Февруарче тръгва към морето или планината, а на мама вече е стройна снагата!- 16

• 21 184
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
О, Ника, ето ти едно подаръче от мен   bouquet никакво такова, ама от сърце  Hug

# 571
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Съни, мажи се с диклак гел 1%. Става и за кърмачки.  Peace И не мирише.

Четох, че глутена трябвало да въвежда постепенно. Първо се яде овес, после ръж, ечемик и пшеница. Вие ще преминавате ли през всички тези етапи на въвеждане и с какви храни мислите, че може да се въведе ечемик, например?

Уф, щях да ви пиша, че познавам въпросния д-р Марио лично. Голяма шматка е, и наистина доста се е поулял с писанията си в сайта. Той сега има бебе и дано да преосмисли глупостите дето е изписал. Аз лично чакам да разбера дали ще си захрани собственото си бебе на 8 седмици с плодово сокче.  #Crazy #Crazy

# 572
Момичета здравейте! Ей тая темичка съм я изчела вече от първата страничка досега! ЗаклеАм сЪ!

Ника, да си много здрава, щастлива, влюбена и твоите момци само хубости и щастие да ти даряват! Бъди все така весела и продължавай да ни вечелиш със нестихващата си позитивност!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Що тъй ма душко, не ти е бил кефарски денят вчера,а? Я виж кЪФ фубав си беше петък 13.

Ний си купихме кола вчера. Днес мИОто я разтърква и след амлко ще я доведе у наше селУ.

Аз да се похваля ми дойдеееее вчера -  ей ти още един повУд за празник!

Друго - днес така го захраних с месно пюре, че ми иде да си отгризя ръката за инициативността - нали не пише нищо отзад на етикета - викам давай кат зеленчуковите 6 лъжички - и тва чисто месо с ориз на ХИП. Ша са ...... в глупавото животно! Ей после кой ма би да чета у форума, тя АМИКА си казала жената! И аз кат са притесних.... Но за сега слава богу нищо му няма на чевето..... Embarassed

Сега  Мяуче добре дошли и лек път към Пирдоп! много хубаво семейство сте! Както се вижда от снимките сте изкарали страаааОтно!

НЕВЧЕ, СЪНИ,радвам се че Диманка и  Дейка са по -добре Hug Hug!

ВЧестити месечинки на всички дечица днес! Да растат здрави и щастливи и да бъдат гордоста на родителите си!

Сигурно съм пропуснала нещо, но ще ме извините - то останалия ми след раждането акъл изтече с първия ми цикъл...... ooooh!

# 573
Аз съм кики,да не се шашкате,смених си ника

# 574
 честито на всички със зъбеци!

На Бобиш и Бръмбич да си изкарат многог хубаво и да си починат на свеж въздух!

И да кажа, чееее Део САН не го мори ни жега ни нищо - пука си по 160 - 170 грама Едене пък ко ще навън да е 50 градуса на сянка!

Пфуу, като се сета за още нещо ще пиша....

# 575
Ника-   Gift bdbaloni на патерици...

Аз да похваля моята бубка днес изяде почти цяло бурканче от гнусния за мен Пъщърнак...но на нея определено до този момент само това и харесва... Peace

# 576
Ника, ЧРД, бе душа, защо така не празнуваш хубавата дата?   Gift  Пожелавам ти и тримата ти мъже да те слушат много, да се грижат за теб и да те правят щастлива!!!

Ели днес е кисела не като лимон, ами като оцет! Цяла нощ не спа, буди се през час, през два. Само точи едни лиги, пищи от време на време, хем иска да се кърми, хем не ще - дам и цица, захапе ме, дръпне, пусне и пищи. А аз ей така:  #Crazy Имма чувството, че едната ми гърда вече стига до коляното  Cry

Анета снощи почти не спа, както и аз покрай нея. На всеки кръгъл час се будеше с рев и докато не я прегърнех не спираше.

Описвате нощите от последната ми седмица  Tired Понякога в съня си се буди на 4 крака (разбирайте колена и ръце) и в рев се оглежда очудено къде се намира и как се е озовал в тази поза.

Все се чудя този пащърнак що за жУвотно е. В живота си не съм яла такова нещо, та досега се въздържах да дам на детето. Ама пък гледам, че го хвалите, че се харесва на бебоците. Да взема да го пробвам на малкия, може да му се услади... Mr. Green

# 577
Мяу добре завърнала се Hug
Ника Hug ЧРД на патерици. Не бой са и мен майка ме забрави тази година и не само това ами беше решила че съм родена февруари, а аз съм март Mr. Green за подаръци пък да не говорим. Мойто дребно и то не яде много тези дни, а е от апетитните, но явно жегата ги мъчи.
Съни, мила аз спасение от никакво мазило не съм видяла до сега. Пия Кокстрал когато много ме боли, но той дразни стомаха и общо взето си търпя мъките. Бързичко да ти минава. Hug

# 578
  • Най-зеленият остров
Ника, Честито и от мен. Явно тази година всички сме забравени. На моя рожден ден първо се скарахме с майка и баща ми и после се сетиха че тогава съм била рожденичка  #Cussing out . вечерта се скарахме и с миото, та беше незабравимо прекаран Р. Д  Sick .
По терлички да се отчета, че днес Ния почти не вдига температура. Започнахме хомеопатично лечение, дано и помогне  Praynig .
Днес цял ден вкъщи - направо пощуря и след малко мисля да я изкарам на разходка.
П.с. Вики, ти започна ли работа? може и да си писала, но аз чета много по диагонал  Embarassed

# 579
  • София
Ника, що тъй с настроението? Какво им се впрягаш на твойте мъже, нали все пак са МЪЖЕ, всички си ги знаем какви са Wink

ЧРД на патерица и от мен и ти пожелавам " 'сички екстри "  Peace

Понякога, Амика, ще се подкрепяме взаимно, мацки, че друго не остана. Ако наистина са зъби, не знам как ще ги дочакам докато поникнат (на венците на Ели нищо особено не се забелязва все още  ooooh! ).

# 580
Николетаааа  Laughing, Николета, ЧРД  Grinning ! Жива, здрава и много щастлива да си  Hug !

# 581
  • До Балкана
 Никичnewsm51

# 582
  • София
Ника, да се успокоиш, че не само твоите мъже са за бой. Дадох на малката една брошура от тези, дето ги пускат по пощите, да си я "прочете". Естествено, след пет минути брошурата беше накъсана на малки, олигавени парченца из целия хол. И така, седнала съм аз на едно такова парченце и се разхождам из къщи с него, залепнало за задника ми. Мъжо забелязва това, дръпва го и казва:

"- Това да не ти е етикетчето? Я да видя какво пише - 40% мрънкавост, 60% шматковизъм. Може да съдържа следи от мозък..." - и се хили като ряпа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Добре, че минута по-късно Ели му отмъсти като се наака в коритцето си и той трябваше да почисти след нея  Whistling Sick Whistling

# 583
еййй,съсипа ме това дребното днес,няма такава кривотия  ooooh! идеше ме да се фърлА през терасата и оттам бежжжж накъдето ми видят очите  (на 2рия етаж сме та шА отселея след фърлянето  Mr. Green) И сега продължа да мрънка,а и се спи,че 2 не види.Карли и на "наште" венци нищо не се вижда,та ако са зъби докато се покажат,аз ще кудкудякам  newsm57,пък ако не са,не ща и да си помислям какво ще става като почнат те  #CrazyСнощи заспа в 1.30 след час беше будна,хапна заспа и в 6.00 беше кукуряк,откъде тия сили незнам и така вече месец и половина  smile3511

Ника  newsm59 всичко по-по-най!!!

Аз отивам да хапна един шоколад и малко сладолед,за да възтановя душевното равновесие и чакам Жоро, дето баш пък днес закъснява супер много, да си го изкарам на него  Twisted Evil ,че няма иначе на кой

# 584
охх,Карли знам че не ти е смешно,но пък аз с глас се смях,ще ме извиниш то вече съм в начална фаза на лудост,та се смея на странни неща  Mr. Green,да не ми се разсърдиш

Общи условия

Активация на акаунт