Отговори
# 300
NovaTema, не думай?! Истина ли е това за облаците?
Макси още спи, но сме решили привечер да отидем до Златни пясъци с него и може да му потопя крачетата в морето. Как мислите, удачно ли е? Все си мисля, че сме още "малки" за морски приключения, ама... да му покажа морето без да потопи краче ми се струва много несправедливо...
wola, много готин Сами. Че и майка му и баща му на него приличат Simple Smile

# 301
wola ,много сладко бебче е Сами!
И Анабел на мама Роси е голямя сладуранка!Много е хубаво това-бебче да плува!
 Hug на всички!

# 302
...Вива–123 на теб нали ти е приятно при нас и не сме те игнорирали,ако е така извинявай ,но повярвай никой не го прави нарочно(освен ако не е лично засегнат).Ако не съм те поздравила с добре дошла сега го правя Hug Hug Hug
Айде сега да си успокоим хормоните,че ще избухне бомба и да си станем пак веселата и задружна компанийка

Привет, мами и бебковци! Не се чувствам въобще пренебрегната, засегната или пр. Радвам се, че мога да ви чета и да се смея с вашите бебоци. Добре е, че ви има, за да си сверявам часовника. Никой не е длъжен да се съобразява с мен. Като не ми харесва да не съмсе бутала във форума я. Laughing
Честити месечинки на сладурковците днес. Моята калпазане заспа сега. Цял следобед бе голяма кривотия. В жегата направо ме изцеди. Малко ще полегна, че не се знае после кога ще заспи.

# 303
Само набързо наминавам и ви видях сладките бебенца Анабел и Сами. Пу Пу Пу да не им е уроки. А на мама поетеса, браво за написаното, страхотно е малко да се каже. Simple Smile
Сега отивам да кача моите в проходилката и да ни видите как спинкаме. Ние сме с чувалчета още от раждането. Освен това имаме мечета с мини одеалца за спинкане, които ги махам след като заспинкат. И едни такива тензухчета си имаме дето си ги въртим върху главите до заспиване. Те са тънички и са безопасни по мое мнение, въпреки, че съм екстра предпазлива. Една мама на близнаци англичанка ми дойде на гости преди време и като метна такова тензухче на главата на бебето и то заспа. Аз гледах с отворена уста, но реших и аз да опитам и установих, че с Христо това работи безотказно. Още щом завърти тензуха върху главата си и започва да върти очички.
Вие се молите за дъжд, а ние за слънце. ЕЕЕ, няма угодия, тук цял ден вали Sick
Hug

# 304
  • Sofia
4elsy и при нас закриване на главата работи. Имам едни меки кърпички дето се водят burping cloth и с тях. Или и давам да гушне една пелена и част от нея е върху очите. Това с тензуха ми звучи по-безопасно и ще го опитам. Но винаги трябва да има нещо в ръцете иначе неможе да заспи.
Радвам се че снимките са ви харесали Simple Smile

# 305
Добро утро мами сядам да ви пиша набързо докато пия кафенце.Днес ни е кръщенето и имам много работа до обяд дано смогна.Помня че и Синева и Ения ще кръщават малкия Любо и Краси днес дано и при тях мине добре Simple Smile
И при нас закриването на очите с нещо работи безотказно за приспиване и успокояване.Криси най-обича да го прави с лигавници.За целта съм отрязала връзките на един памучен и си гушка него.
Малко със закъснение но и аз да изкажа мнение по темата за дразгите.Във темата ни съм още съвсем отначало бях някъде 5-6 седмица бременна когато се включих.Тогава бях по редовна отколкото сега,въпреки че се старая и сега да не пропускам поне да чета.Всички са ми много мили.Още си спомням съвета на Вени саси да не се притеснявам за първите свиване в корема,че тя така е усетила малко след това при предишната си бременност първите ритничета.Така и стана.Помня как с трепет стисках палци на Евчето всеки ден когато беше в болница и с радост и вълнение преглеждах снимките на малките Ицко и Филип.С умиление си спомням също как последното което четох преди да родя беше поста на Мама Ив че ми е време за болницата и леко раждане.Благодаря и на всички които не съм споменала за всеки помня по нещо HugИмах и аз период на мълчание но постовете на едно потребителка откровенно ме дразнеха и не можех да разбера смисъла изобщо да ги пише.Тя вече не се включва(сега да не се обиди някой) Simple SmileСтарая се да съм толерантна и за да не изтърся нещо заядливо бях спряла да чета,честитях само на новородените бебенца.
 Hug Hug Hug За всички

# 306
Добро утро, момичета Simple Smile

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ ДНЕС! И СВЕТЪЛ ПРАЗНИК НА ЛЮБО И КРАСИ, КОИТО ДНЕС СТАВАТ ХРИСТИЯНЧЕТА!
МНОГО ЗДРАВЕ, ВЯРА И СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ НА ИМА!

# 307
  • ГО
Ето ни и нас  Laughing

Честит празник на всички!
Стискам палци на кръщаващите се днес всичко да мине по мед и масло и весело изкарване!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз няма с какво да се похваля, но и няма за какво да се оплача  Joy

Мойта буба онзи ден имаше температура, давах Панадол, че и Хексалгин се наложи да дам и спадна. Не съм я водила на лекар, чух се с личната и се разбрахме, ако има да я заведа, ама тя беше спаднала.  Rolling Eyes Отдадох я на зъбоникненето. Баткото така беше на всеки зъб - температура, растройство и хрема. Бешеееее АД. Така като гледам май и тя ще ми е същата. Мрънка, лапа, чеше си венците, ама зъб няма още  Crazy

Относно спора, кой крив и кой прав ще замълча. Имам мнение по темата, ама....
Само ще спомена, че бях първата се записала бременна в темичките ни  bowuu bowuu bowuu и макар да не съм много редовна имам специални чувства към темите ни.
Тинк и на мен ми липсва,  Hug ще се радвам  да пропише пак и се надявам да не съм я засегнала аз с нещо!
Също така не съм от изброяващите поименно всеки, но искам да знаете, че чета всеки пост и когато имам отношение по дадена тема, давам мнение.

# 308
privet i ot nas s MI6A.
4estit praznik na vsi4ki praznuva6ti dnes.4estito i na beb4eta ,koito imat dnes mese4inki,a sa6to taka i na tezi koito 6te gi kra6tavat.
az da se opla4a-ve4e nqkolko no6ti Mihaela spi mnogo nespokoino i se varti po cqla no6t.stavam nad 5 pati da q namestvam i pak nqma i nqma.a spi samo po bodi potnik-ne q zavivam s ni6to.sno6ti q vzeh pri men na legloto pone malko da pospq-i pak sa6tata rabota.
izcedena sam kato limon.
e naoplakvah vi se.
Wola-Sami e strahoten.mnogo golqm maj e stanal.

# 309
pak sam az.neka da si pohvalq moita maimuna.
ot v4era se obra6ta ot korem po grab.ama kato q vidqh si pomislih 4e ne si e izvadila ra4i4kata i zatova go pravi.
a to deteto e dudno ot 10 min i ne sprq da se varti .parvo po korem-posle po grab.6te mi zaslabne milata. Laughing

# 310
Маминки, добро утро. Започвам деня с вас и го приключвам, като наркотик сте ми. Hug Пак хубави думи, нямам думи. Благодаря ви.
Днес на този светъл празник пожелавам на всички мир и любов, здраве и благоденствие. Нека са ни честити християнчетата на мама Ени, мама Дари и мама Кали. Praynig

Лек ден

# 311
Днес е Голяма Богородица. На този ден църквата почита св. Богородица като покровителка на майчинството, жените и семейното огнище.
Честит празник на всички именници - Мария, Мариан и т.н.

Момичета, аз съм от тези, които ви четат редовно, но не пишат  Embarassed. Наистина с две малки деца свободното време, с което разполагам е много ограничено.

Първо да се отчета - Анди е 8 300 кг и 64 см. Изключително на кърма. Още не започнал да се обръща сам, не съм захранила.
На море няма да ходим това лято, още е много малък. На 5 Септември живот и здраве ще го кръстим.

Момичета, моля за вашата помощ.  Анди получи запек, след ваксинирането му – т.е. след  4 Месец. Тогава за първи път му сложиха Пентаксима и седмица след това и Синфлорикса. Отначало след ваксинирането имах усещането, че се е разстроил – изпражненията му бяха много странни, почти воднисти, не точно разстройство. Сега пък е със запек. Когато казах на педиатърката за това, тя каза че не може да е от ваксините, явно детето пораства. Аз се поразрових в Интернет и прочетох, че на бебета родени със секцио бактериалната флора на дебелото черво е била като на възрастни и е възможно ваксиниране на бебето  да се доведе до нейното дебалансиране.
Анди не се беше  изхождал 4 дни, само пръцкаше, мъчеше се и педиатърката ми каза да му помогна с термометър, така и направих, акото не му беше твърдо, поточно приличаше на каша. Той е изключително на кърма, аз се храня от седмица само с плодове и зеленчуци /сега и аз съм разстроена/, но при него няма никакво подобрени, отново пръцка, мъчи се, сутрин към 5 се буди и се почва едно пъшкане, той не може да спи, аз също. Не искам отново да му помагам с термометър. В голяма чуденка съм, масажирам ко
ремът му, „караме колело”, слагам го да лежи по корем. Не искам да му давам и лекарства. Вече се замислям дали да не го захраня със зеленчуково пюре и след това с плодово, мисля и да му дам с лъжица и малко адаптирано мляко обогатено с бифидубактерии. Моля от сърце за ваши идеи, как да постъпя?
Бих искала да се обърна към хомеопат, но като знам, че за добър се чака с месеци.
Доста дълго стана, за което се извинявам.

# 312
  • Враца
Здравейте маминки.
Честит празник на всички които празнуват.А и не само на тях.
Нека Богородица закриля нас,бебчетата ни и целите ни семейства.Да сме живи и здрави Hug Hug Hug
Честити християнчета на Дари,Ени и Кали.Много мир и любов в сърцата им пожелавам и весело изкарване

# 313
Момичета, ето и снимка на дечицата ми:
http://rummito.snimka.bg/children/karina-amp-andreas-2.521696.20100622
Пожелавам ви слънчев ден!

# 314
rumi -2008 gledam 4e ste na 5m.i ve4e moje6 da go zahrani6.
no ako ne ti se iska vse o6te da zahranva6 -davai po 30gr plodovo pure mejdu hraneniqta
davai 2 pati na den po 30gr.
sinite slivi i kru6ata znam 4e razhlabvat.probvai dnes sas sinq sliva.

Общи условия

Активация на акаунт