Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
Добре сте се завърнали, Бръм и Рали и честита Ви кола. И аз си мечтая за нова кола с голям багажник, че нашия само количката събира. А пътуваме често и понеже си имаме село, винаги си носим от там био плодове и зеленчуци, та мнооооогоооо искам голям багажник, даже мисля да си купим ремарке. свеки ще се зарадва, защото винаги приготвя повече чанти, отколкото можем да вземем и все се налага да оставим нещо.

Балерина, писах и аз в предната публикация, че мосто зверче е същото от няколко вечери. Само тази вечер беше послушна и спокойна, сигурно разбра че съм сама и реши да бъде милостива, щото не виждам да има симптоми за зъбчета и не знам с какво да оправдая поведението и.
аз пък съм сърдита на съквартиранта. излезе да рита с приятели в 19 (не пропуска неделя и четвъртък, дори когато Ивето имаше колики  smile3515) и аз много пъти съм си я къпала сама. Но винаги се прибира към 21-21:30. А сега си дойде след 22:30 и даже не благоволи да звънне, че ще закъснее. Да не говорим, че напоследък е доста охладнял към мен и влага всичката си любов в детето.   ignore2 за няколко дни ...

# 241
Добър вечер!

Минавам само да ви кажа "Чао" за няколко дни. Отиваме до Варна да си търсим тоалети за сватбите, на които сме канени. Не съм ви чела, днес цял ден у нас беше фризьорски салон- то кичури, подстригване, изправяне... Освен това стягам и багаж...

Да поздравя Рали и Бръм с добре дошли и да честитя на Ралката и Емо новата колца! Със здраве да си я карате! И ние с Ники си мечтаем за голяма семейна кола, ама надали ще ни огрее някога... Sad И сега покрай тия сватби затъваме в заеми, които не знам кога и откъде ще връщаме... Абе, здраве да е! Рали, радвам се, е сте си изкарали добре и сте успели да релаксирате...

Честито кръщене на Калата на Бобишанкаbouquet

Балеринка
, разбирам те напълно за килцата. И на мен ми казват, че сега съм била добре (54 кг на 158 см), майка съм била вече, не ми отивало пак да ставам толкова слабичка, ама аз си се чувствах перфектно 48 кг и ми се ще да се приближа поне на 50 кг. В тая връзка- Мушмулче, много ме кефи линийката ти за диета.  Wink
Ника, Радост, благодаря за разясненията за пюренцата.  Hug
Гушкам всички все още неоздравели дечица! Hug Пък и оздравелите- също!  Hug

Хубава седмица ви желая и спокойна нощ!

# 242
Танче, разбирам те напълно. Ние сме кумуве на 21-ви и заради приготовленията за сватбата изтървах такава изгодна оферта за Китен и то само в женска компания. Добре че сватбата ще е на морето, та няма да сме капо тази година  Crazy Весело изкраване във Варна и на сватбата  Hug На мен ми предстои същия шопинг, но в Стара Загора другата седмица (чакам дружките да си дойдат от морето  Rolling Eyes)
Ралипо, честита кола и многоооооо безаварийни километри. Благородно ти завиждам за семейната кола, ама аз с моя не мога да се разбера за такава.... Все едни Алфи са му в главата  #2gunfire

smile3507

# 243
Добро утро, момичета   bouquet!

По едно морско кафе:

С пожелание за един прекрасен ден с много слънчеви усмивки  Hug!

# 244
ДУ!
Къде сте бре няма кой едно кафе да сложи , а аз не мога , но от кафе имам огромна нужда искам да легна и да спя , да спя , да спя....
ама няма да е тези дни .Имаме си зъбче ,а явно и други на път тъй като младежа не е в добро разположение на духа.Стискам палци днес Дейка да е по-добре и да минават вече всички болести.
Хубав ден от нас!

# 245
Ей, Неви, това вече е друго.Благодаря!

# 246
ДУ,
никаква активност тези дни  Mr. Green
radost 76,честито ви зъбенце и нЕма да се даваме на недоспиването  Hug
Гледам за килограми си говорите, аз от 66,7 в момента съм 71,4  Shocked то че папкам здраво папкам, но нещо пак взех да се притеснявам да не би пък да съм бременна, то не че сме се скъсали да се опрашваме, ма аз съм куцузлия в това отношение и двата "пъти" без контрацептиви завършват с пискун  Tired Бих си взела един тест ако имахме аптека в селото, а ме е срам да помоля някой да ми купи, еле пък Мио - ще се Фърли нейде по завоите само ако чуе думата с Б Crazy

# 247
  • До Балкана
ДУ!
Рали, добре завърнала се и честита кола! Да ви е вярна във всички пътувания и много весели моменти ви пожелавам!
radost 76, честито зъбче!
Неви, как е Дейче? Heart Eyes

# 248
Добро утро!

Благодаря, момичета! Да ви се връща!

radost 76, честито ви зъбче!

Тани, и аз не мислех, че ще ни огрее, но ето че случихме на страхотна оферта и нещата се наредиха от само себе си. Не смятахме, че до година, две ще успеем, но ето... Пожелавам ви и на вас възможно най-скоро да се сдобиете със семейна кола. Ние досега имахме малка кола с 2 врати и просто беше ад да се придвижваме някъде с Йони. За Емо беше идеална да ходи на работа с нея, но за друго не ставаше.
Пожелавам ви приятно изкарване във Варна и да се снабдите с каквото ви трябва за сватбите  Hug!
Видях снимките на Али. Да са й честити обичките! Мнооого е сладка!

Радост, да си изкарате прекрасно на морето и сватбата!

Йони не спа хич тази нощ, плака доста и мисля, че го притеснява някое бъдещо зъбче  Rolling Eyes. Много нетипично за него беше. Пи ужасно много вода и за първи път, откакто се е родил го взех да спи при нас към 3ч. Събуди се с хрема. Ще звъня на педи по-късно.

Прочетох, че има болни бебчета. Надявам се да са по-добре вече!!!  Hug

Честито захранване на Ели на Стефи! Да ви върви по вода  Grinning!

Честито обръщане на Макс, Ника! Дойде и неговото време  Wink. Да е безаварийно оттук нататък!  Simple Smile
Някой беше писал, че манията по обръщането трае около 2 седмици и се кротват малко бебоците. Еми нищо подобно не се случи при Йони  Laughing. Той не се спира. Толкова много енергия хаби, че нямам думи  Simple Smile.

# 249
  • София
ДД!  Hug

Добре дошли на почиващите!

Рали, честито возило, със здраве да си пърпорите тримата с него!  Mr. Green

Ника, дано да няма повече инциденти с Бо и никакви с Макс. Като прочетох случката със щората и настръхнах.  ooooh!

Неви, как е Дейка?

И на Диди не ѝ е минал мерака да се обръща. По цял ден е като пумпал, хем два пъти вече падна от високо...  Blush

# 250
  • Бургас
Привет !

Влизам да питам един  Sick въпрос. Акото на Димана беше на малки топченца,нормално ли е?  Rolling Eyes

# 251
Далче  Hug, Змейче днес е чувствително по-добре. Не е вдигала висока Т през нощта, вярно, че е на нурофен, но пък се ядва. Вече се смее и не плаче постоянно. Довечера след прегледа ще се разбере как е гърлото.

Винаги съм си мислела, че е кошмарно да си с болно бебе, но сега разбрах какво е. А не мога да си представя дори, какво е да си в болница...

Радост, честито ви зъбче  tooth и дано да те остави Краси да си дремнеш Simple Smile.

Рали, много километри да навъртите с новата кола и да обикаляте безпроблемно по света и у нас  travel!

Любезна, ти сериозно ли си притеснена от евентуална бременност  newsm30 ? Пф, аз бих се гътнала ... Дано е както ти искаш  Wink

Бръм, гледах снимки във фейса, сватби и рождени дни са все хубави поводи да липсваш  Sunglasses.

Мушмулче, още ли се сърдиш на съквартиранта  Twisted Evil?
Моя пък тия два дни се държа изненадващо адекватно, да го поФалЪ  Mr. Green.

Балеринке, "разходете" се и заради Деа и мен на морето Whistling. Ще си изкарате добре, сигурна съм  Peace!

Уф, не мога да си приключа писанието...после пак, че малкото е недоволно...

# 252
  • До Балкана
Деси, и на Бо му се случвало да има топченца! Мисля, че е важно да няма слуз, другото е приемливо, особено когато се захранва! Така четох тук-там! newsm78
Браво на Змейче!!! Heart Eyes

# 253
  • София
Привет !

Влизам да питам един  Sick въпрос. Акото на Димана беше на малки топченца,нормално ли е?  Rolling Eyes

И аз не мисля, че има нещо притеснително. Знам, че топченцата са признак на запек.  Thinking Щом ги е изходила, значи всичко е наред вече.  Peace

# 254
  • Бургас
Юху,Далче , благодаря много !  Hug

Ами като съм леко разсеяна,не се сетих,че вчера яде оризова каша ,а сутринта банан. Сигурно е запек.  doh

Отивам да гладя  ( какво по-приятно занимание в тази жега  Mr. Green  )  и после ще чета назад.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт