ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
  • София
За утре не мога да обещая, защото не завися от себе си, но принципно имам огромното желание да дойдем със Симона!  Simple Smile 

# 526
 Вики,миналата година питах директорката на детската градина,дали на децата им се дава флуорно мляко.Каза ми,че не дават (на никой).
  За сладките неща.....И аз бях помолила госпожите да не дават на Алекс сладките неща (в нашата градина за съжаление в менюто редовно присъстват всякакви боклуци) и те ми уважиха желанието."Боклуците" ги намирам в шкафчето за дрехи,а вместо тях Алекс е хранен с филийки (не че е много по-добър вариант,но така поне малко в менюто му се намалява захарта).

# 527
  • София
В нашата ДГ боклук даваха само под формата на меденка и суха паста. Моя син не ги ядеше, така че не ме притесняваха. А, на една от закуските имат филия със салам, но той ходи закусил... Инак, менюто е много добре балансирано, имат дори риба на фурна и рибена супа...

# 528
  • София; Дружбето
Ще има ли днес седянка или не Rolling Eyes

# 529
  • София
Аз смятам да минем със Симона за час през Деси, да си излея душата и да бягам!  Simple Smile  Освен ако някой принц с бял кон (Бентли или Лексус също вършат работа) не ме забърше междувременно!  Mr. Green  Ще си носим ядене и пиене, от домакинята очаквам само съдове.  Wink

# 530
  • София, Лагера
Ноееееем, не можеш ли да пратиш Крас на Рд-то  Flutter
Аз другата седмица мога само в четвъртък 16-ти и то ако Митьофи не поеме към поредната командировка  Crossing Arms

Ами тогава кажи нещо за четвъртък, щото аз почвам да си запълвам програмата. Вече не мога в сряда, ще ходя на едва вила Писун да подивее на тревата и не знам кога ще се приберем  Confused А другите ще могат ли тогава, или да не ръчкам повече?

За днес пас. Няма как да пратя Крас, той съвсем бегло познава и децата, и родителите. А пък аз си имам приказка с таткото на рожденичката и искам да го разпитам разни работи (за здравословно хранене, да не си помислите нещо!  Mr. Green)

# 531
В нашата ДГ боклук даваха само под формата на меденка и суха паста. Моя син не ги ядеше, така че не ме притесняваха. А, на една от закуските имат филия със салам, но той ходи закусил... Инак, менюто е много добре балансирано, имат дори риба на фурна и рибена супа...

Ще видим в нашата градина как ще е... Притеснявам се, че редовно дават на децата риба Пангасиус. Токсичен боклук, който трябва да се забрани със закон! Ще забраня да и дават определени храни със сигурност!

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 12:19 от Setakap

# 532
  • София
Днес някои ще ходим в КайРенн, другите си решавайте.  Wink Не чакайте да ви канят по 100 пъти, ами се спретвайте!  Crossing Arms Mr. Green

На сбирка в четвъртък мога да дойда, ако не съм командировка.

Светле, как пангасиус, бе?!  ooooh! Sick Ох, утре ще проучвам...  Tired

# 533
Светлееее, аз редовно купувам пангасиус  Shocked Shocked Shocked Не бях чувала, че е  токсична....Дай повече инфо  Praynig
Аз в градината съм забранила да дават на Ая сокове, защото има алергия. Не знам колко го спазват  Thinking
За флуорното мляко ще проуча в понеделник ooooh! Изобщо не съм и подозирала, че някой ще си позволи да дава без моето съгласие  Naughty

Ноем, Ив, давайте да се разбораме за четвъртък, а ако някоя от нас отпадне здраве да е  Hug

# 534
  • София
Как сок в ДГ? Че те имат ли пари да купуват сокове въобще? За флуорното мляко и аз чакам да разбера новини, но се чудя как реално ще отсяват едните от другите деца и дали няма пак да сипват от един казан?  Thinking  И как въобще ще го добиват това флуорно мляко, продава ли се такова изобщо или се обогатява с някакви таблетки?  Sick

# 535
И аз до скоро я купувах. В нета има много материали за и против. На мен ми стига, че се отглежда в река Меконг...

# 536
  • София/Варна
Ще има ли днес седянка или не Rolling Eyes
Ще има, който ми е забравил адреса или не го знае, да пише на лични, за да го пратя.

Цветке, сподели в каква форма трябва да се отправя покана към тебе, че да я приемеш и после да не се сърдиш Wink (това в кръга на шегата, да няма пак обидени, плс)

# 537
  • Варна
Момичета, желая ви много хубаво изкарване на сбирката!
После ще има ли снимков материал?

# 538
  • София
Сту, в Готварския има тема с линкове за пангасиус.... Ако прочетеш, ще ти прималее.

# 539
  2 пъти съм готвила/яла Пангасиус.Миришише ми на гнило и на мухъл.Освен това има супер гадни на вкус мастни парчета.  Sick Sick Sick
  Със сигурност,тази риба не става за ядене.  Peace

Една моя приятелка каза,че тази риба я развъждат в отпадъчни води.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт