Трябва ли майка му да научи?

• 22 958
  • 610
  •   1
Отговори
# 525
Голяма гордост е да имаш такова семейство-да пази Господ.Миличката,ти искаш ли такова семейство ама честно...?

# 526
Да съм казала, че е гордост!?
Ама май четеш каквото и както ти изнася.
Не, не искам такова семейство, не искам и да свиря втора цигулка цял живот, а наред с мен и детето ми.
Единственото, което разбирaм от постовете ти е, че ти разчиташ, че семейството ще се разпадне.
Е, и 5 деца му роди, няма да стане. Поне не и благодарение на теб.

# 527
Оффф още ли се дръгнете Mr. Green
Направо ще се побъркам с вас. Никой не е виновен!Никой нищо нередно не е правил.Никой няма никакви права.Никой, никой,никой - нищо!А ся разбрахте ли нещо?! newsm78 Mr. Green
Няма виновни, а пък има страдащи. Как става тоя номер се чудя?!
Накрая ще взема да предложа да се съберат четиримата с детето и да си живеят като едно голямо италианско семейство.Плюс това детето ще има две майки..Ама Деската си го иска пък мъжа само за себе си.. newsm78Офф. сложна работа..
Пък ако знаете какви яки бисквити ям сега Mr. Green Пу, да ви е яд! hahaha

# 528
Кажи поне какви са съвсем да ме е яд.... Wink
Миличката,ако не се разведе заради мен-добре,примирявам се.Дано поне тази вечер заспиш щастлива.Виждам,че това прави деня ти по-пълноценен.

# 529
Деси и момичета като Деси могат да се крачат и на центъра.
Какво значение има това. Значение има за този,който си разваля семейството.

Разбирасе,че има момичета като Деси  Rolling Eyes.  bubanka  е напълно адекватна в постовете си.  Не е никък невинна Деси,но явно никой не гледа реално,а само от своята камбанария  Thinking.
Като прочетох пък поста на Г-жа Безгрешната и щях да падна  ooooh!. Какво точно искаш да кажеш,че чак и с удебелен шрифт пишеш???  Искаш да изкараш Деси самата Безгрешна ли?  Питайки нас,да не би да сме от "по-добрата страна"...да се окажем един ден в същата ситуация като на съпругата.  Ще ме извинявай много,ама от такова нещо НИКОЙ не е застрахован.  НИКОГА не казвай НИКОГА!   Това е моята максима,макар да съм сигурна в съпруга си,никога не бих си пзоволила да казвам,че на мен такова нещо неможе да ми се случи. Никой не знае,какви изненади ни готви съдбата за съжаление.  
В случая естествено,че съпругът е виновен,това мисля,че никой не би могъл да отрече. Обаче не мислите ли че твърде много вартиопашки има в последно време? Такъв разврат цари,че се чудя какви ценности ще имат нашите деца  Sad.    Точно това е причината,че някои хора нямат никакви скрупули,че въпросния човек е женен  ooooh!.

# 530
Да, много обичам хората да страдат, особено ако са малки дечица.  Money
Но ако трябва да съм честна, много обичам всеки да си получава заслуженото.

# 531
Оффф още ли се дръгнете Mr. Green
Направо ще се побъркам с вас. Никой не е виновен!Никой нищо нередно не е правил.Никой няма никакви права.Никой, никой,никой - нищо!А ся разбрахте ли нещо?! newsm78 Mr. Green
Няма виновни, а пък има страдащи. Как става тоя номер се чудя?!
Накрая ще взема да предложа да се съберат четиримата с детето и да си живеят като едно голямо италианско семейство.Плюс това детето ще има две майки..Ама Деската си го иска пък мъжа само за себе си.. newsm78Офф. сложна работа..
Пък ако знаете какви яки бисквити ям сега Mr. Green Пу, да ви е яд! hahaha

Алоуууу  Hug,говори ли се за бисквити по време,когато на близо няма нонстопи,а мъжо гледа мач  Mr. Green

# 532
Не е достойно,и не одобявам жените, развалящи чужди семейства

# 533
Аз пък одобравям мъжете,развалящи собствените си... Wink

# 534
Еми явно този твоя не е такъв тип, щом до ся не се е развел.  hahaha
ОбАркала си рейса Деси?

# 535

Странно е да одобряваш подобни мъже, меко казано

# 536
То това ясно, иначе защо ще му помагаш?  Wink
Но май нещо при теб се е развалило в крайна сметка, и твоето въображаемо семейство.

# 537
Абе тя говори с ирония беее, ей не можете да го разберете тва момиче, значи!
Няма да ви кажа кви бисквити ям, ама са яки и си ги направих с кисело мляко Mr. Green
Ми тъй то, някой ще ядем, други ще е*ат...сЪдбЪ, ко дЪ сЪ праЙ Joy

# 538
  • Varna
Деси, Десиии, няма да ти уври главата и това е. Само се чудя още, що стоиш тука и не си вече при бабата newsm78
А майка ти какво казва за това? Ти искала ли си съвет от нея?
Вагабонд Laughing почерпи по една бисквитка, стига сЪ стиска и ти Laughing

# 539
vagabond,къв рейс?АЗ съм във влака вече....Simple Smile
Миличката разбрах те вече.Айде смени плочата.Направих те щастлива-стига се пъна-банално е.

Общи условия

Активация на акаунт