Манпла , Елия и Моксито, благодаря за кафенцата !

Елия, чудесно събуждане с Хубавелко !

Прекрасен и усмихнат ден на всички и успешна нова седмица !

Аз сега ще се върна да ви изчета и тогава ще си побъбрим! 
Боб, голяма си фъртуна! Явно много сме ти липсвали и си неудържима! Браво, мила, давай все така мощно!

Ние наистина сме ЩУРА компания!
Истинска "щура компания"! Щура, ама ми е любимата компания. Браво, Боб! Супер завръщане!
Личи си, че добре си си починала. Бгхелп, клипа е направен страхотно. Идеята ти е много оригинална и добре поднесена. Лично на мен, внушението от текста на песента ми се губи, защото не знам езика, а и този тип музика не ме вдъхновява особено. Интересна работа, музиката на Карач много ми въздейства, особено тази от филма, а иначе не харесвам турска музика. Много е добър тоя Карач, наистина!
Те са родени един за друг - дано и в като характери се спогаждат. Другото ще си каже майката-природа. Ама и аз се ядосвам на тия папараци - как пък нищо не видяхме или чухме от личния им живот, освен за тоя смотльо - певеца на Йозлемчето, дето заради рекламата ни го навират непрекъснато.
Като ги гледам другите пред него, ами като мъже могат само да му дишат праха от обувките на Серхан. Вече си мисля, че представите за красив мъж в Турция са доста различни от нашите. И сигурно е така, той определено има европейско излъчване! Абе, не ме интересува на кое място е - за мен си е Номер 1 и това си е!