ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 436
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мацкиииии, в понеделник (живот и здраве) ще монтират стаята на Шош!  Flutter

Стягайте се за петък (24 септември), по вечерно време, у нас!  Party

# 571
  Честит рожден ден на красивата ни Барби!Нека бъде много щастлива!   bouquet  bouquet  bouquet

# 572
  • Варна
Barbi, честит рожден ден! Желая ти винаги да се чувстваш красива и харесвана като кукла Барби!   bouquet
Честито на всички имащи в семейството си именници!

# 573
  • София; Дружбето
Barbi, честит рожден ден!

Честито на именниците Hug

# 574
  • София
Мили девойки Hug Hug Hug
Тази сутрин се събудих с някакво странно усещане,хем се чувствам подмладена Mr. Green,хем вече  се чувствам, че съм навлязла в една по - горна група 30+. Като бях на двайсет си мислех че тези на 30 са ужасно стари вече Joy, и че това са много годинки бре,ама сега си казвам че не са толкова много Wink. Без да искам си правя някаква равносметка,но  винаги си давам ясната представа ,че като "тегла чертата" най важното нещо в живота ми е Рая да бъде жива и здрава, всичко останало са "подробности в пейзажа".Много се радвам, че споделям празника си с ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!
Почерпете се за мое здраве!

# 575
  • София
Барби, честит рожден ден! Пожелавам ти здраве и хармония - за теб и за любимите ти хора!  Hug  bouquet Simple Smile 

Саше, честита именичка! Само радост и здраве желая на цялото ти семейство!   bouquet Hug Heart Eyes 

Честит празник на всички именици днес!

# 576
  • София
Мила barbi, Честит Рожден Ден!   baloni bdbaloni baloni Желая здраве от все сърце!

Честит празник на празнуващите в днешния ден!
Благодаря на всички Ви за пожеланията към моето голямо момиче!  Hug  bouquet

Малкото пък от вчера е в нова група /вече в първа/, но след две години в яслата, тя пак си иска там... Crazy Колкото и да приказвам, че вече е голяма, че само хубави неща ще се случват, че приятелчетата й от яслата са там и пр., тя си влиза с рев... Tired Знам, че ще свикне, ще мине и този период, но сега ми е едно мъчно...  Confused

# 577
Честит Рожден Ден Барби!!! Много здраве и щастие за теб и семейството!!! 30 си е една чудесна възраст!  Flutter

Честит имен ден на празнуващите!!!  Hug

На нас ни е втори ден в градината и всичко е наред - тази сутрин Дара хвана госпожата за ръка и попита: "Ще си играем ли?" Влезе си и толкова. Радвам се, че и харесва. Много ни помогна факта, че в частната градина постоянно се сменяха учителките и децата...

# 578
  • София/Варна
Барби, честит рожден ден!

Саше, много съм се затъжила за теб и прекрасните ти девойки, надявам се скоро да се видим  Hug.
Ман, това с отпуские е някакъв кошмар. В крайна сметка потърпевши ще си останат служителите. Пожелавам ти една прекрасна и релаксираща почивка в планината.

# 579
  • София
В нашата градина рибата Е пангасиус!  ooooh! Tired Пуснах на директорката инфото, дано хване декиш...  Tired

# 580
  • София
Може да ви се струвам луда, но сега с новото легло ще махна спалния чувал на Шош и съм в потрес как ще се оправяме в студените нощи...  Thinking Да го навличам или да го оставям да му мръзна гъза и да се учи сам да се завива?...  Thinking Хайде, дайте съвет, не се щадете!  Rolling Eyes

# 581
Аз бих оставила чувала.
Щото се знам каква съм, няма да спя спокойно, мислейки си, че се отвива. Пък предпочитам да спя  Mr. Green

# 582
Честит Празник на Криси!

Честито Рождение, Барби!

# 583
И аз бих оставила чувала.  Peace Дара отдавна не го иска и спи отвита.... когато наистина е студено, се увива като пашкул и не мръдва. Така, че аз не я мисля - да спи както си иска, стига да не ме буди  Mr. Green

# 584
Ив, аз не бих махнала чувала. Купи му с цип който е отдолу и не го закопчавай - така нощем ако стане поне ще може да ходи и няма да се претрепе/ ако това те притеснява/

Общи условия

Активация на акаунт