Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 182
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Йо-хо-хо (без бутилка ром)!
Сузи, браво на Борянка. Heart Eyes
Бобиш, Бръм, добре да си изкарате! Как няма някой и нас да завлече на някоя виличка...  Rolling Eyes
Амика, ще си патиш някой ден от тези снимки! Добре, че са страхотни, та да си заслужава! Laughing
Адаш, КатеHug
Този д-р Марио да не е объркал месеците с два-три напред? #Crazy
Ще взема да покажа на Алекс как се строят кубчета, пък да видим...
Като не пълзи, поне с нещо да е в час! hahaha

# 556
  • Бургас
Привет!
Силвъри,мерси за обяснението .  Hug

Велв
,къде се губиш?Да не замина,без да се прощаваш с нас?  Mr. Green Hug

Някой да ме светне с какво да се намажа? Схваната съм ужасно,гръб,рамена,плешки-млешки,кръст....  Confused Едва се движа. Имам един Фастум гел,ама не помага особено...

# 557
  • offshore & overseas
А добре заварили, най-сетне!! Преди да сте ми пожелали добре дошла. Mr. Green

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СВАТЯТА, па макар и на патерици!! ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКАВА ВЕСЕЛА И ВСЕОТДАЙНА МАЙКА! МНОГО ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ, ОБИЧ... и пр.

Първо да си призная най-големия грях към вас -- не съм вЪ чела... почти никак... и май няма да мога... Второ, да си призная грАхТЪТ персонално към варненки -- не се обадих, нито се мернах къмто Варна, по-късно ще обясня защо. Моля ви, простете ми!! newsm20

Ееех, да имаше кой сега да ми направи един стегнат разбор на събитията, по възможност в цифри и факти, напр.:

Зъбчета:....
Захранени:...
Обърнали се:...
Пролазили:...
Проходили:...
Непослушни съквартиранти/свекърви/майки/етърви:...
Почивки на море/планина/и пр.:....
С цикъл/без цикъл:...
Нови никове и аватари:
И още много, много...

Ние изкарахме една супер-дупер анти-почивка, което не значи, че не беше хубаво. Установих, че Халюша си пада по силните усещания, сервитвачите (но не и севитвачките) и храненето по заведения (на маса), ГЛЮшеците и надуваемите лодки. Непрестанно ме стресира с идеята си, че можела да плува и искала на най-дълбокото (или иначе казано, айде да ходим на синьото), за да види корабите отблизо...

Ще пиша повече, когато мога, че имам много работа и... багаШШШШ за оправяне. smile3544

П.П. Ако искате утре можем да се видим в Младост, ние ще сме там по план, тъкмо Ника да почерпи (майтапче, то аз май ще трябва Embarassed). После бегом към Пирдоп за 2 седмици, където ще се състои великото захранване на Люс.

П.П.1 Ето ви малко снЕмки от „събитието“.

П.П.2 Аз не съм захранила, нямам цикъл, не наблюдавам достатъчно керката, за да докладвам кво прави и кво не (само знам, че попълзява чат-пат, маминото змийче). ВъоПще, мноо сме назаТЧь

# 558
  • Бургас
Мяуче,снимките са страхотни !  Hug

А,Ника кога е имала РД? Пф,пропуснала съм.  ooooh! НикаHug

# 559
  • York
Добре завърнала се, Мяу!

Анета снощи почти не спа, както и аз покрай нея. На всеки кръгъл час се будеше с рев и докато не я прегърнех не спираше. Какво беше това чудо идея си нямам /всъщност имам си, но не ми се иска да почва зъбеваденето  Rolling Eyes/
Днес съм като парцал  Confused

# 560
Мяу, що не се обади бе ? На нас със Сияна ни се изчака - чакането ...... Whistling

# 561
Много сладки снимки, Мяу! Heart Eyes
(Момичета, ето така се качват интелигентно снимки във Facebook. Joy)
Добре сте си дошли!
Как не го е срам Никича рожден ден да скрие! Ама, то сигурно заради почерпушката... Crossing Arms
Жива, здрава, все така забавна и прекрасна да си, мила! Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 562
  • София
ДД!  Peace

Бобиш, Бръмби, приятно изкарване! Завиждам ви за вилата!  Hug

Сузи, ам ш'са обърне, де ше ходи дребната!  Hug Сега не я изпускай от поглед, че някои си изпатихме...  Blush

Съни, аз също съм бая схваната и не знам вече какво да правя. С нищо не се мажа и засега си търпя.  Tired

Мяуче, добре дошли! То вие май само преминавате наоколо, щом като изчезвате пак за 2 седмици! Снимките са много готини!  Flutter Иначе хубаво, че си ти, да ни кажеш, че Ника имала рожден ден, че последната по терлици се измъкна и премълча повода.  newsm66 Ама айде, от мен да мине, да живеЙ (дето се каза преди няколко страници) - да е жива и здрава, да привлича всичко хубаво, а всичко лошо да я заобикаляHug

ПонякогаHug Айде почивай днес повече!

# 563
Здравейте мацки!

Мяуче, добре сте се завърнали, снимките вече ги видяхме  Mr. Green, страОтно семейство сте, аз ви завидях за почивчицата  Blush... А Пирдоп май е доста уютно местенце за захранване  Hug!

Никаааа, защо не ни почерпи беее, порастна и ти заедно с децата ни  hahaha! Бъди все така ведра, лъчезарна, смела и силна (поне такива са ми форОмските наблюдения)! Щастие и обич ти желая![/b][/i]

Бобиш, Бръмби
и аз да ви пожелая чудно и хладно да бъде на вилата!

уффф...

# 564
  • София
По повод захранването...  Crazy

# 565
# 566
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
 Joy Joy Много свежо!

Коя сватя на Мяуче има рожден ден. Че тя нали има две щерки...

Ника, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и да успееш да съхраниш в себе си ведростта, с която винаги пленяваш компанията!

Някой има ли наблюдения върху тези каши: Blevit Plus ГАМА СИНОКОМЕ? Пише, че са за злояди деца.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 14:46 от Нарцис

# 567
  • offshore & overseas
Пфу, аз май сгафих, че издадох Никито... newsm43

А иначе, предвид онуй, което заварих вкъщи, и невъзможността ми да въведа ред, ми иде не да се фърлА, ми да се обесА одма... newsm77

# 568
Мяуче, Убесванията са разрешени само при наличие на трикрако столче и меко бяло въженце,че да не стават сакатлъци  Stop
Инак, добре си ни дошла  Hug
Никаааа, аз таман бях решила,че ти не остаряваш пък адаша как та издъни   smile3534
И аз Ш'сА бесА, имам гости от вчера заранта и ич не ми допада тая работа  Tired Децата се изнервиха, аз само готвА, чистА и звероукротителствам нощем  Crossing Arms Мен никой не ме кани на гости, явно нЕмам чар  Thinking

# 569
  • София
ДД!  Grinning
Бобиш, приятно ви прекарване с Бръмбича на вилата! Ех, че хубаво!  Crazy
Стар, мноо топло при вас, ужас! Ние рано-рано се спасяваме под дебелата сянка на кафето зад блока и мога да кажа, че там се живее съвсем нормално. На слънце не излизам.  Mr. Green
Сузи, айде честито ви обръщане!  Hug
Коте, Алекс откри ли си пишката?  Laughing Тея дни Максим разбра, че е мъж!  bowuu
Велви, добре дошла! Flutter
Съни, не знам с какво се маже при схващане, ама дано бързо ти мине!  Hug
Мяуче, добре завърнала се! Гледам, че сте имали готини преживелици.  Laughing

Благодаря ви за честитките и пожеланията за рожденият ми ден, който беше вчера - петък, 13-ти.  Mr. Green   bouquet
Не съм празнувала, нещо нямах желание и настроение, затова реших да го пропусна тази година. Оня ден мъжо дойде и ми метна едни пари на масата, да съм си купела нещо... после наще очевидно забравиха, че имам РД, въпреки твърденията им преди седмица, че ми били купили подарък - е къде ми е подаръка, питам се аз, като дори честитка нямаше?  Mr. Green И аз реших да не празнувам пък.  Crossing Arms Много тъп ден ми беше. hahaha

Юхуу, много е яко това!  Joy
Нарцис, идея нямам за тия каши.  Rolling Eyes

Максо се запече определено от оризовата каша.  Mr. Green
Някое хлапе намали ли си яденето тези дни? Нещо моето не яде с апетит, особено млякото направо с мъка го пие. Днес една приятелка го взе да го нахрани - ми същата работа, дори не си изяжда всичко.  Rolling Eyes
Айде до после, че цвърчи.... Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт