Използвате ли суплементи(хранителни добавки) и какви-6?

• 71 105
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Black Arrow този бърнар ми допада,по описанието де.По-добър ли е от окси елита?Замислям се като ми свършат моите капсулки да започна със тези?Добра ли е идеята ми според теб?

# 496
  • Miami
И аз се присъединявам към горното питане  Simple Smile Сега пия оксито и се чудя като го свърша пак да го повторя ли или да си взема на BSN  Thinking

# 497
По-добър...,,,,,,.........По-лош Laughing
Да ви кажа мисля ,че са на кантар.Не мога да съм пила от всичко Wink Пила съм по 1-2 таблетки,но това не е цял цикъл с добавката за да съм сигурна. Wink  Затова не мога да твърдя кой е по-добър, а и по описанието и рекламата не винаги може да съдиш Simple Smile
Ако имаш много килограми за сваляне и от аспирин може да свалиш..всичко е в главата ти Wink
Вярно..тези бърнъри няма как да не ги усетиш и когато ги пиеш ..няма как да не разбереш потенето и енергията след 30 мин от какво са ти  дошли Simple Smile

# 498
Пример с това  ви давам
http://www.silabg.com/bg/543-WEIDER-SPEED-BOOSTER-50tabs.html

Освен добавките които пия преди тренировка ...вземам и 3 таблетки от това.Евтино е като цена..но е добра марка Wink Смуче се като бонбон..вместо дъвка го вземам  Laughing
След час тениската е мокра до долу и все едно някой ме полива с вода.Факт.И това при силова ,,,,не кардио тренировка Wink

Взех го на майтап..ей така..бях учудена от ефекта Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 авг 2011, 16:14 от Black Arrow

# 499
  • Miami
 Simple Smile мерси Black Arrow.  Ще пробваме, ще видим!

# 500
Имам и аз нужда от помощ.  Praynig
Тренирам 5 дни в седмицата - силови и кардио тренировки.
3-4 пъти в седмицата плувам.
 За 4 месеца с правилен хранителен режим свалих 16 кг., останаха 5-6 кг.
Изгорих около 12% мазнини.
Никога не съм пила бърнър или липотроп.
Имам проблем с кофеина.
Продължавам да свалям килограми - 0,500 - 1кг. на седмица, но този пояс около корема започва яко да ме дразни.
Искам най-сетне да видя това, което е под мазнините.

# 501
И аз благодаря Black Arrow,че отговаряш така бързо  Simple Smile Имам още 60 капсули някъде,така че имам време да си помисля.

# 502
Имам и аз нужда от помощ.  Praynig
Тренирам 5 дни в седмицата - силови и кардио тренировки.
3-4 пъти в седмицата плувам.
 За 4 месеца с правилен хранителен режим свалих 16 кг., останаха 5-6 кг.
Изгорих около 12% мазнини.
Никога не съм пила бърнър или липотроп.
Имам проблем с кофеина.
Продължавам да свалям килограми - 0,500 - 1кг. на седмица, но този пояс около корема започва яко да ме дразни.
Искам най-сетне да видя това, което е под мазнините.

Каква помощ..за добавки ..или Simple Smile

# 503
Записвам се да ви чета   bouquet

# 504
  • Плевен
Здрявейте, и аз имам въпрос  Simple Smile Преди 2 месеца започнах да тренирам 5 пъти седмично и пиех това http://www.silabg.com/bg/4685-NUTREX-Lipo-6-Hers-120-Caps-.html в комбинация с Л карнитин. Резултата ми е 8 кг. свалено тегло  Laughing и доста по- добра фигура. Проблема е, че от около 2 седмици не смъквам и грам, а изкам да изчистя още около 5-6 кг. Промениха ми тренировъчния план и хранителния режим. В момента пия течен Л карнитин и http://www.sportrex-bg.com/product/103/thermo-speed-extreme.html, но нямам необходимата енергия и се чувствам отпаднала.
Та въпроса ми е да взема ли Оксито или да продължа с Lipo-то? Всъщност всеки съвет няма да ми е излишен Simple Smile

# 505
Здрявейте, и аз имам въпрос  Simple Smile Преди 2 месеца започнах да тренирам 5 пъти седмично и пиех това http://www.silabg.com/bg/4685-NUTREX-Lipo-6-Hers-120-Caps-.html в комбинация с Л карнитин. Резултата ми е 8 кг. свалено тегло  Laughing и доста по- добра фигура. Проблема е, че от около 2 седмици не смъквам и грам, а изкам да изчистя още около 5-6 кг. Промениха ми тренировъчния план и хранителния режим. В момента пия течен Л карнитин и http://www.sportrex-bg.com/product/103/thermo-speed-extreme.html, но нямам необходимата енергия и се чувствам отпаднала.
Та въпроса ми е да взема ли Оксито или да продължа с Lipo-то? Всъщност всеки съвет няма да ми е излишен Simple Smile

Пробвала ли си да вземеш по 2 капсули от THERMO SPEED EXTREME Wink Пробвай..тогава пак пиши, ако нямаш енергия Simple Smile

# 506
Записвам се да ви чета   bouquet
Добре дошла Simple Smile

# 507
  • Плевен
Black Arrow пия Thermo speed-а от почти 3 седмици. Първата седмица взимах по 1 таблетка сутрин на гладно и 1 преди тренировка. От втората седмица увеличих на 2 сутрин и една следобед. Тренирам всеки ден по следния начин: 1-ви ден Крака и 40  мин. кардио, 2-ри ден: Гръб и гърди, 40 мин. кардио, 3-ти ден- 60 мин. кардио или почивка, 4-ти ден - Рамене , ръце и 40 мин.кардио, 5-ти ден - Ханш, корем и 40 мин.кардио, 6-ти ден - 60 мин. кардио.
Все по-трудно ми става да издържам кардио натоварването, а все пак нали то е важното за топенето на мазнините.
Ще пробвам да увелича добавките на 2 сутрин и две вечер, но мисля да ги сменя след като изпия опаковките, затова и питах с какво Simple Smile.

Извинявам се за дългия пост, ще се радвам на всеки съвет, особенно от теб  Hug

# 508
Black Arrow пия Thermo speed-а от почти 3 седмици. Първата седмица взимах по 1 таблетка сутрин на гладно и 1 преди тренировка. От втората седмица увеличих на 2 сутрин и една следобед. Тренирам всеки ден по следния начин: 1-ви ден Крака и 40  мин. кардио, 2-ри ден: Гръб и гърди, 40 мин. кардио, 3-ти ден- 60 мин. кардио или почивка, 4-ти ден - Рамене , ръце и 40 мин.кардио, 5-ти ден - Ханш, корем и 40 мин.кардио, 6-ти ден - 60 мин. кардио.
Все по-трудно ми става да издържам кардио натоварването, а все пак нали то е важното за топенето на мазнините.
Ще пробвам да увелича добавките на 2 сутрин и две вечер, но мисля да ги сменя след като изпия опаковките, затова и питах с какво Simple Smile.

Извинявам се за дългия пост, ще се радвам на всеки съвет, особенно от теб  Hug

60 мин кардио ми се струва малко много Wink
Щом не го усещаш,вземай друг Simple Smile

# 509
  • Плевен
60 мин кардио ми се струва малко много Wink
Щом не го усещаш,вземай друг Simple Smile
[/quote]

И аз така мисля да направя Laughing, но с Окси-то или с Lipo-то newsm78

Общи условия

Активация на акаунт