Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 70 765
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Поци, моите аминокиселини са си хап4ета и то огрооомни #Crazy не съм ги броила дали отговарят на бройката на етикета Simple Smile но все пак си взех други ВССА на Olimp, които са на капсули и много по - лесно поглъщам, взех си и суроватъчен протеин без въдлехидрати пак на Scintek. В магазина ме посъветваха след като изпия Carni tech-a, да мина на Lipo 6 за жени http://fitness1.bg/nutrex-lipo-6-hers/  newsm78. Какво ще кажете за него? Пила съм първата формула на Lipo6, и имах доста добри резултати въпреки, че не бях от най - стриктните в залата. 
На Олимп..и на Липо са добри Peace

# 91
Здравейте и от мен Simple Smile

С тримесечен режим свалих 15 кг и силуета ми ми харесва, но останаха излишни мазнини в областта на корема, кръста и вътрешната част на бедрата. Седмично имам по около 2 часа интензивно кардио /от вас се научих така да му казвам Simple Smile)) - касае се за интензивни народни танци, пия около 1,5-2 л вода и като се прибера теглото ми е колко преди тренировката/. Чета за Л-карнитин, но нещо не мога да разбера дали просто дава енергия или помага и в изгарянето на мазнините, тези белите. За фет-бърнерите нищо не знам - в сайтовете където се продават логично пише само хубави неща. Има ли някакъв безвреден и сравнително ефективен препарат за подпомагане на горенето? Освен това след спирането на приема на такива препарати какво се случва? Запазва ли се постигнатото или за известно време пак се връща човек в изходна позиция?  newsm78

Мерси за отговорите предварително

Цветче, с какъв режим свали килата?

# 92
Здравейте ,имам питане към Поци или някоя от вас,ако е употребявала ANIMAL CUTS,прочетох доста мнения в чуждестранни форуми и като за всеки продукт мненията са разделени на две,затова реших да се допитам и до вас,имам да свалям около 20 кг.,.В момента имам възможност да използвам кростренажор,правя около 20-25 мин  на ден и след това играя 25 мин Тае Бо.Въпросът ми е подходящ продукт ли е за жени и подпомага ли отслабването?Благодаря предварително на всеки помогнал с мнение.

# 93
  • Плевен
bambinomio, Animal cuts са тежка артилерия fat burneri  newsm78, силен термоген. Ако досега не си употребявала подобен вид добавки и не си тренирала се опасявам, че ще ти дойдат доста силни. Разкажи малко повече за себе си, за режима си на хранене и тренировки. Тае бо в къщи ли тренираш или в зала? Но си мисля, че първоначално можеш да взимаш Л карнитин около месец, да направиш малка почивка и тогава да включиш нещо по силно.

# 94
Благодаря Поци , поръчах си вече . Като пристигне започвам да го пия, на сайта пишеше 3*1 преди хранене. Л карнитина да го пия само преди тренировка и диетата да е Дюкан? Дали ще се справя да 04.10 с около 7/8 кг newsm78?
От теб зависи Wink
Привет Поци!
Започнах 3 пъти в седмицата да ходя на фитнес и взимам течен л-карнитин преди тренировка.Искам от 61 да стана 55-56 кг.Съчетавам основно месо и риба със салата и по малко ядки сурови,сутрин пия чай без нищо или фреш до обяд.Мислиш ли,че диетата и Syntrax fyre  ще са добро съчетание/да премахна ли фреша/?Мерси!!!!

# 95
Viv_pl ,благодаря ти за  отговорът. Използвала съм добавки, пила съм Lipo -6,ASTRO PHEX,в момента пия Л карнитин преди всяка тренировка.Тае бо- засега в къщи ,както споменах имам крос тренажор,опитвам се  да тренирам поне 20 мин на него,но честно казано не предполагах,че ще ми е толкова трудно на него.Преди имах велоергометър и на него откарвах по един час  без проблеми,а на крос тренажорът ми е голяма мъка.Килограмите са качени по време на бременност,около 30,за сега се справих само с десет,остават още 20.Понякога ми се струват като мисия невъзможна.точно,за това искам да включа нещо по силно от Л- карнитинът,защото имам чувството,че метаболизмът ми е просто страшно бавен.Със страхотни усилия свалям 1 или 2 килограма.Като хранене ,нямам точно изграден режим за сега.Просто не консумирам хляб,сладко,газирано,пържено. Храня се предимно с зеленчуци ,пилешко и риба.Съжалявам ,малко дълъг стана поста,дано не съм досадила.Благодаря

# 96
  • Плевен
Дааааа права си за крос трнажора, и на мен ми е голяма мъка, но виж Тае бо-то е друга работа Simple Smile тренирам го с удоволствие. Щом като ти понася Липото мисля, че няма да имаш проблем. Незнам колко е голям бебчо и дали организма ти се е пренастроил след раждането, защото аз съм аналогичен случай и до почти 2 годишнината на дъщеря ми, усилията които полагах да отслабвна бяха напразни.

# 97
Благодаря Поци , поръчах си вече . Като пристигне започвам да го пия, на сайта пишеше 3*1 преди хранене. Л карнитина да го пия само преди тренировка и диетата да е Дюкан? Дали ще се справя да 04.10 с около 7/8 кг newsm78?
От теб зависи Wink
Привет Поци!
Започнах 3 пъти в седмицата да ходя на фитнес и взимам течен л-карнитин преди тренировка.Искам от 61 да стана 55-56 кг.Съчетавам основно месо и риба със салата и по малко ядки сурови,сутрин пия чай без нищо или фреш до обяд.Мислиш ли,че диетата и Syntrax fyre  ще са добро съчетание/да премахна ли фреша/?Мерси!!!!
Da Peace
Фреша не го махай Peace..яж и плодове..но не вечер Peace

# 98
Мерси!Ще се поръчва!Дано до края на годината постигна целта си!!!Вече се визуализирам и от сега се чувствам добре!!!!

# 99
Мерси!Ще се поръчва!Дано до края на годината постигна целта си!!!Вече се визуализирам и от сега се чувствам добре!!!!

Oт къде ще го поръчваш

# 100
http://www.silabg.com/bg/product
тук има няколко вида,кой ще е добър за мен?най-ефикасен и без странични ефекти?мерси предварително!също ак има друг сайт,може да ме посъветваш и пак мерси!
ох,и още един въпрос-може ли да си допия Витаслимчето с фат-бърнъра,че така и така имам за още няколко дни?

# 101
http://www.silabg.com/bg/product
тук има няколко вида,кой ще е добър за мен?най-ефикасен и без странични ефекти?мерси предварително!също ак има друг сайт,може да ме посъветваш и пак мерси!
ох,и още един въпрос-може ли да си допия Витаслимчето с фат-бърнъра,че така и така имам за още няколко дни?
Допий го..но не го смесвай с
http://www.silabg.com/bg/953-SYNTRAX-FYRE-Original-120-caps.html

# 102
Много благодаря!!!

# 103
Почни го по една таблетка сутрин и една към 16 ч..вечер не го пий
..след няколко дена качи на 3 таблетки..сутрин,обед и вечер/16 ч/

# 104
Поци, здрасти, чест и почитания за темите!

Ако може да попитанм нещо. С висок инсулин съм, 165см, 73кг,22г. Качих 15кила последната година и колкото и да се мъчех, не само, че не отслабвах, но и напълнявах. Сега пия изписан ми от диетоложката метформин и спазвам диетата пак от нея. Имам крос вкъщи, използвам го, но доста хаотично/не знам точно как да направя най-ефективна тренировка/. Въпросът ми е дали с меформина/който засега не мога да спра, защото лекувал инсулина/ мога да започна някой термогенен фетбърнър? Чудя се межди Липо6/Syntrax Fyre/Animal Cuts?  Или да си купя чист синефрин примерно?

Много съм объркана и ще съм ти много благодарна ако може малко да ми помогнеш Praynig

Общи условия

Активация на акаунт