Отговори
# 405
Благодаря ти Синева за бързия и изчерпателен отоговор  Hug!Veni_sasi готово имате и нашата подкрепа гласувахме за вашата сладуранка дано съберете много гласове и да спечелите! GrinningДа те питам и аз я харесах тази проходилка(то май не е точно проходилка)но се чудех дали на моя мъник ше му е инатересна и да те питам вие как сте застоявате ли се там или всяко чудо за 5минути  Thinking

# 406
Годайва, за цвета говоря. В началото като новобранка аз пишех с голям шрифт поради незнание. Мамма ми направи забележка. Каза, че по принцип с големи букви се пишат само забележки. Незнам какъв е смисълът на розовото, но щом така ти харесва ок. Simple SmileНе се сърди моля те. Hug
Отивам да гласувам за Ичка. baby_neutral

# 407
Вени и от мен имате глас за Ичка,много е сладка,душичка.

# 408
Годайва, за цвета говоря. В началото като новобранка аз пишех с голям шрифт поради незнание. Мамма ми направи забележка. Каза, че по принцип с големи букви се пишат само забележки. Незнам какъв е смисълът на розовото, но щом така ти харесва ок. Simple SmileНе се сърди моля те. Hug
Отивам да гласувам за Ичка. baby_neutral
Tака по-лесно си намирам постовете  Laughing

# 409
  • Враца
vikito3 правилно си видяла че не е точно проходилка.Това е център за прохождане.Ами на Ичка и е интересно вътре,защото чопли по всички играчки и музики Laughing.Но засега я оставям по около 5-7 минутки,че е малка още и съответно като я извадя почва да се кара и скандира.Скандалджийка като майка си го раздава  Mr. Green
Благодаря на всички гласували за нас Hug Hug Hug
Ето това е проходилкатаhttp://www.bebe-best.com/prohodilkit_cangaroo-prohodilki-products_id-12573.html

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 21:25 от veni_sasi

# 410
Здравейте ние се върнахме от моренце бяхме за 5 дена до покрай Варна,но такава жега и влажност направо беше ужасно.Но до моренцето се търпеше, беше хубаво, ходихме след 17ч. на плажа на Ян много му хареса да слуша морето. Следващите дни ще сложа и снимки  Simple Smile

# 411
Veni,извинявай, но не можах да разбера как става, гледам, разгкеждам, Камъче е там, Ахонето, Ени и др., но съм много зле с фейсбук и тн. искам, но не става. Sad
Moon  Hug

# 412
Veni,извинявай, но не можах да разбера как става, гледам, разгкеждам, Камъче е там, Ахонето, Ени и др., но съм много зле с фейсбук и тн. искам, но не става. Sad
Moon  Hug
Челси,кучето на аватара ти се смеело,аз сега видях,в първия момент викам ракийката ме хвана вече,ама не,наистина се усмихва.Значи мога да изпия още една   Joy Joy Joy Joy

# 413
Добра вечер на всички мами Simple Smile
Много благодаря, че сте съпричастни към нашите "озъбени" проблеми. Тази вечер заспахме спокойно  Peace Дано и през ноща спи добре Макси.
veni_sasi, ама много ми харесват врачанските 'лафове' Simple Smile
[/quote]
Пък да си само ти ще те боднем на китка,аз съм същата отръсница както казват във Враца Mr. Green
[/quote]
Tink, (Juju) - добре си се завърнала! Много липсваше на форума.
Eniq, браво на Краско Simple Smile Сигурна съм, че е безумно щастие да чуе първите думички мама и баба. Браво на момчето!
Да кажа и аз за АМ: Ние сме на Фризовом. В началото давах Фризолак но се запекохме и сменихме. Сега нямаме проблеми. Доволна съм от това мляко. Други не сме пробвали. Избрах това, защото като питах в болницата ми казаха, че това дават на бебчетата.

Накрая да се отчета за днешната ни консултация: 7,700 кг и 64 см. В добро здраве сме. За зъбките ни изписаха гелче - Дологел. Не съм го купила още, но утре ще го взема. След няколко дни (да навършим 5 м.) започваме захранването с пюренцата. Сега давам по малко сокче, от прясно изцедени плодове.

Това е засега от мен Simple Smile  Hug на всички

P.S. И сега само да ми "подминете" поста. Като ви пиша, добре е след това да ме цитирате, споменавате, питате и коментирате поне по веднъж...  Joy Joy Joy (Ей, това на шега. Да не засегна някой, че сме много чувствителни). Но искам да кажа, че май е добре да спрем с нищетено на създадената конфликтна ситуация тук във форума. Simple Smile Няма да е лошо да сме по-широко скроени и да не се втренчваме в дребните детайли. Нали идеята е да ни е приятно тук Simple Smile А е и полезно Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 414
Poohinka ,прочетох поста ти,осмислих го,хареса ми,нищо не питаш да ти отговоря  hahaha  Wink
 Моят Теди вече спинка,много се радвам,ченай-накрая си създаде режим и мама да почива така  Peace

# 415
  • Враца
Пухинка това е само капка в морето ти да знаеш какви лафове имат врачани(аз не съм от тях,тук съм женена.Аз съм Д`ГЕ,демек плевенчанка Mr. Green)
Евче сега ще ти пусна точен линк и ще видиш бутон "харесва ми"
http://www.facebook.com/profile.php?id=1460387593&v=wall& … noBulgaria?ref=ts-Тя е 12 бебе от горе на долу Hug

# 416
Гадайва, това за ракийката ми хареса  Laughing. На мен ми се пийка и ще си сипя едно бейлисче, че моите бебоци заспаха в 8.30.
Пухинка, добре расте бебчето, ние в четвъртък сме на консултация,та да видим как сме. Струва ми се, че много малко сме надали за 4 седмици (само 200 грама). Мерим се на домашния кантар. Уж хапват юнаците пък де да видим. Hug
Хайде сега лека нощ на всички, че днес беше дълъг ден. Praynig

# 417
Аааа, момичета, какво е това: ракийка, бейлис... Знаете ли как едва се удържам и аз да не си сипя едно вискенце и да пална цигарка... Ама НЕ! Забентила съм се пред компа и ... Трябва да пиша план за една стажантска програма, но ръцете сами пишат - БГ МАМА, БГ МАМА... Нещо мозъка ми не ще да превключи ooooh!

# 418
Аааа, момичета, какво е това: ракийка, бейлис... Знаете ли как едва се удържам и аз да не си сипя едно вискенце и да пална цигарка... Ама НЕ! Забентила съм се пред компа и ... Трябва да пиша план за една стажантска програма, но ръцете сами пишат - БГ МАМА, БГ МАМА... Нещо мозъка ми не ще да превключи ooooh!

Направо ми раздразнихте аапетита и аз отивам за БЕЙЛИСЧЕ  Joy Joy Joy

# 419
veni_sasi знам я проходилката мерси за информацията ама се чудех на Алекс дали ще му хареса че апартамента ни е малък и ние искам да купувам неща които няма да ползваме та затова още се двуомя Thinkingиначе е на промоция 70лв видях.

Общи условия

Активация на акаунт