Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 160
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро, Незабравими !!!
Манпла , Елия и Моксито, благодаря за кафенцата !  bouquet
Елия, чудесно събуждане с Хубавелко ! smile3525
Прекрасен и усмихнат ден на всички и успешна нова седмица !  love001  love001  love001

# 436
Прекрасен ден на всички и от мен !   bouquet

# 437
  • Русе

Здравейте, дружина!
 Успешна нова седмица и добро настроение!

# 438
  • София
Здравейте кукли! И ти Петко!   bouquet
Нямаше ме няколко дни, а тук забавлението си тече с пълна сила! Не знам защо Петко харчи пари за олинклузив, като тук се предлагат закуски, следобедни коктейли и питиета не за пет, а за осем звезди! За компанията да не говорим. Страхотни сте.  newsm51 Аз сега ще се върна да ви изчета и тогава ще си побъбрим!

# 439
  • София
А, извинете, забравих да ви пожелая слънчев и усмихнат ден, успешна и ползотворна седмица!

# 440
Добър ден, сладурани и сладур!  love001
Хубава, спокойна седмица на всички!
Манпла , Елия и Моксито, благодаря за прекрасното събуждане! newsm51

# 441
  • Русе
Божеее, момичета, невероятни сте! smile3521
Върнах се да ви изчета, то нямате настигане?! Стихове ,клипове, снимки, мнения...дал Бог че и повече!
Бгхелп, много хубав клип си сътворила! Лично на мен това наслагване на снимки върху снимки много ми харесва! Текста е силен, на мен малко музиката не ми допада, може би защото я слушах само 3 пъти?!Идеята си предала изключително добре! Майстор си! smile3501 smile3501 smile3501  Боб, голяма си фъртуна! Явно много сме ти липсвали и си неудържима! Браво, мила, давай все така мощно! smile3525 smile3525
Дани, не знам какво да ти кажа,все ще е повторение!Невероятно много ми допадат стиховете ти!  love001 newsm51  love001
На всички Незабравимки, които поддържат огъня жив, моите най-сърдечни поздрави! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 Ние наистина сме ЩУРА компания!

# 442
  • Русе
  Сега пък малки се получават?!

# 443
# 444
  • София
Ей, страшни фурии сте, значи!  Hug Истинска "щура компания"! Щура, ама ми е любимата компания. Браво, Боб! Супер завръщане!  newsm51 Личи си, че добре си си починала. Бгхелп, клипа е направен страхотно. Идеята ти е много оригинална и добре поднесена. Лично на мен, внушението от текста на песента ми се губи, защото не знам езика, а и този тип музика не ме вдъхновява особено. Интересна работа, музиката на Карач много ми въздейства, особено тази от филма, а иначе не харесвам турска музика. Много е добър тоя Карач, наистина!  smile3521

# 445
  • София
Гледам обсъдили сте в подробности отношенията Серхан-Йозлем. Аз съм от лудите фенове да се съберат в реалния живот и вярвам, че между тях има нещо! Може да са много добри актьори, но това с погледите не се играе лесно. Освен това гледах от любопитство другите филми, в които играе Серхан. Няма друго такова привличане и това си е. Naughty Те са родени един за друг - дано и в като характери се спогаждат. Другото ще си каже майката-природа. Ама и аз се ядосвам на тия папараци - как пък нищо не видяхме или чухме от личния им живот, освен за тоя смотльо - певеца на Йозлемчето, дето заради рекламата ни го навират непрекъснато. smile3511

# 446
  • София
А за Хубавелко какво мога да кажа - невероятен мъж, с невероятно излъчване. И аз много се чудя, как може такъв мъж, който играе в най-гледания сериал да стои на 7 място в класацията.  smile3506 Като ги гледам другите пред него, ами като мъже могат само да му дишат праха от обувките на Серхан. Вече си мисля, че представите за красив мъж в Турция са доста различни от нашите. И сигурно е така, той определено има европейско излъчване! Абе, не ме интересува на кое място е - за мен си е Номер 1 и това си е! Crossing Arms

# 447

Така си е, Бобояна!
Този жаден, пълен с копнеж и желание поглед не може да е само артисти4ност!

# 448
  • София
Малко сравнение - първенеца в класацията :

...и Хубавелко - на 7 място  newsm78 newsm78 newsm78

Не мисля, че има нужда от коментар............. Crossing Arms

# 449
Ама и нашата любимка в какъв предизвикателен тоалет е! Направо му лази по нервите! Човекът не беше на себе си!

Общи условия

Активация на акаунт