Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 192
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
Добро утро!

За тези, който са на протеинов ден

Събудих се с чувството, че закъснявам за работа. Най-мразя да закъснявам за работа Confused Съвсем изкуках. И съквартиранта ме дразни, все много знае и от всичко разбира #2gunfire...както и да е!
Обмислям да си взема някакъв тренажор. Гледах в Topshop newsm78 ...Някой може ли да ми каже дали са боклуци. Не ми се дават 5-600 лева за професионален.

Аз не съм готвила от 1-2 седмици Mr. Green Съквартиранта ме гледа много лошо вече.

Бях се засилила да купувам проходилка но една позната ме посъветва първо да идем на ортопед. Ходело се в 6-тия месец. Това не го знаех. Сигурно ще идем и ще се посъветвам с него.

За пюретата, Ясен също прави фасон на домашните ама пита ли го нЕкой Whistling Веднъж се наложи да му дам Гначев и само дето и буркана не изяде. Но няма да повторя защото намерих разни интересни неща на дъното ooooh! Месните ще ги купувам със сигурност. Нито ми се занимава да варя, нито имам вяра на месото по магазините.

Рали, добре сте си вие с Йони на чист въздух. Дано да сте имали спокойна нощ. На Ясен всеки момент ще му пробие и другото зъбче но е спокоен, пу-пу.

# 497
Добро утро момичета ! Петък 13ти, дано е чудесен ден за всички  Hug !

Честити зъбки на младежите, придобили ги вчера  Grinning ! Все безпроблемно да излизат Рали и Ел !

За Топшоп/ Телешоп да кажа , че им нямам вяра, каквото съм залитнала да си купя от там , не струва !

Не съм фен на проходилките, не ползвах с Рая , Стас също ще я пропусне ! За споделеното от Ника да кажа , не е от калпаво дете ! Почти всички около мен ползвали проходилки са имали такива инциденти !

Бръм, накара ме да се замисля, но все още не ми се вижда толкова подвижен, че да прескочи ! Дано да съм права  Mr. Green !

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 08:46 от star

# 498
Боби, ще се радвам да се видим  Hug

Ника, наистина се бях стресирала преди да замина, но сега е съвсем различно.

Честито на всички новопоявили се зъбчета! Голяма красота е като ти се ухили зъбато бебче  Mr. Green

Тук вчера разбрах, че консултациите всеки месец са само до 6-тия месец, сега чак ноември  newsm78 Много тъпо!

Проходилки не мисля да ползваме, но пък трябва да купим кошара за игра, защото вече е голямо шило и само на земята мога да го оставя сам. Шезлонга му е малък, а столчето за хранене, което получихме тук не му пасва все още...

# 499
ДУ!
Не съм ви чела,ама тези дни нямам никакво време  Rolling Eyes
Влизам само да честитя месечинките на всички порастващи днес!!!Пък и Явкото днес става на полвин година  newsm44
Лети времето! Grinning

# 500
  • Бургас
Добро утро!

Ел,странно чувство ,да закъсняваш за работа.
Рали,честито зъбче на Йони !  tooth

Пухи,ако имаш път до Бс,може да те снабдя с  домашно пилешко.
Аз пък да ви кажа за домашните пюрета,моето дете все се дави бре  ooooh! Явно трябва да изчакам още малко или да я натискам и да се сеща да дъвче,защото домашните пюрета не са гладки като купешките (или поне моите не са) и явно й е трудно.Друг с такъв проблем?

Диманка е много по-добре днес. И тъй не разбрах,друго неориентирано бебе като моето, тръгващо да пълзи назад май няма?  Mr. Green

Честита половин годинка на Явката и на всички останали бебоци !
Ралмин,браво на Борето за чудните мерки ! И късмет покрай тоз шум.  Hug

Отивам да оправям из къщи,че всичко мен чака.  Mr. Green

# 501
Привет, момичета-кокичета!
Честити месечинки и зъбки!
Ника, мерси за анкетата!  bouquet Акулата още е без зъби. Grinning
Адашче, нагушкай Диманка! Hug
Сигурно има и други пълзящи назад, но си мълчат. Joy
Неви, ние ще купуваме ето тази люлка:
http://chipolino.com/eshop/?act=inside_product&product_id=441
Различен тип е от тези, които си си харесала, но ми изглежда много добре, цената ѝ също, плюсът е, че столчето се вади и може да се използва отделно. Ние ще го използваме и за стол за хранене, та по функционалност печели точки.
За проходилките - с Моника използвахме, но не за ходене, а за мобилна кошараGrinning
Държах я вътре, за да мога спокойно да си свърша работата. hahaha
Не се научи да ходи с нея. Проходилката трябва да е с големи колела, че теренът ни е доста пресечен, но такива не видях да се предлагат.

# 502
ДУ момичета,
честито зъбче на Йо ,Рали Hug
Радина съм я слагала в проходилка/бънджи, по съвет на доФтора дето сложи Люсинда в гащи  Mr. Green 2-3 пъти на ден по 30-50 мин. Тя се забавляваше страхотно, а аз рахатясвах  Crazy
Никой не може да ме убеди,че е по- полезно детето да се тегли за ръцете и да се клати като пиян морков с цялата си тежест върху ставичките Stop
Иначе по въпроса за прохождането, детето трябва да се "учи" да ходи едва след като само се е изправило на краката си ,като използва мебел за опора  Laughing
Тези прегради за легълца не ме устройват (освен ценово Mr. Green), моят матрак е в нещо като рамка  Rolling Eyes

# 503
Добро утро,не пиша много,ама аз не мога да се доредя до компа,ние още нямаме зъбчета,въпреки,че се лигавиме от 3 месеца стабилно,иначе сме добре.Михаелка обича повече готовите пюрета,но не се оплаква и от правените,сутрин минахме на попара пасирана,иначе не я  яде.Да се похваля че на 22-ри ще и правим кръщане и сме се заподготвяли от сега,това е ново при мен

# 504
  • гр.София
Здравейте дами.
Честити зъбчета на всички дечица и  честити мисечинки. Да са ни живи и здрави дечицата.
Да почерпя, че вчера Жори стана на половин годинка.

Момичета, взех си количката за която писах миналата седмица. Удобна ми е. И да ви се похваля Дари даде всичките си парички, които беше събрала, за да купим количката. Аз не исках да и ги взимаме, но тя дори се рзплака, искала тя да купи количката на Жори. Да ви кажа до сега никаква ревност не съм усетила от нейна страна.
За проходилките, аз го сласгам по малко Жорето. Той само стои, по скоро седи, и съвсем малко се подпира на крачетата. Когато ходихме на ортопед, той/ Алексиев /ни каза, че когато го сложиш на кратата ти да стъпи и стой стабилно, вече е готов за проходилка, независимо от възрастта.
Пюрета яде зеленчукови всякакви, месните, само пилешко и от онзи ден заешко. Услажда му се всичко на моя прасчо. Ама буквално, като прасенце грухти, когато яде нещо вкусно. Много харесва нишесте с плодово пюре. И кашите също, но тях яде само веднъж седмично, щото е пълничък.
Хайде чао за сега.

# 505
Здравейте!
Да ви почерпя за половин годинката на Сиската
Честити месечинки и на Зорница,Александра,Красимир,Даниел и Явор!

Деси много ми се идва към Бургас,но тази година морето ще го гледам само на прогнозата за времето Simple Smile
Целувки на Диманка!Как е днес?

# 506
  • София
Здравейте и честити месечинки на всички, които ги изпълват днес!
Съни - пропуснала съм те, душо, споко! И Калина пълзи назад  Mr. Green
Дари - честита ви количка! Много умиляващо от страна на каката, на нашата това твърдо не може да й се случи Simple Smile Чувала съм я даже да обяснява на баба си и дядо си, че може за нея 2 подаръка, шото Калинкина е малка и не разбира  hahaha
Рали, честито зъбче на Йо!
Ел, душата, зЕми се освести Simple Smile Странно чувство те е обзело Simple Smile А за телешопските неща - ако можеш да идеш и да видиш на живо ще е добре! Аз принципно ги избягвам.  Embarassed
Ралмин... ако бях без целото домочадие много бих се замислила... Но съм в комплект със свекър ми и свекърва ми освен мъжа ми и двете моми та друг път ще е  Blush
В тази връзка - утре живот и здраве в следобедните часове бургазлийки да внимават ако се разхождат из морската градина! Възможно е като се топна в Несебър да предизвикам цунами. Да се надяваме, че до Варна няма да стигне вълната  Mr. Green
Кики, успешна организация на кръщенето! Всичко да мине по план и да не те ядосват близки и роднини  Hug
Ами това е от нас Simple Smile Хубав петък 13-ти   bouquet

# 507
  • До Балкана
ДУ!
 Живи и здрави да са порастналите ни деца!  bouquet
Рали, честито ви зъбче!
Деси, като правя домашни пюрета на Бо му се повдига от по-едрите частички, но да ти кажа все да свиква и вече преглъща всичко - от лакомия ли, от какво.. Blush Радвам се, че е добре Диманче-сладуранче! Hug
Вярвате или не тази нощ ни се спря тока с мъжа - Бо плачеше гърчейки се в поза за пълзене през 30 минути без да се буди и единствения начин да спре е да му тикна шишето в устата - пийне малко вода и пак заспива и така ама цялата нощ! Shocked Вече ще взема да се притесня. Като се събуди си е весел, играе си, пее. Но заспи ли е ад.... Weary Като изключим това днес се очертава прекрасен ден -  единствената много добра приятелка, която имам в Сливен днес има рожден ден и след малко излизам да се черпим.  Heart Eyes
Хубав ден ви пожелавам днес!

# 508
  • York
Майка ми предполагам ще се прежали  да я  гледа няколко часа преди сън  Joy

Далче, тежка нощ сте има ли.  Hug
Слънчезара, айде и за мен да се топнеш. Ние дето сме на морето точно 2 пъти сме го виждали тази година  ooooh!
Xcat, никак не изглежда зле това столче люлка или обратното. Ще го потърся да го видя на живо.  Peace

Честити зъби и полугодинки! Heart Eyes

# 509
  • гр.София
Качих няколко снимки в албумчето.
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-5-meseca.514588.20094638
Това са 5 месечните, от 6 месец още не съм направила Grinning

Общи условия

Активация на акаунт