ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 749
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ах,  Анджи!  Confused Hug Пак малкия дявол...  Crossing Arms

Днес посрещнах КайРенн и деца на летището - завърнаха се за лятна "отпуска в БГ".  Hug Heart Eyes Не мога да се въздържа да не я похваля - отслабнала е драстично и изглежда доста по-млада!   bouquet Доколкото набързо ме осветли, има доста за разказване от Бали, Сингапур и Джакарта, така, че ако се освести бързо, ще и организираме "Welcome party"!  Drunk beer

Добре си ни дошла, Дес!   welcome

# 256
Ех, Анджи....дано бързо му минава. Кога пак е чупил пръст?

Вчера пък баба ми се преби и е със счупена ръка...седмица на счупените кости, май.  Confused

Елеонора, къпя я предимно с детския на Шаума.

# 257
Лекарят за сега каза да стои без гипс, но да не стъпва на него, ако се наложи само на петата да се подпира. 15 дена покой е нужен или 15 дена в гипс. Ники намери начин да се придвижва със стола на колелца, дето е пред компа. Довечера ще ни донесат една патерица. Ако до петък не усети подобрение и не може така, ще го гипсират, ама гипса ще е като ботуш, че не можело по-малко  Crazy

DaVinci, през март една кола му прегази крака и беше със счупен пръст на същия крак. Точно същия ден, в който Любо си разби устата.

Открих неподозирани черти на характера си, които явно са спяли закътани дълбооооко в душата ми  Laughing

Разкажи, де  Flutter

# 258
  • София
Ели, Шош се къпе с бебешки душ гелове, защото коса мием всеки ден, най-много през ден. 

# 259
Добре  дошла, Деси! Пиши по-често, че ни липсваш тук.

Анджелина, бързо да му минава Ники.  Hug

еlеonоrа, ние също още караме на бебешки шампоани - Bubchen, Mustela..., че Ева много мърда и винаги и влиза в очите и все се оплаква.

ivonska, много ми харесва текста в подписа ти!

Защо уикендите са толкова кратки Close

# 260
Андж, добре че е още ваканция и ще има време докато тръгне на училище да се оправи  Hug Пък ако постои малко с гипс в жегата, може и да му уври акъла, а  Simple Smile
Да винчи, да се оправя и баба ти  Praynig

Срам ме е  Blush

# 261
  • София
Анджи, дано бързо му мине и без гипс в жегите!

Дес, чакам разкази и снимки с нетърпение!  wavey

eat

# 262
  • София
Добре дошла Десиwelcome,очаквам  с нетърпение разкази с картинки от екзотичните места които си обиколила.
Ели Узана е до Габрово нали,отдавна не съм ходила там,разкажи къде точно бяхте и доволна ли си? Иначе за Рая използвам шампоани на Bubchen,косата и става страхотна като коприна, и ухае на плодчета Simple Smile

# 263
Хаха, нищо пикантно, няма, скъпи дами  Simple Smile Просто се държах като главен офицер от армията на Хитлер, пък не вярвах, че съм способна на такова нещо. Чак ме е срам от себе си  Embarassed
Барби, Узана се оказа страхотна местност. Поляни, планини, широко, просторно, свежо.... Красота! Ще кача снимки и ще покажа  Peace

# 264
  • София; Дружбето
Анджи, дано бързо му мине и се оправи без гипс.
Ели, когато става дума за гледане на деца и аз се изненадвам от себе си Crazy

Миша я къпя в Бюбхен и мисля да карам дълго с него, че и влиза в очите и реве

# 265
Мами благодаря ви много за хубавите ви пожелания  Heart Eyes
Иве много добре мина първата брачна нощ след 6 години, даже като се замисля мина изключително добре,като младоженци бяхме luvbed Laughing, малко късно докладвам, но пак ме подхващат задачите вкъщи,работата и детето,което все нещо иска и все иска да го водя някъде, хич не му се прибира в нас и вашите ли малчовци са така Rolling Eyes
Наздраве на всички, които още са будни cheers

# 266
  • София
Имам си нови комшии (нали ни е нова кооперацията) - много мило семейство,  мъжът е представител на доста класни марки напитки....  Sunglasses Подозирам, че прекрасна зима ще е предстоящата!...  Whistling

# 267
  • София; Дружбето
Да са ти честити, Иве, със здраве да си ги ползваш  Mr. Green Мойте как искам да ги сменям ама пусти късмет, кой знае какви ще дойдат Crazy

# 268
  • София
Днес с Шош заведохме благоевргадските красавици Джъст Ваня и Ая в ЦУМ, в Джунглата. За съжаление, там са затворени около 40% от магазините (но пък в наличните цените бяха просто невероятни!), хора почти няма, а когато си тръгвахме какичката спомена, че има вероятност да затворят и Джунглата...  Confused Много тъжно ми стана... Обичах пазаруването в ЦУМ, а клубчето е едно от най-готините (дори и приказки бяха чели днес!)...  Cry

Айде, изсипах се.  Sunglasses

# 269
Ив, носталгия по миналите сладки месеци и години с бебешоците  spoko
Да се изсипя и аз... сваля ме бившия мъж на моя приятелка  Tired Е няма такава неловка ситуация...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт