Отговори
# 660
Здравейте. и от мен
Svetlichka  Hug
Susalinda, от вчера е пълнолуние, но някак си ме хвана страх да правя лунната диета. Имам жлъчнокаменна болест и ме съветват да не правя диети, проблеми с черния дроб, хроничен гастрит. В момента съм на диета без мазнини, сваля се, но бавно. Освен това след 6  часа не ям, като вечерята ми е таратор от обезмеслено мляко и краставица само. От раждането до сега съм свалила 20кг(10 с ражданети и 10 от диета). Имам още 14кг и дай Боже до нова година или до февруари да ги сваля, че не мога да се гледам.
Така ме е яд, че при мен е 4.30 сутринта. бебоците спинкат, а аз съм будна. Може би  организма ми е свикнал да будува по  цяла нощ.
лек ден, че някой плаче.

# 661
b][Щастлива съм!, [/b] честити рождени дни на двете ви!   bouquet Много радост, здраве и щастие!
4elsy  Hug Честито зъбче на Филчо Да е бяло и здраво!
Nataly Ivanova    Hug   

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 08:33 от Mama Da

# 662
Лек ден и от мен ,кога ли ще ви изчета незнам,ама май ще съм първа с кафенцето---
Честити рождени дни на рожденичките!
4елси,ти поне сваляш,ами аз с това кърмене съм си на същите килограми,мъкаааа

# 663
Добро утро и от нас,

ние се събудихме хапнахме, оправихме тоалета и сега си доспиваме.

Честити месечинки и половин годинки на Ира-Марина на мама Marinela flo ,Павел  на мама Бъжева , Ивет на мама ninchu_m ,Боян на мама Anna ,Ива на мама Кети, Божидар на мама Карамел и 5 месеца на Максим на мама Poohinka - живи и здрави всички!!!

На Нина, да наистина Родопите са уникални, и аз много скиторя натам /основно в западните Родопи/ от Дяволското гърло през Широка Лъка и Гела, та до Доспат, но не бях отсядала в Цигов Чарк и много ни хареса, бяхме във вили 7М /дано не е реклама/ ама много ми харасаха:)))

4елси то това моето не е лунна диета, а  на токсините в организма по д-р Михайлов /хомеопат/ 3дни преди пълнолуние и на пълнолуние се измиват токсините от организма и се регулира тегло, ако си поднормено качваш, а ако си с наднормено сваляш, но бавно и здравословно. Днес захранвам с овесени ядки и ориз от утре минавам на нормално хранене до другата пълна луна. Но ако имаш проблеми със жлъчка, той даже си пише, че не е подходящо да се прави това очистване. Аз също много се колебах, защото съм с високо кръвно и то верно на 3 ден се вдигна, но се успокои без хапчета. Сега мога да полетя, толкова ми е леко, толкова ми е хубаво, а и тази английска сол как прокарва Embarassed Embarassed
И честито Ви зъбче на Филчо. Ние с този кътник не знам какво ще правим newsm78, ама мисля да не драматизирам  не е болка за умиране, просто трябва да сме различни Joy Joy

Хайде лек ви ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 664
добър ден,днес тук във варна пак е ад.няколко дена биваше,ама сега е ЖЕГААААА.Днес съм решила цял дена да чистя и ако Михаела благоволи да поспи малко повече на обяд и аз с нея да дремна че ме събуди в 6 часа да яде( иначе яде в 8 ) и окончателно ме събуди в 8 и край.сега сме на двора и аз пия кафенце а тя си се занимава.оооо и да ви кажа много реве ,като изчезна от полезрението и.тя и преди плачеше .но сега само докато изляза от стаята и пищи от рев.явно стават вече големи и разбират като са сами.че аз нищо немога от нея да свърша.казала съм на баба ми да не ходи никаде ами да я гледа за да мога да изчистя къщата и да се изкъпя,пък после ще се спасявам.от сутринта съм я изкарала навънка че да има мира.мислим днес с баща и да отидем да и купим проходилка,че знам ли я може там да се разсейва и да не ме търси толкова много.
айде сега да честитя месечинките на бебоците-здраве,усмивки и много послушни.
честити зъбчета на Фил и на всички останали бебоци,които скоро са се озъбили.
Мама ИВ скоро да се оправя татко ви,и дано не е нищо сериозно.
ами май толкова запомних,ама така ми се спи че.............
айде лека от нас.

# 665
Здравейте маминки  Hug
Цитат
Честити месечинки и половин годинки на Ира-Марина на мама Marinela flo ,Павел  на мама Бъжева , Ивет на мама ninchu_m  ,Боян на мама Anna ,Ива на мама Кети, Божидар на мама Карамел и 5 месеца на Максим на мама Poohinka  - живи и здрави всички!!!
  Peace Hug и от нас
Благодаря ви маминки за топлите думи за нашия тати незнам какво е това чудо дето ни сполитява напоследък  newsm78 , но мислим да си правим корбан за здраве  Hug
Ами това е за сега отивам да се стягам , че ще отиваме до доктора,а как ми се спи и на мен  smile3507
Лек ден ви желая !!!
Мамма къде се загуби драсни някое редче как сте с Даринка Hug

# 666
  • София
Честити месечинки на Ира-Марина на мама Marinela flo ,Павел  на мама Бъжева , Ивет на мама ninchu_m  ,Боян на мама Anna ,Ива на мама Кети, Божидар на мама Карамел и 5 месеца на Максим на мама Poohinka!!!
Нямам време да ви изчета, но да се обадя да не ме забравите.  Hug Hug Hug за всички!

# 667
Честити месечинки на Максим, Божидар, Ива, Боян,Ивет, Павел, Ира-Марина Hug  bouquet
Щастлива съм живи и здрави да сте с твоята кака, аз да честитя рожденните дни и на двенките на голяяяма патерица Hug  bouquet
Мамо Ив, дано всичко мине бързичко и повече няма такива неприятности около вас Hug
Ения, много си права Hug
Челси, честито ви зъбче Hug
На Нина и аз много обичам Родопите, природата е невероятна Hug
ние в събота заминаваме на море, трябва да водим баткото, освен че много обича,просто за него е препоръчително, та по този повод ще сме в комплект всички, а видим как ще се справим, пък и дават да вали другата седмица, но важаното е че ще сменим малко обстановката.

# 668
Само набързи да поздравя маминките и месечинковчетата Hug Praynig само здраве, здраве и пак здраве.
Моите спинкат в градинката, с баба им са. Аз сготвих пооправих криво ляво.
Само да кажа за никненето на зъбчетата, че в повечето случаи излизат по ред, но има и изключения.
Ахонето, Кали, Сусалинда, Кали7, Илеин7, Мама-ив, Красите, мама-да, На-нина, Дари, Вени, Ени, Натали, Феникс и на всички без излключение и на бебоците много Hug

# 669
mama Iv    bouquet
Телепатията явно днес ми е сила. Преди малко ми се обади приятелка, за която от сутринта си мисля и с която не се бяхме чували отдавна.
Сега точно влизам да пиша, че ви загубих (не съм писала в темата и не ми излиза в "Нови отговори...") и че и аз се загубих тия дни и гледам, че ти си се сетила за нас.
Стискам палци за бързо отминаване на проблемите при вас и приключване на лошата серия!

Изписали сте много... Надали ще мога да изчета подробно, по диагонал преминах през темата.

Честито на всички пораснали бебоци и честити зъбчета на малките зайчета!
Мернах, че има болни дечица - желая бързо оздравяване!  Big Ups

Ние сме добре, здрави сме, но не смогвам с времето, работата, хлапетата (а като тръгнат големите след няма и месец на училище, пиано, танци, английски и уроци пък съвсем не ми се мисли). Дари е много мрънкава през последните дни, явно вече зъбите я тормозят много, дори когато е много изморена почти спи, със затворени очички скимти и вие, едва заспива. Давам хапченца, мажа с гелче, но ефектът е сравнително краткотраен.

Гледам колкото може повече да сме навън, като сме в движение и е по-спокойна. Какво ще правим като времето се влоши и не става за излизане - не знам.
Иначе Дари расте с бясни темпове, чак притеснително - за последните три месеца 19 см. (7 см + 7 см + 5 см) и по 1000-1300 гр на месец Shocked
Не смогваме на дрехи.

Преди две седмици и биха третия прием на Пентаксим и Синфлорикс, този път не вдигна толкова висока температура, два дни беше с 37.2-37.3 градуса (първия път вдигна близо 40 градуса).

Хапва си добре детето - яде 5 пъти на ден - на обяд зеленчуково пюре, следобяд плодово, а на млечните хранения изпива по 180-210 мл мляко. Заради наддаването каши гледам да не давам често (1-2 пъти на 7-10 дни). Хубавото е, че вече яде почти всичко, което и предложа - не се мръщи и не отказва, както беше в началото. Бях се е притеснила, че ще е като брат си, който ядеше само моркови, картофи и ябълки като малък, но явно повече ще прилича на кака си, която ядеше всичко, което и се предложи.

Все още не се обръща - не иска. Много е подвижна, непрекъснато подскача (предимно с дупе - опитва се да направи "мост"), върти се в леглото, но като часовникова стрелка - за секунди се завърта така, че краката и отиват на мястото, където и е била главата, но от гръб по корем - тц, не иска. Иска да сяда, иска да се изправя, не иска да се завърта.
Вече едвам я удържам облегната. В количката се напъва да се изправя, но е вързана с коланите към облегалката, когато я сложа на люлката обаче не я връзвам и си се изправя седнала сама и се хваща за таблата отпред. Изисква персонална комуникация и много внимание, на морето свикна много хора да сме около нея и все някой да и обръща лично внимание на нея, но пък хубавото е, че вече и сама се заиграва.

Толкова беше... изчезвам, че се събуди и мрънкоти усилено.

Hug за всички, надявам се да намеря малко време тези дни да ви изчета на спокойствие.

# 670
  • София
Здравейте и от нас с Коко!  Hug
Тази тема я пропуснах почти цялата, ама и Вие доста сте изписали.  Peace
Честити месечинки на всички от последните две седмици, видях също, че е имало и рожденници- ЧРД на патерица и  на тях.   bouquet
Благодаря на всички, които са питали за нас!  Heart Eyes
С Коко сме добре, успешно се захранваме, харесват му почти всички зеленчуци с излючение на тиквичките с картофи. Голямо плюене и мръщене е с тях. От днес започнах да му давам зеленчуковите супички на Гербер, по около 1/3 от бурканчето на хранене и 170 мл. АМ, а когато не давам пюре количеството мляко е 200-210 мл АМ. Плодовете и кашите ще ги въведа след около 10 дни, но иначе му давам да опитва, когато аз ям диня, сливи или нещо друго.
В момента съм отворила последният пакет АМ единица, вече ще минаваме на Аптамил 2 от другата седмица.
Яде по 5 пъти на ден, на три часа, вчера го теглих и тежеше 8600 гр.
И Коко като Дарето на Mamma не е от тези дето много, много обичат да се обръщат. Досега се обръщаше само от гръб по корем (за два месеца се е обърнал сам дали има и три пъти  Grinning), от днес вече и на обратно успя- от корем по гръб. И той иска някой постоянно някой да е него, да си играем, носим, говорим и т.н.
Като цяло е доста спокойно дете, дано такъв си и остане  занапред.
Поздрави на всички!  Hug

# 671
  • На брега
И от нас с Бисквитка, честити месечинки на всички наборчета от последните дни!
Честити месечинки и на Ира-Марина на мама Marinela flo, Павел  на мама Бъжева,  Ивет на мама ninchu_m, Боян на мама Anna, Ива на мама Кети, Божидар на мама Карамел и 5 месеца на Максим на мама Poohinka!
Честито зъбче на сладура Фил!
Целувки и бързо оздравяване на болните юначета  Heart Eyes!
При нас - нищо ново, освен проблеми с нет-а и изгубен телефон  Mr. Green, но това са бели кахъри... Утре сме на консултация и ще видим дали ще ни поставят някоя ваксина. Засега сме на 1 Пентаксим и 2 Синфлорикс. Приятен ден!

# 672
Здравейте

Много благодаря за пожеланията за 6месечинката на Иветка и тук, и във фейса  Hug  

Днес купих на бонбонката една играчка кола, мека в която седи и върти волан,натиска клаксон...абе голяма лудница..милото дете полудя от кеф  Laughing  

Сега спинка сладко и аз използвам момента да се поровя в нета и да погледам някой филм

Честити месечинки и на другите пораснали бебоци  Heart Eyes  

# 673
Да ви почерпя за нашата племеница, която се роди днес- 5100кг и 51 см. Да ни е жива и здрава. Praynig

# 674
  • София
5100 гр? Леле какво голямо момиче.
Да Ви е жива и здрава мила!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт