Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 5

• 52 438
  • 784
  •   1
Отговори
# 285
Има доста от обсъжданите колички, повечето. В първия изборът откъм колички е по-голям. Успех Flowers Four Leaf Clover!

# 286
ако питаш мен се ориентираи към официалните магазини и шоуруми на вносителите. там със сигурност ще ти обърнат внимание и ще намериш много промоции на нови или стари модели на по добри цени.

# 287
ако питаш мен се ориентираи към официалните магазини и шоуруми на вносителите. там със сигурност ще ти обърнат внимание и ще намериш много промоции на нови или стари модели на по добри цени.
Идеята ми изглежда добра. Мерси  Hug Утре тръгвам на обиколка.

# 288
Верочка - за Вис Виталис мога да кажа какви марки предлагат: Хаук, Есприт, Чиполино и Бертони, Чико, Кангару, Mutsy, Куйни, Фил енд Тедс, за Хане (Jane) не съм сигурна, Джордани, Козато, I´ coo, Maxi Cosi.

Пак да кажа - ако си избереш няколко модела, можеш да се обадиш в няколко магазаина и да питаш имат ли ги налични. Ще си спестиш време и разкарване Simple Smile

# 289
  • Русе, България
Здравейте! Включвам се поради нужда от мнение / съвет.
Днес ходих до един магазин за колички и съм много щастлива, защото моделът, на който съм се спряла (Hauck - Malibu All in One) беше наличен и имах възможност да го огледам добре и да побутам количката. Направи ми впечатление обаче, че продавачът не беше особено ентусиазиран от моя избор и много държеше да ми покаже колко добри са и Чиполино, и Бертони. Така другият модел, който попадна в полезрението ми, е на Bertoni - Plasma. Като спецификации ми се струват долу-горе еднакви, на Бертони задните колелета са значително по-големи, а предните - двойни. Имат разлика в цената, която за момента не стои като водеща, но пък не е и минимална. Освен това, нещо, на което и аз, и мъжът ми държим - едната е немско производство, а другата - китайско.
Моля за вашите коментари относно избора ми, да споделите какво мислите за съответните марки. Не се притесняваме да отделим малко повече средства не просто защото ги имаме, а защото това ни е първо дете, а с тази количка, живот и здраве, се надяваме да изкараме поне и второто. Е, издръжливи ли са, стават ли за хубавите ни тротоари и улици или съм избрала най-големия боклук? Grinning

P.S. И все пак, цената не е без абсолютно никакво значение. В други теми прочетох, че при комбинираните колички се наблюдава поскъпване от септември нататък. Има ли такова нещо наистина? И кога е добро да се купи количката, като се има предвид, че терминът ми е на 7 декември?

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 23:06 от Pyjamka

# 290
Вис Виталис имат и Хане, и АБЦ дизайн. Имат и още, но ми се губят. Точно на първия ред вляво, където стоят и Джордани, и Хане, и АБЦ... Лудите жени със свободно време какво правят Blush.
Мисля си, че и Пег Перего имат, но не съм сигурна; сякаш Скейт съм виждала там Rolling Eyes.
Официалните магазини са чудни, но не отговарят на "кой магазин има най-голям избор" Peace.

# 291
Пижамка, аз не познавам лично двете колички, но току-що огледах едната на този адрес :
http://www.cabriole-bebe.com/1343-poussette-all-in-one-malibu-hauck-.html

и ми се струва, че тези малки колела не са подходящи за българските пътища и много ще тръска. Такива колички, като Кико трио фор ми и разни други са предвидени за гладки тротоари. Обаче и на китайската не бих се доверила...Но нека някой който ги е ползвал също да се изкаже, може и да греша.

# 292
Pyjamka, многократно е коментирано, че въпросното Малибу е боклук  и са дефектни плюс това са китайски, някой те лъже, че  са немски. Ако си готова да дадеш малко повече пари и най-вече искаш количка за дълга употреба- забрави и трите марки Peace

# 293
Pyjamka
малибуто е било зелено или червено нали  Mr. Green
знаел е че след два месеца ще се появиш за смяна  Mr. Green
бертони плазма дават доста по-малки дефекти (между другото се оказаха сполучлив и здрав модел)

# 294
  • Русе, България
В магазина беше налично черно Малибу - Rock Star модела. Обаче вие много ме отчаяхте с коментарите си! Sad Действително ли е толкова нескопосана?? Аз пък се надявах, че съм намерила хубава количка за бебо. Ще потърся какво има писано по-назад, признавам, че писах в темата без да чета.

# 295
Да, почети, има доста коментари Peace

# 296
Аз вече намерих моята количка и съм много щастлива  Simple Smile Simple Smile със съпруга ми се спряхме на X-lander XA Simple Smile надявам се и вие да сте с положително мнение за тази количка Wink

# 297
  • София
Stef номада е с двойни колела, по скоро Challenger, той е с единични
a и е с 3 кг по-лек
http://www.bebe-best.com/jane-3-1-challanger-forumala-capazo-475-stylon.html

Понеже напоследък доста го пускате този Challanger и аз ще направя малко коментари. Имам Jane Carrera Aniversario с кош Capazo и столче Strata, която е почти 1:1 със Challanger-a. Разликата, доколкото виждам, е че Challenger-ът има обръщаше се седалка май, багажникът е малко по-различен и материята също. Така да започна да се оплаквам - първо багажникът се закача с едни кукички. Въпреки че почти нищо не съм слагала в багажника почти веднага 2 от тези кукички се загубиха.  ooooh! Съседката ми има Jane Solo - там багажникът се закрепя по същия начин и доколкото видях и тя е заменила тези кукички и е закрепила багажникът с подръчни средства. Постоянно ми се налага да сгъвам и разгъвам количката и да я прибирам в багажника на колата - при това разгъване един накрайник на една от предните тръби пада постоянно. Всеки път се оглеждам и го намествам, няколко пъти съм го забравяла, добре че после съм го намирала до колата. Спирачката - доста трудно се прибира и постоянно, докато бутам количката се пуска сама - вчера 5-6 пъти ми се случи. Twisted Evil Кошът за новородено - хубав е по принцип, има и вграден комарник, обаче е доста нестабилен - т.е. няма начин да се откачи, но се клати и се накланя напред, а бебето също се свлича напред. Когато бяхме на море сложих лятната част, защото нямаше как с целия багаж да поберем и коша - ами там сгъването също е кофти. За да се сгъне добре  трябва да се махне сенника, да се вдигне седалката, въобще една дълга и широка.  ooooh! Веднъж бяхме на пикник на Дендрариума и по доста оффроуд път съм бутала тази количка с коша за новородено и 1 месечното ми бебе и Бъгстъра със заспала ми 2,6г. дъщеря. Ами Бъгстърът доста по-лесно вървеше.  Rolling Eyes С две думи - все повече започвам да и се дразня на тази количка.  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 12:44 от Ивон

# 298
Аз вече намерих моята количка и съм много щастлива  Simple Smile Simple Smile със съпруга ми се спряхме на X-lander XA Simple Smile надявам се и вие да сте с положително мнение за тази количка Wink

Ох и аз съм си харесала тази, ама не е ли много тежка??  newsm78 прочетох, че е към 13-14кг, а пък на мен ми се искаше нещо до 10кг...

# 299
  • на североизток
Някой знае ли тази количка къде може да се види на живо във Варна, или Русе, или Шумен??? http://www.bebe-best.com/strollers_kolichki-na-promocia-products_id-17412.html
Все повече взех да се навивам за нея, само дето не съм я виждала и пипнала...
А ако някой помогне с отзиви от ползването й, още по-добре, или някой който я е виждал да сподели впечатленията си...

Общи условия

Активация на акаунт