ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 452
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
  • София; Дружбето
Хм, ще питам и аз дали ще дават в нашата, защото си мислех, че е забранена тая глупости с флуорното мляко. Да откажа пък ако трябва ще забраня на Миша да яде мляко в детската Crossing Arms
Деси, на мене покана със златни букви трее ми пратиш smile3533

# 541
  • София
...
Деси, на мене покана със златни букви трее ми пратиш smile3533

И карета с кочияш, с дълъг и дебел.... камшик!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 542
# 543
# 544
  Само от снимките ми прилоша.....

# 545
  • София, Лагера
Ноем, Ив, давайте да се разбораме за четвъртък, а ако някоя от нас отпадне здраве да е  Hug

19.30 Кубанита  Peace Който му се идва - уелкъм!

Не знам колко точно е мръсна таз риба, но вкусът и е толкова блудкав и никакъв, че и да е полезна - па не я ща!

# 546
  • София; Дружбето
 Wine Glass

# 547
  • София
Да благодарим сърдечно на любезната домакиня!  Hug

Дес сътвори поредното страхотно мероприятие на своя територия, а то беше уважено от представители на почти всички софийски посоки; бяхме: (забележете!) Цвета! Лила! Лилита! Сту (по подразбиране  Heart Eyes) и аз.

Припомнихме си някои славни случки...  Rolling Eyes Как си върви времето неусетно...  Rolling Eyes

# 548
  • София/Варна
Да не направите третото тая вечер Wink.

Благодаря на всички, които уважихте мероприятието. Имах крещяща нужда от подобна сбирка. Скоро ще се пробвам пак да организирам нещо подобно Simple Smile.

# 549
  • София
....Скоро ще се пробвам пак да организирам нещо подобно Simple Smile.

Скоро-скоро... да се стягат и варненки! КайРенн идва, след нея и ние с Рени (15-18 октомври)!  afwitch

smile3508

# 550
Привет мацки!  bouquet
Аз чета редовно но не винаги успявам да пиша!Ай,да не се оправдавам Peace
Като прочетох по назад в темата за ревовете и тръшкането поне малко се поуспокоих,че "повредата не е само при нас" Laughing
Ив,браво на Шош! HugГолямо момче!
Ей,добре,че сте вие HugНито за това мляко съм чувала нито за пенгасиуса съм знаела.Не,че много съм яла,но всъщност знам ли дали не пробурват на децата в ДГ тази гадост ThinkingЛеле убивам ги!Иначе в нашата ДГ менюто е страхотно!Всеки ден за обед десерта е плод,а следобедните закуски не включват боклуци!И сутрин винаги е топла закуската/или тестена или макаронена/ Simple Smile
Алек тази година ще е трета група.Нали тръгна с набор 2005.И сега продължава с тях.Но от догодина живот и здраве ще повтаря Simple SmileДано поне до тогава свикне и да не реве толкова че...... #Crazy
Елина, HugДано бързо свикне детенце!А бебето още ли не се знае какво ще е?Или е тайна Mr. Green
Хайде,успешно начало на всички сладурковци за които утре /или по скоро днес/ще е първи ден на ДГ!Пожелавам им здраве,бърза адаптация и весели игри!  bouquet

# 551
  • София
Дес сътвори поредното страхотно мероприятие на своя територия, а то беше уважено от представители на почти всички софийски посоки; бяхме: (забележете!) Цвета! Лила! Лилита! Сту (по подразбиране  Heart Eyes) и аз.

Оооо, аз също бях с вас, макар и не тялом!  Simple Smile 

# 552
  • София

Оооо, аз също бях с вас, макар и не тялом!  Simple Smile 

Ти само ни мамиш!  Crossing Arms Всички очаквахме да се "излъжеш" поне вчера!...  Crossing Arms Ех, тоя Симо, бе - няма самотни вечери за него!  Mr. Green

# 553
Привет!

Тази сутрин Дара влезе в детската градина с голям букет, усмивка и нетърпение(въпреки една камара ревящи дечица) Беше спокойна и самоуверена, запозна се с госпожата, избра си гардеробче, даде ни по една целувка и си влезе в стаята  Flutter
Дано и нататък е така  Praynig

# 554
  • София
Браво на Дара!  Hug Ех, тези девойки колко са смели и находчиви...  Heart Eyes Пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт