Часовникът! - тема 3

• 81 412
  • 344
  •   2
Отговори
# 120
Аз имам един часовник на Oxette,купуван преди около 10-тина години.Никога не ми е създавал проблеми.С две думи- доволна съм ! Grinning

# 121
Момичета моля препоръчайте ми добър чаовникар в София.
Отваряйки една тежка врата, часовникът ми се закачи и падна въртящото се копче за нагласянето на часа и спря да работи.   Confused Ще съм благодарна, ако някой може да препоръча способен часовникар Hug

# 122
  • София
Момичета, искам да ви попитам някоя от вас знае ли дали и ако да къде в София се продават имитации и по-скоро ме интересува Hublot ?   bouquet

# 123
  • Варна
Някой има ли лични впечатления от Ice watch? Харесала съм си един модел с тюркоазен цвят и много му се чудя.

# 124
  • София
Момичета, искам да ви попитам някоя от вас знае ли дали и ако да къде в София се продават имитации и по-скоро ме интересува Hublot ?   bouquet
http://www.dressking.net/markovi-drehi/marki/watches/mujki-chasovnici.html

# 125
Heart Eyes
Нов-новеничък! Ранен рожденденски подарък ;]

Много ми харесва, какви парички е и знае ли някой от къде бих могла да го намеря на най-добра цена?

(Верижката от какъв материал е?)

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 12:05 от mamaLina

# 126
Момичета, искам да попитам за сайтове, откъдето мога да купя изгодно часовник, а в същото време да са надеждни. Нямам никакъв опит в купуването по Интернет и ще съм много благодарна, ако ме насочите.
А има ли голяма разлика между цените в сайтовете и магазините?

# 127
Зависи от сайтовете и от конкретния модел часовник Wink
Купувала съм часовници от amazon и то доста изгодно - и двата с около 200 лв. по-евтино от тук. просто бяха намалени на по 40-50% за няколко дена и аз се възползвах. Доставката струка към 7-8 евро. Доволна съм от качеството и на двата  Peace
Купувала съм и друг, който с доставката ми излезе по-скъпо отколкото тук, но когато го поръчвах още го нямаше в БГ и не знаех на каква цена ще го пунсат тук.

# 128
Някой има ли лични впечатления от Ice watch? Харесала съм си един модел с тюркоазен цвят и много му се чудя.
Това са ми любимите часовници, не се чуди, а веднага си взимай да му се кефиш Grinning Grinning Grinning

# 129
Момичета, някоя от вас знае ли къде в София има лицензиран сервиз на Фосил. Имам си нова придобивка, но каишката ми е голяма и трябва да се скъсява. Предварително благодаря  Hug

# 130
Момичета, някоя от вас знае ли къде в София има лицензиран сервиз на Фосил. Имам си нова придобивка, но каишката ми е голяма и трябва да се скъсява. Предварително благодаря  Hug
Не мога да ти помогна с лицензиран сервиз на Фосил в София,но ще ти споделя,че моите часовници Фосил винаги са ми големи и каишките  ми ги скъсява часовникаря, при който си ходя от години,без да е оторизиран сервиз.Не е някаква философия. Peace Grinning

# 131
  • София

Последният Fossil,който си взех от Galdini също имаше нужда от скъсяване и момичето ми каза,че мога да отида до часовникар на Позитано,с който те работят и за да нямам проблеми,но аз се справих сама със скъсяването (махане на пластини от метална каишка).Не знам твоя часовник какъв модел е но можеш да се обадиш в Galdini,за да ти дадат точни координати на въпросния часовникар,защото аз така и не го посетих.  Rolling Eyes

# 132
Здравейте,имам едно питане.Преди година си взех часовник от английски сайт,от около месец не работи,но е още в гаранция.Трябва ли да го върна в Англия за поправка или мога тук в Бг да търся представител на фирмата или нещо такова?

# 133
Зависи от гаранцията ти. Обикновено са международни и би трябвало да се признае и от представителите в България. При всички положения те съветвам да се свържеш с представителите в България  Peace

Преди около седмица получих новия си часовник. Много съм доволна, малко е странен, но на живо изглежда много красив  Heart Eyes

# 134
Благодаря ти Nenna.Остава да разбера кой е представител на Долче и Габана,ако някой знае моля да ми каже Simple Smile Преди време търсих,но нещо не успях да открия.

Общи условия

Активация на акаунт