Стиховете наистина са въздействащи, защото това е истинския живот...и на мен ми стана тъжно.
Мимето 78, дано дечицата да оздравеят бързо!
Много ви благодаря.Съжалявам за разплаканите заради мен.Наистина има много истина в него.
Ще наводня къщата.Там видях една страхотна идея на една мама да подари на майка си разпечатани на разноцветна хартия стиховете и направени като книга.Нещо съм изключително чувствителна напоследък.Явно хормони, но никой не ми обръща внимание.Милото все го няма и май от там идва проблема, но да не ви занимавам сега с моите терзания.
страхотно е и толкова истинско

) и стана много по хубаво и весело
а след това ще чакаме и снимков материал от кръщенетата
дано проблемите при вас са отминали и да няма такива повече 

да ни е честита и само хубави новинки. 

Винаги много ме трогваш, че си спомняш за нашата одисея с краака
Ами, не се е възстановил на 100%, но не му остава време да го тренира.Сега са се хванали със сто работи да се занимават и не остава ред за него.Честно казано не съм си и помисляла, че ще е толкова трудно възстановяването.Очаквахме за 6 месеца да се възстанови напълно, но уви

,а това стихче което си пуснала го помня още от детската градина

и 

- ужас. КАк така не трябва Сами да е 69 см а колко да е??? Божидара е 62 пък са родени на една дата.... Направо много се ядосах
Пък и коментират и нас колко сме дебели, какви упражнения да правим. Заради такива коментари вече несе срещам с близки и познати, то пък и случайните взеха да ми го казват. Тоя народ страшно е изпростял...абе кой им иска мнението ужас, ужас