Отговори
# 375
4elsy щом Христо е със запек, защо те пробваш да смениш млякото, има млека, които ще го регулират и може да му се отразят много добре.На моята кума детето от Аптамила направо акаше кръв  Confused беше много зле детето, явно млякото не му понасяше.След като смениха, всичко се нормализира.
 Hug

# 376
eniq много ти благодаря за хубавите думи.Май,май Simple Smile и Краси си е целия на теб-красавец.Честито за първите думички!Нали знаеш поверието...следващото ще е момиченце Wink
Отново благодаря за честитките от всички Hug
Bona fides аз ползвам Хип,всички ми препоръчаха него затова го взех.Криси го хареса и слава богу нямам проблеми.
Карамел честито зъбче
Относно потенето и аз бях така докато бях бременна и след това като кърмех ужасно беше,къпех се постоянно смених всякакви марки дезодоранти нищо не помагаше.Щом спрях да кърмя спря и потенето,сега съм си като преди.Явно са хормони.

# 377
Евче Hug Hug Hug ти си нашата Супер мама    bouquet Радвам се, че съдбата ме сращна с човек като теб Heart Eyes
Арти Hug браво за очето на Рая Hug Радвам се много, че и при Вас всичко е наред Hug

Сега едно специално обръщение към
ТИНК, от постовете на мамите и от разговор с една от тях разбрах, че не пишеш, защото си засегната и имаш причина да си и да не пишеш....... НО аз те МОЛЯ - запиши се пак при нас на първа страничка и се върни в нашата компания! Моля те!!!
Ти си една от мамите, заради които пиша в този форум, от теб винаги съм научавала много, давала си ми подкрепата си.... Имаме един куп общи прекрасни спомени с теб и останалите мами - заедно изживяхме бременностите си....Мислила съм те как пътува по празниците, когато падна, когато оставаше самичка... Радвала съм се, на всички хубави неща, които си споделяла с нас....Върни се заради всичко хубаво и нека продължим това приятелство, което започна...
Хора всякакви, не се ядосвай, Тинк Hug Важното е, че тук има хора, които те обичат и ценят...Една от тях съм аз и искам да продължавам да виждам постовете ти!

# 378
Bona fides аз ползвам Фризолак -Кари си го хапва без проблем- може би не е най хубавите млека  на пазара , и наистина се пени малко но не исках да го сменям при положение че го харесва .
Честито второ зъбче на Божидар -дано всичките излязат така без проблеми.

# 379
Да ви почерпя за нашата 5-та месечинка  bowuu

ТИНК и аз те моля да се върнеш при нас  Praynig Янинчето също  Praynig
Ени значиииии аз ли съм ревла,ти ли ги пишеш така постовете,много ме разчувства за думичките баба и мама.Аз се отрепвам да го карам моя да каже "мама" ,той само ми се подхилква  Laughing
Карамел очаквам скоро малкия да започне да си оправя леглото  hahaha Браво на оправния ти мъж ,и нашия си държи сам шишето  Peace

Прегръдки на всички,отивам да ви чета,че 3 дена ви изпуснах края  Hug Hug Hug Hug Hug

# 380
здравейте момичета- нямам време за форума, но сега разбирам, че нещо се мъти тук- КАКВО СТАВА - ЗАЩО ТАКА И МОЛЯ ВИ СТЕГНЕТЕ СЕ И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ
Тинк  Hug- не вярвам да изоставиш момичетата- пиши ми на лични моля те и ми разкажи
поздрави на всички   bouquet

# 381
И аз съм от мамите които четат редовно но пишат рядко защото нямам латиница и едвам пиша иначе чета всеки ред и всичко прочетено ми е от полза благодаря ви  Hug.Дори днес опитах номера с покриването с кърпичката и действа при нас веднага се укроти и заспа благодаря на челси за идеята   WinkИначе относно потенето и при мен е ад но се надявам като спра да кърмя да спре!Искам да питам майчетата които са от София и които са ходили на ортопед къде са ходили и дали са доволни че нас ни пратиха сега и се чудя м-у Токуда и болницата по ортопедия в Горна баня?!Иначе ние бяхме преди 4 дни на консултация и сме 7400 и 67см.Честити месечинки на всички дечица днес.Честити христянчета на Ения,КАли и Синева,да са ви живи и здраваи много да ви радват малките сладурковци! Честити зъбчета на всики малки зъбчовци !Ние сме на аптамил АР заради рефлукса на детето му се отразява добре няма запек наддава си добре,яде си го и се разтваря добре но всяко детенце си е различно и му понасят различни неща!

# 382
Хей какви са  тези коментари МОМИЧЕТА престанете.
Вярно е че жегата е много голяма ама действайте по спокойно
ПУ ПУ не урочасвйте нашето форумче. Цяла година сме заедно и в радост и мъка нека така да си останем.
Вярно е че всички сме различни но и еднакви да бяхме на ли сме си ПРИЯТЕЛИ

# 383
Eй много зъбчета много нещо...ние още нямаме никакви симптоми за такива...,ама аз и не бързам  Simple Smile

Ама какво става в нашия форум...разяснете ми   Rolling Eyes    връщам се назад да чета..,но нищо не намирам..явно Съни нещо е казала и е обидила някои мами..ама какво и защо не мога да разбера  newsm78

А сега и Тинк  Shocked защо така..

# 384
Mimeto78   Hug Hug Hug съжалявам, че така сте се намъчили Sad Вируса сега е много гаден наистина... Дано всичко с Ема да е ок Hug Аз храня малчо с Хип и съм доволна Peace
vikito3   Hug доста мами от форумчето си заведохме дечицата при д-р Алексиев и до колкото знам от коментарите всички останахме доволни Peace ето линкче -   http://www.einet.bg/~alexiev/feedback.htm

STELLEE  Hug
Карамелче Hug честити зъбки на Божидар Heart Eyes

# 385
Карамелче  Hugсъгласна съм с Викито3, че всяко дете е различно. Например Филип е на същото мляко и няма запек. Само да уточня, че до преди 3 дни Христо беше на Аптамил антирефлукс, сега е на нормален Аптамил и днес се изходи милото. Викито3, радвам се, че парцалчето е подействало. Hug
Сега да пиша за Тинк. И аз се присъединявам към мамите и моля Тинк да се върне при нас. Всеки е зает, няма как, но поне да намираме време по мъничко за любимото форумче. Аз едно време се бях нещо ядосала, но Вени-саси ме е търсила в близнаците и така мило ми стана, че не съм останала в забвение, че се върнах. И не съжалявам, че се завърнах. Hug

# 386
Гадайва, честита ви месечинка, живи и здравички. Praynig

# 387
благодаря ви още веднъж
аз с риск да стана досадна още немога да сваля усмивката си от лицето заради тези думички.цяяял ден краско ги повтаря,е повече баба,но сигурно защото е по лесно Whistling  .каза на милото и не ми повярва обаче като се прибра и го чу направо се ухили до ушите.направих му и клипче на което казва баба и сега ще го кача във фейса,тук незнам как да го постна Thinking

годайва аз цял ден се просълзявам като го чуя,толкова сладко звучи.и аз бях тръгнала постоянно да го карам да казва обаче като видях че и той само ми се хили се отказах и ето че сега той сам реши да го направи. Flutter

за потенето направо не ми говорете,то е нещо страшно и аз особено след като родих все бях с къси тениски,потници и всички ми се чудеха,все пак беше февруари.и сега продължава постоянно съм вир вода и постоянно съм в банята при първа възможност  bath

за млякото ние бяхме на нан но имах чувството че краско не качва добре от него,а и много много не го искаше.сега сме на милумил и сме доволни.мисля с това да продължим.

а за съни,моля ви се дайте и едно ignore2  и изобщо да не си пълним темичката с толкова глупости.заедно сме от толкова време и ще остане така,сигурна съм.събрали сме се най-готините мами с най-готините бебенца Hug

карамелче честито и второ зъбче,браво на юнака все така лекинко да му изникват  bouquet

мимето дано бързо се оправяте и да нямате вече такива боледувания Hug

натали добре завърнала се Hug
нинчу,стелле,челси Hug Hug Hug

да се включа и аз към призива към тинк.толкова близка си я имам,тя винаги се е включвала и на лични толкова ми е писала и съвети ми е давала и е помагала(както всички вас разбира се)тинк ти си ни полезна не само за информацията а защото си те имаме за много близка приятелка и ни е нужно да виждаме присъствието ти в темите които разискваме всеки ден и да слушаме и за вас как се развива малката дара.моля те върни се при нас Hug Hug Hug

сега отиваме с кума да къпем малкия,нали така е по традиция Hug Hug Hug

# 388
ох че съм заплессс smile3555

честити месечинки на всички бебчета и на годайва специално  bouquet  bouquet  bouquet

# 389
Ени, да не те отчайвам скъпа, но и моите викат мама и баба, в книгата пише, че към шести започват звици като тата, мама, баба нецеленасочено. И на мен като ми кажат мама, (особено Филип като плачка вика мамамамамммм ) и ми се топи сърцето. Преди малко чистих оправях и като им влезнах в детската и си казвам " Боже, толкова много ми даде, сърцето ми е препълнено от любов и щастие, доживях дните да оправям детски легълца и дрехи." Момичета, да ме прости Господ, но в моменти на силно изтощение съм се питала мразя ли ги или обичам. Сега когато имам малко помощ чувствам майчината любов с пълна сила. Щастлива съм. Ако мога и да отслабна от мен по-хепи няма да има. Хе хе  Joy
Дари, бебе Любо е одрал кожата на тате Тоши, но за усмивката ще ме извинява. На тебе е цялата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт