

# 111
Чочосан, лек път и приятно изкраване   Hug
Мен от вчера  ме боли отзад, но не мога да преценя кръста или "опашката" и от време на време леко се предава отпред  Thinking и като че ли пак ми притиска пикочния мехур вповече, защото все ми се ходи... Tired
Точно така е и при мен все имам усещане че ми се ходи до тоалетна, а доходи ли ми се го усещам чак като болка. Но не е цистит защото нямам парене, все едно притискане. Много ме е страх да не се окаже че шийката няма да издържи бременността. Сага само това ровя да прочета, но не намирам никаква информация за това какви са симптомите точно.

# 112
Здравейте мамчета HugДнес ми е много криво и все по-скучно ми става вкъщи ,а и тези сериали ме връщат 10 години назад,незнам току-що ядох и все едно съм гладна и имам чувството ,че така ще я карам докрай-с гадене,има ли още мами с такова неразположение newsm78 много ми е тъпо,с никой не се виждам ,а половинката е на работа и ще издивея-само малко да се разхлади и ще излизам навън Rolling Eyeschochosan -приятно моренце,моята докторка ме посъветва ако ми се наложи да пътувам да пия но-шпа преди и сле пътя по едно заради контракциите и да стоя почти легнала на седалката Naughtyимам чувството че много гадно ме претупват на прегледите и незнам колко е пулса на малчо,а и много други неща ако сама не питам и досаждам,нито кг ,нито обиколки, нито коментар на изследвания-нищо #2gunfireайде стига съм се оплаквала лек ден на всички Hug

# 113
И на мен все ми се ходи по малка нужда. Уж казват, че трябва да премине този период, нали постепенно се качва по-нагоре бебето и не би трябвало да притиска пикочния мехур. Нощно време ставам поне по два пъти. Иначе нищо не ме притиска и не ме боли, само ми се ходи Sad
Аз също не знам колко е пулса на бебето. Само видяхме сърчицето. Сигурно го пише някъде по снимките, но не съм обърнала внимание.

# 114
Да се запиша и аз в новата темичка. Най-напред да ви почерпя, днес милото има рожден ден  Simple Smile

Другата хубава новина е, че онзи ден бях на преглед и лекарят ме увери, че хематомът ми се е изчистил и бебето си е много добре  newsm44 . Дано наистина вече всичко да е наред! Пожелавам го на всички ни.
Нашият пулс е висок - 165, което потвърждава усещането ми за момченце (за всеобща радост  Laughing ), ама аз хич няма да се разсърдя да сгреша в предчувствията си. И на мен ми се иска дъщеричката ми да си има приятелка, както си имам и аз сестричка  Wink .
За неразположения почти нямам такива, освен че трябва да ям на 2 часа, за да не ми е лошо, но си ям и съм ок. Малко ме боли коремът понякога, придърпва ми, ама се търпи. Док каза, че било нормално, та не се шашкам. При мен също между първата и втората бременност няма почти нищо общо (още един факт, подкрепящ предположението за момче).
Хайде хубав ден, мацки, приятно моренце на плажуващите и да стоите повече на сянка  Simple Smile .

# 115
Светле, честит ти рожденик, нека е най-грижовния татко  bouquet

А защо ти се потвърждава теорията за момче при висок пулс? По напред в темата бяха пуснати едни методи за определяне и там пишеше, че за висок пулс се счита момиченце.      Thinking

# 116
Чочосан, направо ме хвърли в смут с тази скъсена шийка  Confused  Казват, че се скъсява ако имаш контракции, ама аз не усещам нищо  newsm78 Офффф, сега има да  го мисля....
Светла, да е жив и здрав мъжа ти    bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 15:25 от mimoza_lolko

# 117
Здравейте и от мен!
Validob, дано бързо се оправи крачето на детенцето!
Chochosan, приятно и безпроблемно изкарване на морето!
Sssvetla , да ти е жива и здрава половинката! Много се радвам, че при теб всичко е наред.  Hug

Аз днес пък бях на зъболекар, че снощи в 1.30 се събудих от страшна болка в един зъб. На косъм бях от течния аналгин, ама се сдържах. Три часа ме боля и направо изперколясах по едно време. Аз по принцип не пия, но щом прибягнах до ракия, значи наистина съм била много зле. Важното е, че сега всичко е наред.  Peace

Между другото на прегледа вчера между краката на бебчето имаше нещо подозрително, обаче не можем да сме сигурни какво точно е било.  Rolling Eyes

# 118
Амидала, аз съм в чужбина, затова не те питах, а и аз съм с размер 34/36/38 (според зависи). Просто исках да знам дали да си поръчам, но щом казваш, че са добри, ще го направя. Благодаря за инфото!   bouquet

Светле, честит рожденик!

За тоалетната - и при мен е така, ама май е от скука. Като правя нещо, забравям. Обаче ако знам, че няма ВЦ наблизо ми се ходи през 5 мин. Аз и преди да забременея си бях пикла. Пиех по 2-3 литра вода, сега намалих, че не ми се налива.

# 119
Аз като си бях на село миналата седмица, понеже е външна тоалетната и през нощта ставах около 6-7 пъти. Като знам че е далече още повече ми се ходи Joy
Честит рожденник на sssvetla. Да ти е жив и здрав и много да ви радва Hug
Validob и аз стискам палци бързо да се оправи детенце Praynig

Общи условия

Активация на акаунт