По градинки и поляни пишкат юлски калпазани(тема 142)

• 33 319
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Честит рожден ден на Алекс! Астарта, да ви е жив и здрав, да расте щастлив, грижовен и добър батко!

Е.Л., много е сладка малката Ема  Heart Eyes Радвам се, че раждането е минало толкова бързо, дано и другите се похвалят със същото  Hug

Успех на всички, които са тръгнали тези дни или ще тръгват на ясла, градина и училище! Да се адаптират бързо и да ходят с удоволствие!

# 631
ЕЛ, поздравления! Направо се учудвам колко бързо е било раждането.

Не ми е приятна темата за родителите, която е започната. Не очаквам бабите/дядовците да ми помагат за Николета или пък за семейството ми. Радвам се, когато й се радват. Затруднява ме постоянното пътуване до някой от двата града, но в същото време като сме там оставям Николета насаме с тях - така има ясно разграничение и разбираемост на очакванията и на двете страни и поне на този етап (чук-чук) не сме имали търкания на тази тема.

Дуци, ще пиша във фейсбук Simple Smile Благодаря много за офертата  Hug

# 632
Джоли и аз не очаквам помощ от родителите. Изнесохме се да живеем отделно когато забременях с ясното съзнание, че сами ще си гледаме детето. Боли ме от това, че не проявяват желание дори да й се радват и затова може да звуча негативно. Спирам по темата  smile3505

# 633
 Джоли , именно и аз затова говоря като Киса- боли ме от това, че нямат никакъв интерес към единственото си внуче, а аз съм отгледана от бабите си и знам колко е хубаво. Както баба и дядо ти угаждат и ти обръщат внимание, друг не може така... Майка ми особенно абсолютно не я касае детето, направо недоумявам как може да е толкова студена и егоистична....Но да не досаждам вече с моите истории...

# 634
Възрастните са като децата. Знаете как да се държите с децата си, явно трябва да се научим да го правим и с родителите ни Mr. Green
И аз си мислех до последно, че свекърът ще палне колата да види внука си първолак, ама не...Поне картичка да бяха пратили.

# 635
Лелее, момичета, не мога да повярвам че има такива родители  Sad

Е.Л. много бързо е минало всичко. Party

Киса, при нас положението също не е розово. До нова година сме към същото ведомство, обаче сега преструктурират заради новата агенция по безопасност на храните. И след това не се знае къде ще отидем и какъв бюджет ще имаме.  Confused Много се стараят да унищожат науката и в скоро време ще успеят напълно.

# 636
Астарта, честит рожден ден на Алекс(на патеричка)   bouquet! Да ти е жив и здрав и много да те радва!!!

Руми, много сладък Анди, страхотни очи има!
Дени, успех на твоя красавец-първокласник!
ЕЛ, толкова е малка и сладка Ема  Heart Eyes

Подхванали сте болната ми тема – за родителите. При нас положението е малко по-особено – майка ми ни обяви(мен и мъжа ми) за егоисти, защото искаме да се грижим за детето си. Това е част от един абсурден разговор, който дори и да искам просто не мога да пресъздам, но с две думи, тя си беше направила някакъв план да вземе Михаил в Шумен, а аз съм казала, че повече няма  да си оставя детето там. И понеже имах наглостта да ѝ проваля плана, сега съм егоистка и тя отново „прекрати всякакви контакти с мен”....  Crazy

А като спомена Гнидка за скайп – и ние имаме подобни проблеми.
Представете си само – работим до 21.00, докато се приберем, станало 21.30, гледам набързо да приготвя нещо за хапване, да сложа масата, че на Михаил вече му се спи - да вечеря, после баня и да ляга. А и ние да седнем спокойно да се нахраним. Е, точно по това време започва да звъни майка ми – включете си скайпа да го видя това дете... Като кажа, че умирам от глад и ще го включа след като се нахраним, настроението веднага се сменя.... не ѝ давам да си види внука.... ooooh! Crazy  Каквото и да кажа или направя, все съм лошата  Tired

Спирам, че още колко има..... ooooh! Извинявам се, че само се оплаквам от сутринта  Confused

# 637
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАТКО АЛЕКС НА АСТАРТА! ДА РАСТЕ БЕЗГРИЖНО И РАДОСТНО! МНОГО ВЕСЕЛИ ИГРИ И ПРИЯТЕЛИ!   bouquet

Добро утро, много съм бясна пак на тия от сф вода.. нашата одисея явно скоро край няма да има... МИналата нощ от 4.00 има авария, която се застъпи с планово спиране на водата от 10 до 22.00.. Вчерашния ден ми беше комшмарен, мръсен и миризлив. Държах яна будна до 23, за да мога да я изкъпя.  Събуждам се тази сутрин и .. даже не знам какво се изненадвам - вода няма  #Cussing out  Отварям прослувутия сайт, от който вчера ми казаха, че е трябвало да се инф за предстоящото спиране и там ниюо. Звъня им - авария след вчерашния ремонт. За сайта - обновявал се до 16.30 днес  #2gunfire  Нямат жал!  Crossing Arms

И вчера яна беше добре с яслата, да видим днес. Вече не ми е мъчно, че я давам, защото се връща весела и ми разказва неща, които явно са й направили впечатление и й харесват. Вчера сигурно са играли на наещо като доктор и са се черпели наужким. Цял следобед ми прослушва гърдите и корема и ми дава лекарства. Давам й вода, а тя ми обяснява "Мамо, това не вода. Аз болничка. Това лекарство."... После примерно си играе сама и си нарежда "Това топката на доктора, това пианото на доктора..." Тя е доктора  Crazy  Та ни лекува цляа вечер, а когато не ни леува, ни черпи. И като ми писна в един момент да пия сок, чай и нещо (много е смешна като каже "черпя те нещо").. и й казах "не, мамо, не искам, стига вече", тя ми отвръща "не така. кажи не бободаря"  Joy Та явно им преподават и обноски  Peace
Да видим днес...
Като прочетох за Мартин се постреснах. Дано скоро пак си стане като първите дни и да не те натъжа и теб христуш, пък и той самият да не е тъжен, а да ходи с радост.

ЕЛ, суперско раждане. Дано всички втор/трети/н'ти са такива  Praynig

По темата за родителите - звучи ми странно, чуждо и сякаш трудно за вярване. За свекър и свекърва по-бих го възприела, ама за собствена майка и съответно баща.  Пожелавам на всички повече разбирателство и любов.

# 638
Здравейте момичета!
Много сте писали и едвам ви прегледах по диагонал.
Желая на всички здраве и спокойствие!
Усмихвайте се на трудностите и те ще отминат по- леко. Аз поне така правя и се чувствам добре.
Ние от понеделник сме на ясла. Всички , които са минали по моя път знаят какво бушува в мен. Надявам се , че виртуалната ви подкрепа ще ме ободри и успокои.

Сега да честитя на батко Алекс Рождения ден! Много слънце в очите и щастливо детство!

Честит имен ден и на всички , които днес празнуват с мен.

И се почерпете за мое здраве, че съм именячка и за тате , че е рожденник, а да не забравя и баба  ми , на която съм кръстена.

# 639
Астарта, голям съм заплес  Embarassed Да ти е жив и здрав Алекс, да расте добър, грижовен и щастлив!  bouquet
Христуш, да са ти живи и здрави любимите хора!  bouquet

Честит празник на всички софиянци и честит имен ден на всички празнуващи! Само с добро да ви споменават!

# 640
Джиджи, честит празник у вас Simple Smile
Много щастие, любов и успехи!

Христуш, честити празници и на вас Hug

# 641
Благодаря на всички за хубавите пожелания за Алекс Hug

Честит имен ден, Джиджи  bouquet! Честита Вяра, Надежда, Любов и София на всички празнуващи  bouquet
Хрис, и на вас да честитя всички празници, макар и със закъснение  bouquet! Бъдете здрави и много щастливи Hug

Напоследък все не ми остава време за писане, прибирам се скапана от умора и имам сили единствено да си легна. Илия вече е добре, мина ми точно за един ден. Понеделник пак тръгва на ясла, дано да не боледува често Praynig

Лека адаптация на всички ясленчета Hug. Джиджи Hug

# 642
  • София
Дай Боже много вяра, надежда и любов на всички ни Simple Smile Честит празник, София! Честит празник и на всички именници! ДА си носят името с много здраве и късмет !  Simple Smile

Честит празник и на Алекс на Астарта ! Да расте много здраво и щастливо детенце !  newsm67 Честит празник и на всички други празнуващи !

Бърза и лека адаптация на всички в детската градина !  Hug

# 643
Честит празник на всички софиянци, на всички именици в темата и на Джиджи! Бъдете живи и здрави и носете имената си с късмет!

Благодаря ви, майчета, за милите думи за Момчил. ДА ви се връща на всички, които сте още с малки дечица. Много е вълнуващо.
Белинда, в София училищата нямат ли униформи? Не че тук всички имат, но тези, които се уважават, шият такива. И е много приятно да видиш децата спретнати, познаваш от кое училище са и пр. Нашето има ежедневна униформа, тази на снимките е официалната. В другата имат дънкови елек и панталон, а момичетата сукманче.

# 644
Днес тук е първият учебен ден за първолаците. Много са сладки с големите фунии, които са традиция тук.

Струва ми се, че 2г когато и Ясмин ще е първи клас е много близо  Blush

Ето малко снимки от онзи празник в селскостопанския двор - за съжаление Ноеми не се престраши да се качи на пони Rolling Eyes Но затова пък падна голяма игра в сламата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт