Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 184
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Далче,на  avon съм ползвала и всичките са им добри

# 541
Далче, крем за тъмни кръгове не ползвам, но винаги си слагам малко коректор, за да изравня тена, после пудра и малко руж на бузите и никой не мож ме позна  Wink За мен това е идеално решение!

# 542
  • До Балкана
s.newa и аз така процедирам, но ми се искаше да се отърва от тях! Знам че са обусловени от здравословното ни състояние, но съм склонна да реша, че са и генетично обусловени, защото не може цял живот да съм болна Peace. Като дете си бях в ред и с главата и с всичко Mr. Green
Кики, дистрибутор съм на avon и изобщо не съм им доволна от кремовете за очи, които съм ползвала, пробвах 3 от тях! Thinking

# 543
Добра вечер!
Намерих малко време да почета и да попиша!
Тези сайтове с развитието хич не ги гледам,че и моето дете влиза в графа недоразвит  Crazy .За месните пюрета у нас са на почит(яде ги почти месец),глутена от утре го въвеждам,но като цяло почти не се мръщи на пюретата вече.
Далче крем не мога да ти препоръчам,ама що не си пуснеш кръвни изследвания(то по това време след раждане са задължителни),аз имах ужасни синки след раждането,заради ниския хемоглубин(96),даже още си ги влача та скоро ще си направя и аз кръвни.
katyanen ако се повтори потърси друго мнение,както каза Sunny Sky понякога докторите недоглеждат(за съжаление),но нищо чудно да е от зъбки Hug
Ника големи образи са твоите синове  Heart Eyes
Момичета всичките деца са ни прекрасни  Hug

# 544
 Привет,
добрах се и аз до компа най-после ,няколко пъти сядам да ви чета,но то с това пълзящото човече,миг спокойствие няма вечееее.

Благодаря ви за пожеланията за половин годинката на Ели  Heart Eyes Карли,благодаря за милите думи  Hug,а и на всички останали   bouquet

Дългокоска става все по-бърза и по-бърза и умира от кеф като пълзи.Затова пък хич не може да сяда,на секундата се кътурва  Mr. Green.Зъби още няма,явно си е кисела по презумция  Laughing Освен това,върти любов та пушек се вдига,незнам сега като ще ни няма някой и друг ден,как ще преживее раздялата с Коки,милата.С пюретата горе долу върви работата-тиквата днес й се услади и хапна 60-70гр,в един момент затвори уста и повече не искаше,не я насилвам засега,че да не се отврати съвсем

Честито на озъбилите се бебчета,няма да изброявам,че те са много и ще изтърва някого без да искам.Здрави и бели зъбки да имат и татковците да се отчетат според традицията  Laughing

Гледах снимки на Стас,Макси,Тин,Йони,Диди,Мартин-чудни са всички!!! Сладурковци големи  Heart Eyes

Съни измъчили сте се с Диманка,много ми стана жал за милото детенце,добре че вече е по-добре.За домашните пюрета моите май се получават,но пък аз незнам купешките как изглеждат,че досега не съм купувала.Само моркова не ми се получи първия път гладък,но на следващия ден го докарах.Аз като ги сваря зеленцуците (картоф,морков и тиква съм правила за сега) и първо с вилица ги намачквам хубаво ,слагам малко мляко разбърквам и тогава слагам в пасатора,доста гладки стават.Незнам с други плодове/зеленчуци дали пак така ще се получава обаче.За сега мисля да давам само домашни, докато има еко продукция,а като сме на почивката да взема някой по изчанчени готови,такива които и без това няма как сама да направя.Дано после не откаже домашните  hahaha Месните сигурно ще са купешки,незнам и аз,но има време да го измисля

Вики браво на Криско чаровник си е той голям  Heart Eyes

Далче,Неви,Карли Hug дано тази нощ ви е по-спокойна.И Ели така се буди нощем,незнам като почнат зъбите какво ще е  Shocked

katyanen дано не е нищо сериозно и да не се повтори тая температура  Praynig

# 545
Добра вечер и от мен! Засега е добра!
Уф, Деси, дано на Диманка и се размине бързо инфекцията, не мога да си представя даже какво ви е!
Кате, аз незнам от какво може да ви е температурата, ама щом се повтаря!?!
Е, продадох си билетите! Та сега да видим моята госпожица дали ще издържи на продиджи?
Хубава вечер на всички!!!

# 546
Добро ви утро!
Мойто мъж заминА на лов  hahaha(досега никога не е ходил) и силно се надявам да не го отсрелят като едър дивеч hahahaДадох му да си облече една черна тениска с огромен бял надпис "ПОЛИЦИЯ",белким го виждат отдалече и да знаят,че не е глиган hahaha
Ние сме добре и искам да се похваля,че въпреки моето плиткоумие,Калоян не се даде и не ми вдина Т след ваксината(изкъпах го още същата вечер и се сетих,че не трябваше на следващия ден в 10 сутринта Blush),а моята док е желЕзна с тия ваксини-всичко си има без значение криза ли е за теЗ ваксини или не Crazy
Ние се спасяваме на вилата на Бръм за 2 дни и се надявам поне тук да е по-хладно,че все пак планината уж е наблизичко.Ще пуснем матРИАл като се върнем.
Хайде да ви сервирам и ви пожелавам приятни почивни дни

# 547
  • Плевен
Добро утро.
Бобиш, приятно ви изкарване и мерси за закуската.
Честити месечинковци на празнуващите!
У нас продължава сънят да е мираж....

# 548
Добро Утро !

Бобиш, Бръм , приятно пребиваване на вилата  Grinning !

Жегата е неописуема тук, думи нЕмам ! Много обичам лятото обаче , така ще няма да мрънкам много  Crazy ! Гледам външния термометър, 33 градуса, и това в 8 сутринта без слънце  Mr. Green !

Вики, радвам се , че Крис се чувства добре ! Представям си какво ти е !

Мики , Амика , много са хубави дЯцата  Heart Eyes !

Др. Марио , хУбУ  че не ни е педиатър  Laughing . Малко се е поувлякъл и изискванията....

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 08:09 от star

# 549
Добро утро,мами!
Боряна се обърна!!!
 Joy

# 550
  • До Балкана
Добро утро,мами!
Боряна се обърна!!!
 Joy
smile3501

# 551
Браво на Борянка!
Бобиш да си изкарате хубаво!
И моето дете изостава според този доктор Simple Smile
На мен жегата не ми пречи,обожавам лятото,но виш на студено не мога.

# 552
 ДУ!
Бобиш мерси за закуската  Hug
Сузи smile3501

# 553
Добро утро,мами!
Боряна се обърна!!!
 Joy
Hug
Е ,сега почерпка за детето !!! Само дето се беше вкарала Мама в размисли  Crossing Arms

# 554
Добро утро  Hug  bouquet  Heart Eyes
По стара велвинска традиция се връщам да ви чета, а после и ще пиша Blush

Общи условия

Активация на акаунт