ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 465
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София, Лагера
Айде отделен пост, че е важно:

Софиянки, бира другата седмица?

Аз мога от понеделник до четвъртък (петък пътуваме). По-другата седмица цялата ме няма, така че хич и не се и пробвайте да отлагате срещата за тогава  Mr. Green Twisted Evil

# 511
А да попитам, вашите деца оставят ли ги в градината да играят или са седнали само по столчетата и гледат филмчета?

В градината на Алекс това с филмчетата се практикуваше редовно.(Което е истинска мъка за моя Алекс).
    Занесох на госпожите и на директорката една статия за вредата на телевизията.В последствие,когато прибирах Алекс случайно или не го заварвах в игра ,а не на столче.

# 512
Анджи, а Деси има ли малко момиченце? (преди време ми се стори, че я видях, но беше с 2 деца - виждала съм я само на снимки и то доста отдавна, затова не съм сигурна)

Не знам Simple Smile

Любо го намирам да си играе, много рядко е седнал на столчето и то е, когато го взимам към 16:15. Когато е по-късно все си играят, на пода или на масичка.
Той ми каза, че им пускат телевизор, на който гледат ЧеМурашка  Laughing

# 513
  • Варна
Сетих се и още нещо да ви питам за градините - въвеждат ли пак флуорната профилактика при вас? Разбрах, че в нашата градина има уведомление, че я започват пак. Вики не е ходил от почти 2месеца и не са ми давали да подписвам нищо все още.

# 514
Дадоха декларация вчера, можеш да откажеш като напишеш на декларацията, че не си съгласна.

# 515
  • София/Варна
Сту, добре се завърнала! Сега директно към въпроса - кога ще се видим да разказваш?
Утре, у дома, след 16ч?

# 516
  • София
Сту, добре се завърнала! Сега директно към въпроса - кога ще се видим да разказваш?
Утре, у дома, след 16ч?

Едвам се навих!  Sunglasses Whistling

Боже, оня ресторант Spaggo е вълшебен - днес като се квакнахме с дружки в 11, станахме в 15 часа!  Embarassed В детския клуб им бяха спретнали импровизиран курс по народни танци!  Crazy Не знам Шош дали ще стане за вечерята поне...  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 17:11 от ivonska

# 517
  • Варна
Анджи, аз че ще откажа - така ще е. Силно ме съмнява обаче, че някой ще се съобрази с това. При положение, че съм дала бележка от лекар, че Вики е алергичен към фъстъци и не трябва да му се дава каквото и да е сладко (почти всички вафли, сухи пасти съдържат следи от фъстъци) и пак му дават (все забравяли). Та какво остава за нещо, което и да му го дадат, няма да разбера.
Беше ми интересно дали само във Варна се пак опитват да прокарат тази програма с флуорното мляко. При положение, че толкова се дискотира и протестира срещу тази програма преди време.  Sick
Ивонска, много хубаво звучи - пълноценно е било и за двама ви.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 17:07 от Viki_76

# 518
  • София
...Беше ми интересно дали само във Варна се пак опитват да прокарат тази програма с флуорното мляко. ...

Аз си трая, защото не знам за какво става дума...  Rolling Eyes Никой не ме е питал, но само да попитат!...  #Cussing out Ще се поинтересувам в понеделник специално!

# 519
Питах учителката вчера ще раделят ли децата на приемащи и неприемащи флуор и тя каза, да, ще бъдат разделени. Малко ми хикс как ще стане това, осен да им лепнат по един бадж  Laughing
Аз ще откажа, но Любо така или иначе мляко и сирене  отказва да приема.
Казала съм на лелята да не го карат насила да ги яде.

Има тема в клюкарника http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=524314.0

Искам и аз на рестораааааааааант!

# 520
  • София; Дружбето
Среща, кой ще ходи Mr. Green казвайте да си издействам извинителна бешежка тази вечер, че ще си утрепя децата иначе

# 521
  • София, Лагера
Утре, у дома, след 16ч?
Аз не мога, на детски РД съм  Confused Нещо по-вечерно пред седмицата? Дес, не можеш ли да оставиш хлапетиите на татко им и да зачезнем на кръчма?

# 522
  • София/Варна
Ноеми, сама съм с децата в България, а и Елица е още кърмаче.

# 523
  • София, Лагера
А, сори, това съм пропуснала!

...ми значи аз отпадам..   Confused

# 524
Ноееееем, не можеш ли да пратиш Крас на Рд-то  Flutter
Аз другата седмица мога само в четвъртък 16-ти и то ако Митьофи не поеме към поредната командировка  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт