ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 252
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Честит празник на всички - бъдете живи и здрави, вие и семействата ви!   bouquet

# 121
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес!
Здраве, здраве и щастливи поводи за наздраве!   bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • Варна
Честит празник на всички, които имат повод днес!   bouquet

# 123
  • София
Честит Имен Ден на Мимоза от Пловдив, на Мария от Асеновград и на Манга от Приморско!  Hug

Честито и на Мария на Саша!  Hug

Наздраве, Варна!  Hug

# 124
  • София
Ох, и Мони зло да я забрави!   ooooh!  bouquet Hug

# 125
Честит имен ден на всички адашки. Нека Богородица ги закриля във всяко начинание. Специални и много целувки за Мимето на мама Саша  Hug
Ние изкарахме един релаксиращ уикенд, в който видях децата послушни и мъжът миещ чинии  Grinning

# 126
  • София, Лагера
Ние изкарахме един релаксиращ уикенд, в който видях децата послушни и мъжът миещ чинии  Grinning
Хихихихи, ще усетиш ти и хубавата страна на нещата. Трябва сега да установиш как може и да се провокират симптомите  Wink

Мацки, снощи се видяхме с наши кумци, които тъкмо се върнаха от Южна Африка. Подариха ни... вувузелаooooh! Представяте ли си какво е в къщи днес?  Whistling Mr. Green

А сутринта пък ходихме на картинг. Обичам да карам, но сега с не посмях. Но пък Крас кара с Пресиян и малкото страшно много се изкефи!  Party

# 127
Честит празник на именниците днес! Да са здрави и щастливи!   bouquet

# 128
  • София
Честит имен ден на всички адашки. ....

Thinking Ти нали беше Марияна, бре?!  Rolling Eyes Да бе би и вие.... вчера....  Rolling Eyes

Ако да - да бяхте излазили по-рано, на Киро сестрата е Марияна...  ooooh!

За всеки случай - много ви здраве!  Mr. Green Hug  bouquet

# 129
Добро ви утро  smile3507 Обмислям вариант да се чупя от офиса....трайно!

Честито успение Богородично на всички със закъснение  Hug

# 130
Добро утро! Колко бързо минава уикенда Close

Честито на всички именници с малко закъснение.

Обмислям вариант да се чупя от офиса....трайно!
Защо така? Имаш по-добро предложение...

# 131
  • София
Честит празник на всички именници със закъснение и от мен Hug
Аз бях два дни по Плевен и едва оживях,там термометрите в 20.30ч. вечерта сочеха 31.4градуса.
То не беше жега а направо ад. И двата дни прекарахме в МОЛ Плевен в детския кът Close а такава програма си бях намислила с разходки и т.н, ама то нямаше никой по улиците в тази жега. Смятайте, че в София температурите са с поне 7 градуса надолу.
Цветке, не можах да те разбера какво питаш. Платеното майчинство е една година или 410 дни за всяко дете, от които 45 дни задължително се ползват преди раждането,а останалите 365 всъщност са си годината....а бе и аз така ти го обясних но дано си ме разбрала. Просто не мога да се настроя още на работна вълна Tired

# 132
  Добро утро!

Ноеми,какво е това "вувузел" ?
  Цвета,как сте?  Simple Smile Какво разправя мъжо за петъчната риба?  Mr. Green

Барби,все-още чакам изненадата ти с ММ роклите.  Flutter

# 133
 Ноеми,какво е това "вувузел" ?

Помниш ли звука от световното? Едно като жужена на 1298743983712 ята пчели? Е, това е  Mr. Green

Защо така? Имаш по-добро предложение...

А, нямам, но имам по-добра идея от седенето в офиса  Laughing Laughing

# 134
Ив то в името си е написано  Mr. Green
Сту и аз обмислям това чупене, но засега съм все още на етап обмисляне  Rolling Eyes Макар че положението става все по-нетърпимо  Tired

Общи условия

Активация на акаунт