Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 179
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Амика, чуден ти е младежа и как се задържа, браво на него!  Hug

Ради, радвам се, че Али е добре и че яде пустия му пащърнак!  Laughing

Аз живея в еко-био район, само дет наистина двор нямам! От няколко дни под балкона ми, мучейки, минават кравички. Днес много бързо минаха, утре ако мога ще ви ги фотна. Joy

# 526
  • София
ДД!

Честито на празнуващите - месечинковци и зъбчовци! Да са живи и здрави!  Hug

Тъй, проходилка не знам дали ще ползва Диди. Хич не ми се купува такова нещо.  Money Горното ниво на кошарата го махнахме скоро, че Диди се беше напънала с крак и ръка да излиза (това имам чувството, че съм го писала вече, ама ме мързи да проверявам  Crazy ).

За пюретата няма какво особено да споделя. Аз давам на Диди съвсем символични количества (20-30гр. сутрин и следобед), яде само три неща засега.  Mr. Green Кефи се на всичко, отделно иска да ближе разни наши манджи, по преценка - давам ѝ, а тя ме гледа с благоговение в отговор.  Mr. Green

Вики, тежко ти е на тебе ама виж дребния, че се забавлява! Повечето от пишещите тук ще има да се жалваме като теб другата година, тогава ще ти е ред да ни успокояваш!  Hug

Неви, те май бебоците вечно преминават през всякакви периоди...  Tired Дано следобеда и вечерта са спокойни при вас и си изкарате весело празника!  Peace

Любезна, виж как си яде добре ТинотоHug Дай малко мъфини насам! eat

Пуу, Амика, и моЙта излезе тъпа от написаното в сайта!  hahaha  Ника, много моля, ти чети това за седми месец, не за шести (наЩа е още шести)!  Naughty Пише, че ваЩе трябва да казват "Довиждане"!  People No Good
 Joy Joy Joy

# 527
Здравейте, днес бяхме на консултация. Сложиха ни ваксините и стана въпрос за захранването. Докторката ни каза сега като навърши 6 месеца да започнем месните пюрета и след това глутена. Глутена да съм го въвеждала с попара със сирене, масло и сухари. Вие кога го въвеждате глутена? Преди или след месото?
И трябва и изследвания да му правим кръв и урина, ама не знам как ще стане това нещо с взимането на урина  ooooh!

# 528
  • York
Според сайта моята мома е полуидиот  Joy Joy Joy
Днес цял ден я държа на земята върху едно одеало и тя почти цял ден спи  Shocked Според мъжа ми там и е по хладно.  newsm78

Амика, сладкия младеж някога определено ще ти се сърди за тези снимки  Laughing

# 529
  • Най-зеленият остров
Момичета в последно време влизам само като имам проблем но.... Много съжалявам че се получава така.
Ния снощи към 3:30 - 4:00 часа вдигна от раз 39,4 градуса температура. Свалихме я с един прием на Панадол и до обяд нищо. Детето жизнено, здраво, абе нищо му няма до 12:30 се повтори същата температура. Направо си изкарах акъла, веднага на лекар, кръвни изследвания и нищо. Всичко и е наред на момата, а мен ме втриса че днес е петък и утре няма лекари. Някой ако има предположение от какво може така да се вдига температура  Praynig да ми каже

# 530
Момичета в последно време влизам само като имам проблем но.... Много съжалявам че се получава така.
Ния снощи към 3:30 - 4:00 часа вдигна от раз 39,4 градуса температура. Свалихме я с един прием на Панадол и до обяд нищо. Детето жизнено, здраво, абе нищо му няма до 12:30 се повтори същата температура. Направо си изкарах акъла, веднага на лекар, кръвни изследвания и нищо. Всичко и е наред на момата, а мен ме втриса че днес е петък и утре няма лекари. Някой ако има предположение от какво може така да се вдига температура  Praynig да ми каже

Зъбче?

# 531
  • София
Юхуу, не си ми пЛиятелка вече!  Crossing Arms Аз за шести месец си мислех, че нищо не владее, ти ме прати ептен у гъбите!  Joy

_Jenny_, аз ще го въведа след месото. Всъщност месото вече го въведох де. В пристъп на лудост съм купила оризова каша вместо някоя с глутен и сега първо ще трябва да си изпапка оризовата преди да му купя нова.
По тоя повод - дадох му и каша сега - изяде 30-40 гр. и ме наплю.  #Cussing out

Урината при момчетата се взима свърх-лесно, да му мислят майките на мадами. Продават се по аптеките едни найлончета с дупка, около която има лепенка за да се лепи на пишока - колектори за урина им викат. Вземи си такъв за стерилна урина, за да ти е възможно най-чиста пробата. Отваряш, лепиш и чакаш.  Hug

katyanen, уши, гърло, бъбреци?

# 532
Ника, и Марти ме плюе като му давам оризова каша или домашно пюре с картофи и моркови  Joy Като му сложа, обаче, банан в оризовата каша и си изяжда всичко  Peace

# 533
  • Бургас
Кате,Димана е инфекция на ушите и вече е на АБ.
Д-ра с Спешното в ОРБ не го видя тоз проблем.  Thinking

# 534
  • София
Толкова беше гладен, че нямах време ни за плод, ни за нищо. Дори бая гореща му дадох кашата. Като засити първоначалния глад реши, че ми е време да ме наплюе.  Mr. Green После си дояде с мляко.
Обаче много каша бях направила. Сега ще я пробутам на големия, ако и той ме плювне цирка ще е пълен.

# 535
Амика, имаш много красив син! А и как хубаво стои на коленца...Да ти е жив и здрав, пу!

А пък тоз сайт и мен ме хвърли в тъча...особено с реденето на кубчета едно върху друго  #Crazy, както и с по-лесното обръщане от корем по гръб... newsm78

Любезна, видя ли Тин как хубаво си Апва пюренце...Търпение явно трябва. Аз хич не съм настоятелна в захранването, ако ще да яде...Пък ти с тия мъфини прекаляваш вече, спри се бе жено...После кат' сА 'зимат децата с к'во ШЪ мЪ гощаваш hahaha?

_Jenny_, далеч съм още от глутена и месето, пък барбар и с тях жълтъците, та не съм веща, от вас ще се уча  Mr. Green.

Юхуу, май и аз трябваше с плод да започна, ама сЯ шъ съ мъча...

katyanen, а може да е от жегата  newsm78...Още не е късно, заведи Ния някой да й хвърли един поглед...

Ради, ти ме накара сериозно да се змисля за пащърнака... и втази връзка, мъжо набързо ми отговори на въпроса с какво ще захранвам Деа утре, като каза, че моркови ще ми донесе утре вечер  Mr. Green

Много жега бееее...едвам седя...
А навън духна един простак ветер...горещ..

# 536
  • Най-зеленият остров
Ника, уши и гърло добре. Не можахме да вземем урина защото когато сложих торбичката госпоицата се изака и утре пак. А от зъби мисля че не може да се вдига такава температура  newsm78

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 19:37 от katyanen

# 537
  • София
Ника, аз бях в голяма чуденка как ще се справим с торбичката за урина. Купих три торбички - така и си стоят неизползвани. Решихме, че е по-лесно сутрин да събудим бебка и веднага да я занесем в банята, да и пуснем чешмата и да и подложим едно стерилно контейнерче за урина. Стана от първия път  Peace Важно е обаче да се събуди бебето, тъй като иначе може да се напишка преди да го вдигне човек от креватчето. Ние така изпуснахем една сутрин - твърде много ни се спеше и вместо ние да вдигнем Ели, тя вдигна нас Wink

Ели днес е кисела не като лимон, ами като оцет! Цяла нощ не спа, буди се през час, през два. Само точи едни лиги, пищи от време на време, хем иска да се кърми, хем не ще - дам и цица, захапе ме, дръпне, пусне и пищи. А аз ей така:  #Crazy Имма чувството, че едната ми гърда вече стига до коляното  Cry

Друго освен кърма не хапна цял ден. А пустите му зъби никакви ги няма на хоризонта  ooooh! Колко време ще издържим така, не знам...

Днес нашата педиатърка спомена, че от зъби понякога се вдигало температура до 38 и нещо. За 39 обаче и аз се чудя....

Последна редакция: пт, 13 авг 2010, 19:49 от karlie

# 538
Абе момичета много бързо пропълзяли вашите бебоци,моята прави някакви опити,но по-скоро лази,като я сложа да седне се задържа за малко,но после се килва на една страна

# 539
  • До Балкана
Момичета newsm78, знам че не му е тук мястото ама на вас си ви имам вяра, имам спешна нужда от крем за тъмни кръгове под очите. Винаги съм си ги имала, но напоследък са станали до коляното и много се сдухвам като се видя какъв съм енот! Embarassed Някой с подобен проблем и намерил решение? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт