ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 449
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Setakap, поздравления за Дара! Все така да продължава!

monny_77, стискам палци Алекс да не плаче повече и той като Дара да влиза с усмивка!

Успешна седмица на всички!

# 556
Здравейте мацки,

Аз се каня да драсна някой ред от май Blush и все не ми се получава нещо Embarassed

Селма, честита ти дъщеричка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва. Hug

Иначе ние сме горе долу добре, растат си децата и ме подлудяват.Определено не си представях, че ще ми е толкова трудно с две деца.Боил го спрях още от май от ясла, поради чести боледувания, та досега.И цяло лято ми се разказа играта - изпаднах в някаква адска депресия, от която още не мога да изляза.Няма кой да ми помага с децата  и явно  това ми оказа влияние.Сега започнах да ги мятам на мъжа ми някоя и друга вечер и да излизам,иначе тотално издивявам нон стоп с тях.Даже се улавям, че по градинките вече избягвам да си контактувам вече с майки.

Та така, ще гледам да пиша по-честичко, защото определено ми липсва вашата компания.

# 557
  • София
Хрисси, ако щеш вярвай, вчера си говорихме за теб по време на гостуването при КайРенн!  Hug Доста оскъдна информация се чу... Хайде, добре завърнала се!   bouquet

# 558
   Хрисси,да знаеш само колко се радвам,че се появи!!!  Hug Hug Hug Hug Hug
   Благодаря за поздравлението!  Heart Eyes

Как се справяш сама с двете дечица ми е трудно да си представя.
   Добре,че мъжа ти се включи поне да те отменя някоя друга вечер.(Имам късмет,че моят  мъж е в отпуска,откакто се роди малката,иначе щях категорично да полудея и аз  Crazy ).
    Трябва да се видим някой ден!  Hug

# 559
  Момичета,преди малко прочетох този материал.Много съм впечатлена.Искам да го споделя с вас.

"Аз съм червена роза с бодли". И така е правилно

# 560
  • София; Дружбето
Хриси, ако знаеш колко добре те разбирам Crazy след вчера съм нов човек, не ме тресе толкова нервата. Да знаете, че ще повторя Mr. Green

# 561
Селма, покъртителна е тази история.....

# 562
  • Русе
Светле, браво на Дарка  Hug

Йоан, както предполагах от нас тръгна със сълзите. На първото стъпало за 2-рия етаж на градината се запъна и каза, моята група не е горе. Както и да е качих го, и го взеха вътре все едно за първи път вижда градина, набързо за да неусети че ме няма  ooooh!  След обяд го взех, бил спокоен - но като излязохме от групата ми вика: " Мамо тази група е гадна и неискам тук, ела да ти покажа моята" и ме заведе на първия етаж в бившата група. Сега от време на време ни споменава, как няма да ходи на градина и иска неговата група, с неговите деца.

Мони - казаха момиче, но ще почакам още няколко прегледа, за да съм сигурна  Wink

# 563
  • София
Хриси, ако знаеш колко добре те разбирам Crazy след вчера съм нов човек, не ме тресе толкова нервата. Да знаете, че ще повторя Mr. Green

Браво, Цветке, пиенето облагородява!  Mr. Green

# 564
Привет Хрисси  bouquetЗнам,че не ти помагам ама и аз да си кажа,че напълно те разбирам и ти съчуствам Sad Ама няма как трябва да стискаме зъби/и други работи/ Mr. GreenЩе се справим!
Браво на Дара!Дано винаги е така спокойна! Hug
Флаурлинка,благодаря ти! HugДано! Wink
Елина,дано!Стискам палци да е момиченце!Зная,че това искаш!/макар,че няма да съм познала Blush/
Ним,ти как си?Надявам се по-добре  bouquet

# 565
Хрисси, добре си се завърнала  Hug Най-добрата рецепта е да олабваш каиша от време на време и да не се шашкаш много. Иначе след още година- две ще ти е по-лесно  Hug

Малеее утре имам ученичка  Crazy

# 566
Саше честит имен ден на Криси   bouquet Нека е все такава красавица и все така добро и разбрано дете  Hug
Здравейте и от мен Hug Редовно ви чета, но време за писане не остава. Сега съм отпуска за седмица, не ми се коментира след колко разправии  Rolling Eyes Баси, а иначе ти обяснява правителството как трябва да си вземаш отпуската. `Ми да задължат работодателите да я дават Rolling Eyes  Crossing Arms
Весонката е на градина - определено се чувства добре детето. Елина не разбирам защо трябва да връщат Йоан назад. Поговори с тях, обясни че детето не се чувства добре, че си иска госпожите и т.н. Подраматизирай повечко, ако е необходимо и мисля, че ще успееш. Определено не е закон, че детето трябва да си върви с неговия набор. Важното е в умственото си развитие на кой набор съответства, иначе нямаше да ги има вундеркиндите Wink
От четвъртък и Цеци е на детска ясла. Предполагам, че не е необходимо да ви обяснявам как всяка сутрин ми се свива сърцето, докато му гледам разплаканото лице, но е факт, че в момента, вкойто не ме вижда спира да плаче. По-скоро се притесних като ми казаха, че имам много добро и послушно дете, което обаче не говори. Това със сигурнаст не е характерно за него, защото като сме заедно той просто не млъква. Надявам се до седмица-две да се поотпусне и да видят Цецонката в пълния му блясък  Mr. Green
От вчара руснаците са у дома и съм много щастлива, че успях отново да видя племенника си, вече пораснал. През двата дена път (Пресли е колкото нашите магарета) с млак, самолет, автобус от Варна и кола, Crazy е разказвал на всички как отива в България, за да види брат си Веско. Голяма любов са двамата, въпреки че са се виждали като бебета. Сега ще ми е интересно Цеци как ще се интегрира в групичката.
Много съжалявам, че пропуснах срещата в Кайрен. Трябваше да дръннете един джисием Laughing, че нета ми е трудна мисия. За срещата в четвъртък смятам да я пропусна, тъй като ако всичко е наред ще да бъдеме към Банско. Дали някой ще ми повярва, че досега не съм ходила натам  Embarassed
Селма как върви твоето възстановяване?
Зная, че съм пропуснала много честитки и т.н., но искам да знаете, че съм преживяла с всяка една от вас и радост и тъга  Hug

# 567
  Саша,да ти е жива и здрава именничката!   bouquet  bouquet  bouquet

Манана,липсваше ни!  Hug
  Стискам палци Цецко по-бързо да свикне с яслата.  Praynig
  Племенника ти говори ли български?

Моето възстановяване засега не върви.Чакам да свърши ремонта в Шейново и тогава (ако мъжа ми не тръгне на работа и ще може да стои с бебката ) евентуално ще ме оперират.  Peace

# 568
  • София
Днес е най-прекрасен ден
БАРБИ има рожден ден!

# 569
  • София
Честит Имен Ден на всички, които празнуват на Кръстовден, да е жива и здрава сашината красавица!

cheers

Общи условия

Активация на акаунт