Трябва ли майка му да научи?

• 22 934
  • 610
  •   1
Отговори
Имам дете от мъж,който е семеен.Предполагам,че не е казал на майка си и аз не знам по каква точно причина.Според вас тя има ли право да знае,че има внуче и дали дефакто аз имам право да и го кажа.Предполагам,че той самия едва ли ще намери смелост да и съобщи тази вест,не е от най-смелите хора,които познавам..Моля ви-не ме нападайте за избора ми,просто имам нужда от съвет.

# 1
Ти трябва да си прецениш, няма кой друг. Не слушай съвети в тази ситуация. Мъжът явно не иска майка му да знае, но ако ти имаш желание да я уведомиш, не виждам какво ще те спре. А жена му знае ли?

# 2
Да,жена му знае...

# 3
  • Бургас
А защо не си поговорите с този мъж ? Как така не знаеш по каква причина и само предполагаш? Вие не си ли говорите? Не те нападам, просто ми звучи странно...  Thinking
Конкретно на въпроса ти - вместо да ходиш при майката, говори и си изясни нещата с мъжа-баща на детето. Peace

# 4
Той какво мисли по въпроса?
Сигурно не е във възторг,ама все пак,странно,че жена му знае , а майка му не... Thinking

# 5
Мончи,с този мъж вече почти 4 години все си говорим.Само напразни обещания и лъжи,нищо друго.Няма смисъл да се разговаря с него,просто трябва да се действа.

# 6
Но какво ще се спечели с това конкретно действие?

# 7
  • ул. "Мечтание"
Защо толкова държиш майка му да знае?

# 8
Не искам нищо да печеля.Искам детето ми да познава и другата си баба,както и тя него.Иначе наистина нищо друго не очаквам.

# 9
Според мен една баба заслужава да знае че има внуче, пък неин си е избора вече как ще реагира на това.
Ако той не я е уведомил, все някой трябва да го направи. Независимо как ще изглежда отстрани.

# 10
  • ул. "Мечтание"
Не искам нищо да печеля.Искам детето ми да познава и другата си баба,както и тя него.Иначе наистина нищо друго не очаквам.

Кажи й тогава, пък каквото сабя покаже! Няма какво толкова да го умуваш. Или ще приеме факта или не. Но надали ще разбереш как би реагирала предварително.  Peace Желая ти успех!

# 11
Още повече,че от сина си тя няма друго внуче.Това и е първото. Simple Smile

# 12
А ти питала ли си го,защо не и е казал до сега?

В такъв случай аз мисля,че е редно да знае!Наистина,първо ще е шокирана,а после ...после много неща могат да се променят.

# 13
Притеснява ме факта дали аз съм човекът,които има право да и съобщи новината.Все пак  не съм и никаква...Ооо,него ако питаш тя знае още от първия ден,в който той разбра че съм бременна.Учудващото е ,че не е проявила никакъв интерес към детето,което ме навежда на мисълта,че не знае.

# 14
Е, пак казвам, не виждам какво ще те спре да й съобщиш. Темата е излишна, ти си решила, че ще й кажеш.

Общи условия

Активация на акаунт