Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 195
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
Хай,поизгубих се малко,но работата ме погълна тая седмица.Криско се представи блестящо в градината-вече е любимеца там-разбрали че обича целувки и прегръдки и по цял ден го мачкали  hahaha Даже и дечицата,в следствие на което е малко изподран  Close ,ама нема начин...Всичко си е изяждал  Shocked барабар с десерта....на мама прасенцето.Посрещна ме първия ден мноооого мръсен с боси крака,изподран...но щастлив....май на мен ми беше по-тежко.То си беше и за дълго време-11 часа...Само не е спал много по 1 час за целия ден...но следващите дни си навакса...Зъбчето най-накрая изби  Grinning - от 2 седмици го следяхме.
Честити половин годишнини и зъбчета на всички сладури  Heart Eyes
Жорко е страхотен и е от наща партия  Wink
Не съм ви чела,момичета,но скоро няма и да ,мога-утре пак съм на работа...целувам ви и ми липсвате  Hug

# 511
  • София
ДД!  Grinning
ЕлП, за тренажорите на Топ Шоп идея нямам какви са и струва ли си, на твое място бих потърсила марков втора употреба, което предполагам, че ще е на същите пари като топ-шопските.  Hug За ортопеда - тук около мен имаше майки, които си водеха децата при раждането, на 6м. и после като проходят. Всеки си преценява, за мен е излишно. Hug
Стар, и на мен Максо ми се виждаше неподвижен, пък я виж как ни изненадА.  Crazy Не толкова с обръщането, колкото че два пъти го намерих набран на таблата, като нищо ще се метне да се разцепи. Свалихме нивото на дървената кошара и сега съм спокойна, второто ниво на подвижната изобщо вече няма да го ползваме явно.
Оля, тук консултациите са месечни до годинка, после от годинка до две са през 3 месеца и после през 6 месеца.  Peace Аз бях сигурна, че със свекитата ти всичко ще е наред, предполагам са далеч от нашия манталитет да се бъркаме във всичко в живота на младите семейства и да ръсят акъл.  Mr. Green Crazy
Мики, честита ви месечинка, както и на всички други бебоци днес!  Hug
Съни, аз само съм чувала, че някои бебета първоначално пълзят назад, но не съм виждала!  Laughing Няма страшно, ще оправи посоките!  Hug
На мен пюретата ми стават доста гладки с пасатора, ама така или иначе не ги яде.  Mr. Green
Любезна, и нашия матрак е в "рамка", загледай се пак - влиза в нещо като сандък, отвсякъде има страници по 5 см.  Peace
Пухче, да ти е жива и здрава Сияна!  Heart Eyes
Вики, радвам се, че с Крис всичко е наред! И ти ни липсваш!  Hug

# 512
Привет дами  sweating!

Честита месечинка на порастналите бебчовци! Здрави и щастливи да бъдат!

Пухче, Дари Гери благодарско за почерпката!

Дари Гери, малкия е прекрасен за мачкане и щипкане  Hug!

Ел, не съм на диета, но е крайно наложително днес да съм на белтъци  Mr. Green
И май ти е рано да закъсняваш за работа още  Whistling...

Далче  Hug, Дейка-Змейка също ми се будеше през половин един час в поза по корем, с изпънати ръце и рев... Що така тез деца  newsm78? По-бързо да им минава тоз период, че се не трае...

Коте, заинтригува ме с тази люлка, но виждала ли си я в натюр? Притеснява ме дали и доколко е стабилна... Така на картинка погледната, с възможността да се използва и като столче за хранене мен също ме устройва  Peace

Слънчи, не знаех, че и свекитата ще са с вас... май няма да ти е никак леко, ама ако ще поемат от време на време децата, си струва...

Кики  wavey!

Любезна, и аз споделям мнението, че едва ли е по-добре да дърпаш непрекъснато лапето за ръце, докато проходи.
Също използвах проходилката главно, за да си свърша работата, докато малкия шета из  апартамента. Между другото да вметна, че с нашата проходилка са се забавлявали 3 дечица и трите не са падали. Тъй, че Ника, до проходилка е, а дЯтито ти не е калпаво  Peace

Ралмин, немам път към Бургас, а и не съм в настроение за такива шумотевици...

Деа не го Аресва тоз картоф и т'ва е... Ама синя слива смуче като за световно, щото бабичката ми няма търпение да захранва детето ми  #Cussing out. Чудя се утр каша ли, морков ли да добавям  newsm78...Змейка е голям киселоч вчера и днес, дали е "постболестен" синдром, или са зъб,и или е просто някакъв шантав период, незнам, но ми е мъъъъкаааа...
Днес свекъра има РД, още се чудя дали ще ходим всички или да пратя само мъжо с баткото  newsm78...И то не за друго, ами дребното придремва за половин час някъде между 7 и 9 преди банята, та зависи кога ще е таз дрямка...

Хайде дами, засега ви оставям Simple Smile

# 513
Айде няколко снимки и от нас в албума на 6 месечните:
http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.20096039

# 514
  • София
Ах, Дари, Жорката е много сладък, от нашта партия е!  Flutter Hug Браво на каката, че е толкова разбрана, и аз досега никаква ревност не съм усетила от Борис, напротив - така добре си играят двамата, че ми пълнят душата.  Heart Eyes
Неви, дано и премине киселото на Дейка и да си изкарате добре на РД-то, да ти е жив и здрав свекъра!  Hug

Ние цяла сутрин рахатясвахме на "нашето" кафе, грам жега не усетих, дори обух чорапи на Макс.  Crazy
Иначе имах сравнително тежка нощ, защото много често се будеше за бибата, явно го мъчат зъбаците... от 2 дни реве и като пие мляко.

Мики, много е сладък Явката, и как сладко си похапва столчето!  Laughing

# 515
Да сА поФалА, Тиното опляске 125 мл. картоф+моркоФ Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И Гадинка не е падала с проходилката  Thinking
Дейка, я Зимам тукА да я чипкаме с Тино в басейнаТА  Hug
аЗ (ПРАСЕ С ПРАСЕ НЕНАСИТНО) пак пека мъфини  Rolling Eyes

# 516
  • София
Любезна, ш` прояде Тиното, къде ще ходи! Я го почерпи един мъфин момчето, да видиш не яде лииии?

# 517
Коте, заинтригува ме с тази люлка, но виждала ли си я в натюр? Притеснява ме дали и доколко е стабилна... Така на картинка погледната, с възможността да се използва и като столче за хранене мен също ме устройва  Peace
В интерес на истината не съм, Неви. Rolling Eyes
Но решихме да я поръчаме, след като проницателния взор на половинката я мерна и каза "Това е!". Peace
Тогава не знаех, че столчето се вади. След като разбрах, изборът беше направен окончателно.  Grinning

# 518
  • София
Цитат
Любезна, ш` прояде Тиното, къде ще ходи! Я го почерпи един мъфин момчето, да видиш не яде лииии?

В интерес на истината много истина има в това! Калина се мръщИ на картофа с тиквичка, но като ме видя да ям пилешко бутче, моментално извади една умолително жална физиономия казваща - "к'во ме мъчите с ония буломачи, дайте малко мръвка" - изяде малко купешко пилешко бутче домашно печено. Има надежа за той дете, мдам! Mr. Green

Благодаря на всички ви за милите пожелания за хубаво изкарване! Ще ми липсвате, макар че компа ще е с мен, само нет требе да има в хотела (а пише, че има  Mr. Green )

Поздрави!   bouquet

# 519
  • София
Слънчи, аз не страдам от скрупули да му давам на Дребния да яде от нашето, ако гледа като бито куче. Днес си хапна оризец, ми дъвче, гълта... как да не му дадеш.  Crazy Купешко, не купешко, преживях го още с първото дете.  Laughing

# 520
Здравейте, първо ще си поФаля гарджето и после се връщам да ви чета, че от няколко дни все чета, чета, не пиша, ставам от компа, сядам пак след 2 часа, пак не мога да изчета всичко.....
Та такаааа.... 'ми ние май си седнахме на дупЕто днес.  newsm32  От няколко дни го гледах, че сяда, но се придържа все пак с едната ръчичка, но днес успя да се задържи самичък. На мама диването! Не съм го подпирала с възглавници никога. Вече се мята на всички страни и полазва. Голям стимул му е дистанционното - като му го покажа и сложа на другия край на леглото, се стрелка това дете като котараче, което гони мишка. Вече ми е почти невъзможно да сменям памперса, извива се на всички страни, залъгвам го с каквото се сетя (играчка, празна опаковка от кърпички, чист памперс), но той все се извърта и вирва дупе нагоре.

За зъбките....  tooth  ние нали вече имаме 2 долни, в момента му избиват 2 горни и съответно е кисел цяла седмица през нощта. Буди се на всеки час - от жегите ли, зъби ли са не знам... Май и от двете. И се е научил да скърца със зъбите, направо имам чувството , че ще ги счупи. Явно му е неконфортно да има нещо ново в устата.

Захраних с месце - пуешко, добре се прие. Купих ХИП-арско "пуешко месо" и прибавих 1ч.л. от него към любимата му "тиква с картоф", на втория ден 2ч.л., на третия ден дадох 1/3 бурканче готово пюре "Тиква с пуешко"(то е 190гр., от които 15 гр. месо, т.е. можеше и цялото да го дам), на четвъртия ден 1/2 бурканчето и от утре започвам да редувам зеленчуци/ зеленчуци+месо. Само да вметна, че за възраст 6-8 месеца месото не трябва да надвишава 15 гр./ден, т.е. 1 ч.л.=5 гр. Това ми беше убягнало и затова обръщам внимание, може да помогне на някого.

Тука ако някой му се чете, какво трябва да правят 6-месечните, стори ми се интересно:
http://www.d-rmario.com/mesec_6.php

След малко ще кача малко снимки. Опааа, събуди се, така си и знаех  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 17:36 от Amica

# 521
  • Бургас
Амика,браво на подвижния ти сладур!  Hug

По повод сайта ... Thinking Чак пък да пляска?  Mr. Green newsm78

# 522
  • София
Амика  Hug
Не трябваше да го отварям тоя доктор марио, знаех си, че пак бебето ми ще излезне тъпо! Mr. Green
не пляска, не различава имена и май не знае в кой квартал живее.  Shocked също не съм сигурна дали вижда шарките на платовете или плетките на баба си - дали е двойно посукана преждата или не.

# 523
ДД,
Това време много шантаво бее...
Алина иначе вече е по-добре-оправихме дупето почти  Whistling
Днес и дадох пюре от Пъщарнак и май май от всичко до сега най-добре и се хареса(поне не се садра от рев)  Laughing

# 524
Съни, Ника, да, да, д-р Марио наистина малко се е поотплеснал за някои неща  hahaha  

Оня ден ме обхвана муза и ето каква фотосесия дръпнах на Мартин. Надявам се като порастне, да не ме линчува за тези снимки  Mr. Green

http://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-6-meseca.518393.20096622

Съни, надявам се да сте по-добре! Да оздравява сладката Диманка! Hug

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 16:39 от Amica

Общи условия

Активация на акаунт