Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 72

• 28 118
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Русе
Газелката ми тя! Тук е с физиономия "Не ми казвай какво да правя, аз си знам?!"  Kiss  Kiss  Kiss

# 572
[img300x300]http://www.vendimatic.com/capuchino.jpg[/img300x300]

# 573
  • Русе
Бгхелп, Нощна провокаторке! Не ми казвай ,4е тази снимка е правена в София?! Naughty #Crazy #Crazy #Crazy

# 574
  • Русе
Не ми се иска, но лимитът ми свърши.
Лека нощ, компания! Спокойна нощ и сладки сънища! newsm51 newsm51 newsm51

# 575
# 576
  • София
красавица си е нашата Еда    

Елия, дума да няма! Страшна е Йозлемчето - тия очи като кладенци - кой няма да се удави в тях.  smile3521 smile3521 smile3521 Аз все не сварвам да те поздравя за страхотните закуски и кафенца сутрин, ама ти нали застъпвяш винаги първа смяна, не мога да те засека.  Hug

# 577
# 578
  • Стара Загора
Момичета, имам една снимка на Серхан, която е подходяща за поставяне след 23 часа за охлаждане на страстите, но не мога да я намаля и да ви я покажа. Мога да я изпратя на някоя от вас и тя да я постави в нашия форум.

# 579
Благодаря ти много за хубавите думи,аз наистина повече влизам сутрин,но след това чета всеки ред,който сте написали!::Simple Smile))    

# 580
Като гледах днешната серия с превод, пак се ядосах на мелдището. Каква манипулаторка е само ! Мамо, подръж ме за ръката ! Знае, усеща, че майка й вече е на страната на Еда.
И Еда и Харун как ги изманипулира, та предизвика реакцията на Еда и после шамара на Харун. Подла твар е Мелда, но не може да й се отрече , че добре ги манипулира всичките.

# 581
# 582
Ели, и аз искам да ти благодаря за кафенцата и закуските сутрин.
Също и на Ади, Уинона, изобщо купонът си започва от сутринта, та чак до вечерта.
 Hug

# 583
Давай,пращай я,щом е на Хубавелко,няма проблем!!!    

# 584
Много измъчен вид има Серхан на горната снимка, много !
 Embarassed
Не си спомням от кой момент на филма е или е някакво друго негово участие ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт