Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 016
  • 748
  •   1
Отговори

UNUTULMAZ- "НЕЗАБРАВИМА"
НАДЕЖДАТА УМИРА ПОСЛЕДНА, ЛЮБОВТА- НИКОГА!

ВСЕКИ ДЕН ПО НОВА ОТ 20.00
ВСЕКИ ДЕН ПОВТОРЕНИЕ ПО Фемили ОТ 12.30

Тук се качват най-бързо частите на епизодите по АТВ

С участието на: Серхан Яваш, Йозлем Йълмаз, Синем Йозтуфан, Буура Гюлсой,
Фикрет Хакан, Дениз Гьокчер, Алийе Узунтаан, Хакан Ванлъ, Гьозде Мукавелат  и др.

Музика: Kıraç , Halil Kurt
Режисьор: Ersoy Güler , Cem Tabak
Продуцент: Аhmet Bayram
Сценаристи: Haldun Ünsal, İhsan Aydın, Müjdan Kayserli
Продукция: ATV 2009

Официален сайт на сериала
Сайт на сериала в портала на ATV
Подробно резюме на епизодите
Епизодите наживо по ATV всяkа сряда

Музикални теми:
Kıraç - Turnalar     Kıraç - Acı çekmek özgürlükse    Kıraç - Unutulmaz     Kıraç - Ayrılık    Halil Kurt - Ben seninle  
Halil Kurt - Senden Başka

Музикални теми с ПРЕВОД :

Kıraç - Turnalar   Kıraç - Unutulmaz   Halil Kurt- Ben Seninle   Halil Kurt - Senden Başka

Ямур                                    

Харун                 Еда                         Мелда                      Толга                     Севал

Феяз                      Саадет                      Тюркян                    Джемил                Ферда

Бурак                 Ъшъл                   Бату                        Керем                   Билял           Ниса

ЕПИЗОДИТЕ В TORRENTS
MASTERS
  ЕПИЗОДИТЕ В NİTROBG   EПИЗОДИТЕ В LAPACHE   ЕПИЗОДИТЕ В ЗАМУНДА        SOUNDTRACK - TORRENT
МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА СЕРХАН ЯВАШ   МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ТУК ЗА ЙОЗЛЕМ ИЛММАЗ  ГЛАСУВАНЕТО Е ВЪЗМОЖНО ПРЕЗ ЧАС

Назад към темите

тема1    тема2      тема 3    тема4      тема5      тема6   тема7    тема8   тема9    тема10   тема11     тема12    тема 13    тема 14   тема 15   тема 16   тема 17   тема 18   тема19  тема20  тема21  тема22  тема23  тема24  тема25 тема26  тема27  тема28  тема29  тема30  тема31  тема32  тема33   тема34  тема35  тема36  тема37  тема38  тема39  тема40  тема41  тема42  тема43   тема44  тема45  тема46  тема47  тема48  тема49  тема50  тема51 тема52  тема53 тема55   тема56    тема57   тема58    тема59   тема60   тема61  тема62  тема63  тема64  тема65  тема66  тема67  тема68  тема69  тема70  тема71

Интервю с актьорите от "Незабравима" (Еда, Харун и Толга) Част 1  Част 2

ПОДАРЪКЪТ НА КАРПАТИЯ ЗА ВСИЧКИ НИ  

Welcome to UNUTULMAZIA

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:43 от moxito

# 1
Moxito прекрасна нова тема

За теб

Поздрав за всички

http://www.youtube.com/watch?v=AFh6EGKVols

# 2
Добро утро!Хубав и усмихнат ден на всички!

# 3
Добро утро мили и весел и незабравим уикенд!::Simple Smile))  

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 09:30 от elia1972

# 4
# 5
# 6
# 7

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 09:53 от elia1972

# 8
Добро утро, мили дами и Петко, лек и спорен ден, нова тема, нов ден - много късмет!!!

Още ли спите!!!!!
За новата тема:

# 9
# 10
Добро утро мили дами и Петко! Желая на всички Ви незабравим уикенд!

# 11
  • Русе
Здравейте и от мен привет,Бг-мами и Петко! smile3525
Приятен уикенд на всички!

# 12
  • Русе
[imghttp://www.playcast.ru/uploads/2009/04/26/950459.jpg][/img]
Ей,така и не се научих как да поставям картинки! Излиза ми все в текстов вид?! smile3515

А беше поздрав за Моксито,за Новата тема!

# 13
[imghttps://cdn.bg-mamma.com/JTPb/905c5db0.jpg]http://[/img]
Ей,така и не се научих как да поставям картинки! Излиза ми все в текстов вид?! smile3515

А беше поздрав за Моксито,за Новата тема!

Заповядай мила.  bouquet

# 14
Вчера видях едно интервю с Йозлем и Берксан , когато са започнали да снимат сериала Servet Avcisi в превод Ловец на богатсво ..
Какво се случва в " Ловец на богатство" икаква роля Вие изпълнявате?
Берксан: Този филм разказва за една позната трагикомична случка.Аз изпълнявам ролята на Керем, който живее с чичо си и е много богат бизнесмен. Привърженик на музиката и свободата си.Чичо му иска да го ожени, за да направи холдинга си по голям и силен.Керем отказва и е изхвърлен на улицата и заедно с приятеля си Садък заминава за Кушадасъ да свири музика.
Й.Й: Аз изпълнявам ролята на Зейнеб, която обича един мъж, който я изоставя заради едно богато момиче. зейнеб се ядосва и решава да отмъсти като си намери богат съпруг.

Къде се проведоха снимките?
Б: Няколко седмици ще снимаме в Кушадасъ, след което ще се върнем в Истанбул.Керем свири в един хотел там.Зейнеб идва там да търси богат мъж, тя е "ловец на богатство". М/у нас ес заражда привличане. Все се заяждаме, но не знаем че и двамата се влюбваме един в друг.В Истанбул любовта ни пламва с пълна сила.

Как ще приеме зрителят тази история?
Б: Приятно за гледане е сериала. Екипа е много добър, познат на зрителя история, но сериите няма да свършват както те очакват.Ще се излъчва по АТВ

Какво Ви привлече в проекта?
Й.Й: Аз съм привързана към старите турски филми, затова и приех да участвам.Прилича на тях, но не ги повтаря. Това е един лек филм.Не повтаря филмите, които се снимаха досега.

Има ли прилика м/у Вас с ролите, които изпълнявате?
Б: Животът на Керем е различен от запланувания, там си приличаме с него.Има приятел на когото може да разкаже всичките си проблеми. Внай-личните си моменти може да си вземе китарата и да засвири.Зейнеб пък се опитва да извлече максималното от живота и точно това ще ги срещне двамата с Керем.

Искаш ли да си свободен като Керем?
Б: Свободата е най-важна за мен.Не мога да живея под ръководството на друг.

Мъж любовник ли си?
Б: Кой не живее за любовта?Всеки си казва няма да се повтори , но след няколко дни пак се влюбва.
Й.Й: Сега има една истинска и една лъжлива любов.Аз никога не мисля за дълготрайна връзка.

Как става това?
Б: това е друго.
Й.Й:/усмихва се/ Има за един миг, има и за дълго. Аз не мисля за дългогодишна връзка.Например Зейнеб и Йозлем мислят трезво.По това прилича на мен, но тя търси богат мъж.Аз не търся това, защото не ми е нужно.
Б: В дъждовно време какво означава да останеш без вода, когато разберете това, тогава слушайте моите песни.

Общи условия

Активация на акаунт