Трябва ли майка му да научи?

• 22 996
  • 610
  •   1
Отговори
# 30
Явно мъжът е инфантил и катил и няма да го направи. Явно разчита и ти да не го направиш. Ами изненадай го че можеш и ще го направиш. Бебето расте и няма да е вечно бебе за да му се порадва баба му. Аз ако бях баба на извънбрачно бих го приела със щастие а на сина не знам какво му се пише..

Дори да се окаже че майка му е още по-проста от него, нищо не губиш. Поне е осведомена да не те обвинява после че и ти си го крила.

# 31
  • София
Не пресилвай нещата, според мен.По тази логика, защо не запознаеш цялата му рода с детето ви?!

# 32
Поставяла съм му въпроса не веднъж-тя знаела за детето,много се радвала и много искала да го види,но нямала възможност да дойде до Варна(в Габрово е).....Абсолютни глупости.Тогава му казах ,че аз мога да отида"Ами добре,ще и кажа...."и толкова...
Да,познаваме се задочно.

Направо отиваш в Габрово с бебето и и го представяш. Абе даваш и да го гушне и порадва и после и съобщаваш че всъщност му е баба. Mr. Green Тъкмо ще разбереш дали наистина е знаела още с първите и реакции.

# 33
Точно това не искам-да пресилвам нещата.Може би ако наистина трябва те да се познават това ще стане от самосебе си.

# 34
М, нямала възможност да дойде  newsm78 Според мен не бива да се натискаш там, където явно не си желана Naughty. Ако искаше да види внука си- щеше да намери начин да дойде, все пак не живее на Луната, баба му е, но си търси извинения Crossing Arms. Аз не бих настоявала да се познавам с такава жена.

# 35
Това е оправданието на синът и.Тя нищо не е казвала.Аз и затова подозирам,че нищо не знае за детето.Предполагам,че иначе поне ще иска да види единствения си внук от сина си.

# 36
не си ти тази, която трябва да й каже

# 37
-тя знаела за детето,много се радвала и много искала да го види,но нямала възможност да дойде...
Нещо не разбирам  Confused. В Първият си пост питаш, дали е редно майката на този да научи че има внуче, а сега пишеш това горното Thinking

# 38
Точно това не искам-да пресилвам нещата.Може би ако наистина трябва те да се познават това ще стане от самосебе си.

Е как си го представяш ти да стане от самосебе си? 6 мес. не е станало, повярвай, и 6 години няма да стане. Да не живеете на една улица случайно?

Няма пресилване тука. Започвам и аз да си мисля че целиш да извлечеш полза за отношенията си с мъжа щом толкова ти пука как ще изглеждат нещата. На мен лично изобщо не би ми пукало. Има едно важно нещо в тази история и то е че бабата ИМА ПРАВО да знае. И ако това не стане, ти също ще си виновната за това.

# 39
Шанталче,когато питам таткото дали е казал на майка си той ми отговаря така:"тя иска да дойде да го види,но няма възможност"Със нея аз не съм говорила лично и затова предполагам,че не знае.

# 40
Няма каква полза да извличам.Ако той искаше да живее с мен и детето отдавна щеше да го е направил и най-малкото очаквам майка му да му повлияе на решението.

# 41
Шанталче,когато питам таткото дали е казал на майка си той ми отговаря така:"тя иска да дойде да го види,но няма възможност"Със нея аз не съм говорила лично и затова предполагам,че не знае.
Peace Разбрах. Много е объркано всичко при теб, доста тайни има този твоят любим и живее двойнствен живот. Как не го убва това не знам  ooooh!, аз на негово място щях да се поболея  Whistling.

# 42
  • В.Търново
Защо пък да не й каже...нека,така тъкмо ще разбере кой лъже,кой не,дали бащата на детето й е казвал истината,че майка му не можела да дойде да види внучето си или наистина не знае,а сина й казва обратното.Така ще си наясно кой те мами,кой те прави на глупава.Нищо няма да загубиш.Ако бабата бие отбой и не прояви интерес към детето,повече не ги търси и не се занимавай с тях.Един ден може и да съжалят,ама ще е късно.Няма да им се молиш я!Представи детето на бабата пък каквото ще да й е реакцията,ако ще да те изгони,така ще знаеш какво е положението. Peace

# 43
Той ще се поболее ако загуби двойствения си живот.Липсата на адреналин ще го убие.Само,че е гадно,когато нараняваш и объркваш живота на невинни хора,които нямат вина.Може би наистиа трябва да събера смелост и да потърся майка му.

# 44
Чакай малко...ти си голяма мазохистка бе момиче! Животът на хората е объркал благоверният ти, а не ти. Това си го напиши на челото и никога не го забравяй. Това е свършен вече факт и това че ще информираш бабата нищо не променя. Не може да се живее в лъжи. Ако той може, ти не си длъжна да следваш неговите разбирания и да му бъдеш съучастничка.

Общи условия

Активация на акаунт