Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 314
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
а Lishid, височината на седалката регулира ли се?
Не съм Lishid, но се регулира.

# 421
Благодаря за отговорите! Останала съм с впечатлението, че чувалчетата са за съвсем малки бебета 6+ месеца, а големите деца не се побират вътре. Ако ми бяха обяснили добре, щях да купя по-рано. Но наистина няма смисъл да завивам с одеяла.

За мен количката да е тежка не е недостатък - това значи, че е стабилна. Моята е Конкорд Фюжън и мога да я управлявам с един пръст. Сгъвам я по 5-6 пъти на ден и това не ми е проблем. А какво значи с две движения да се трансформира коша? То по принцип не е ли така. Просто пускам с едно дръпване седалката и готово.
ElinKaMaliNka, от тези които си изброила по лични впечатления най-лесно се управляваг Стоке и Конкорд, първата с най-висока седалка, щом държиш на това. Пег Перего е по-тежка и тромава.

# 422
Предполагам се има предвид трансофмиране на коша от кош за новородено до нормална седалка, т.нар. летен вариант на количката.
А относно чувалчето - при нас зимата се оказа малко трудно използваемо, детето ми тогава беше на 6-7 месеца. Пречеше му някак си, а и то не прави пълна изолация отдолу и пак завивах с одеялце. Тази година мисля дори хич да не го ползвам, макар че все пак е преграда срещу вятъра, който зимата си е гаден.
Чувалчето и неговото пълно приложение, така да се каже, зависят според мен от модела количка...при нас не го намирам за сто процентово нужно да го има, просто защото не се закрепя така, че да изолира на сто процента. При други модели, при който чувалчето се закопчава с цип от край до край (трудно ми е да обясня...), си струва да се ползва...Ако намеря снимки, ще пусна, да стане малко по-ясно, че аз обясних по ужасен начин.

# 423
Вече са отговорили - да височината на седалката са регулира - има 3 позиции. Под трансформиране имам предвид това, че кошът на Скейт има три колана с помощта, на които от позиция кош за новородено с напълно легнало положение се превръща в седалка.

# 424
Вече са отговорили - да височината на седалката са регулира - има 3 позиции. Под трансформиране имам предвид това, че кошът на Скейт има три колана с помощта, на които от позиция кош за новородено с напълно легнало положение се превръща в седалка.
Много е удобно това според мен, ако се откажа от Джуулз като му дойде времето, Скейт ми е вторият избор.

# 425
.:.Stef.:. , много ще съм благодарна за подробности. Евентуално за нас би бил следният вариант:
http://www.boohoobaby.co.uk/prod_show.asp?prodid=190 . С ципове се закопчава - това ли имаш предвид или закрепянето за самата количка?
Но не виждам как се побира дете над 1 год вътре. В смисъл до кръста ли идва и ръцете отвън?!

# 426
  • София
 .:.Stef.:. , ти да не бъркаш чувалче с покривало на количката? Защото чувалчето напълно изолира отвсякъде, това засега май са ми най-разумно изхарчените пари за бебето.  Rolling Eyes И към питащата мама - ползвали сме го до над 2 годинки на детето, абе общо взето докато беше в количка все си го ползвахме.

# 427
  • Пловдив
някой виждал ли е по магазините АБЦ-дизайн-кобра-синия цвят

# 428
Аз говоря за покривало за крака, не за спално чувалче, извинете ме Embarassed

Нашето покривало изглежда така: http://www.vitodesimone.com/content/view/12/22/ Детето като е седнало, му се вижда главичката, а и ръцете му са отвън. Ако е новородено или по-малко от 6м. съответно, си лежи и нищо не му се вижда. Но - ципът, с който се закопчава покривалото, не е от край до край, а в краищата има едни лепки, с които се захваща чувалчето за седалката...има и копчета за закопчаване на покривалото пак към седалката, но въпреки всичко, изолацията не се получава, пон ене както на мен ми се иска...
А чувалчето - то е идеално за спящо или кротко бебе, аз нашето само до 4-ти месец бих могла да го сложа вътре...
Аз лично не си представям в момента да го сложа в такова нещо, освен ако не е вече заспал Thinking
В седнало положение как би изглеждало - Ника, ти можеш най-добре да кажеш Hug

# 429
А чувалчето - то е идеално за спящо или кротко бебе, аз нашето само до 4-ти месец бих могла да го сложа вътре...
Аз лично не си представям в момента да го сложа в такова нещо, освен ако не е вече заспал Thinking
В седнало положение как би изглеждало - Ника, ти можеш най-добре да кажеш Hug

Показвам аз Simple Smile Тук дъщеря ми е на 10 месеца. Слагах я в чувал до към 1г и половина  Peace

# 430
  • София
.:.Stef.:. , ми те мойте са кротки, возят се както ги сложа, без да буйстват и недоволстват.  Blush Иначе на Ета снимковия материал е чудесен пример.  Laughing Peace
Ние имаме на Jane, което се отваря с два ципа от двете страни, като седне го поотварям и подгъвам отпред, като легне вдигам циповете и вкарвам всичко без главата вътре.  Crazy

# 431
Бърз въпрос - колко струва в момента Joolz Grand (деним) с коша за новородено?

# 432
няма деним

# 433
Извинете, моя грешка - индиго й беше заглавието (нищо че си е баш деним)  Simple Smile

# 434
пак няма

Общи условия

Активация на акаунт